27/09/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Grigorie nu s-a antrenat nici azi și ratează meciul de la Tîrgoviște!

După antrenamentul din această dimineață, Adrian Mihalcea și colaboratorii săi au decis lotul de 18 cu care vor aborda prima etapă din noul campionat. Cum Ștefan Grigorie, una dintre achizițiile de 24 de karate ale verii, nu s-a antrenat nici azi din pricina unei probleme la gambă, nu a urcat în autocarul ce va călători pentru tot restul zilei spre sudul țării. Bineînțeles, și Richard Filaret, fotbalist care este în revenire după o accidentare destul de gravă la genunchi, a rămas acasă, la fel ca și juniorii: Mara, Iuga, Dinculescu și Toma, din circuitul primei echipe.

Așadar, deplasarea de risc maxim de la Târgoviște va fi atacată cu: Grahovac, Barna – Adili, Polgar, Ciucă, Scutaru, Burlă, Manea, Tănase, Jorza, Asani, Strătilă, Cârstocea, Prună, Stahl, Izet, Curtuiuș și Roman. Până la această oră, se știe că meciul dintre Chindia și UTA se va disputa sâmbătă dimineață, de la ora 11, însă, mâine, Digi Sport, singura televiziune interesată cu adevărat de transmisia meciurilor de ligă secundă, ar putea muta data (pe duminică) și ora confruntării.

Mâine, arădenii vor face un antrenament și în orașul de sub Turnul Chindiei, Mihalcea având încă dubii asupra jucătorului care-l va înlocui pe Grigorie în linia ofensivă din spatele vârfului. Variantele ar fi unul dintre juniorii Prună și Jorza, sau Cârstocea, fotbalist care – însă – nu e pregătit din punct de vedere fizic la nivelul celorlați utiști.

9
0