29/11/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Apune vremea arădenilor la campioana Viitorul? După Purece și Țucudean e ca și plecat din curtea lui Hagi

Poza cu trofeul de campioană a României (din care face parte și Neluț Roșu, plecat între timp de la echipă) rămâne o amintire frumoasă pentru Florin Purece și George Țucudean. Ambii fotbaliști arădeni au fost determinanți pentru Viitorul Constanța sezonul trecut, dar lucrurile s-au schimbat între timp.

Purece a fost pus pe lista de transferuri de mai bine de două săptămâni, iar Țucudean nu se mai antrenează nici el sub comanda lui Gheorghe Hagi. Gazeta Sporturilor a scris că puternicul vârf ar vrea să dea curs ofertelor venite pe adresa sa, dar și că ar fi avut un conflict cu „secundul” Cătălin Anghel. Gruparea constănțeană a negat totul și a oferit o altă explicație pentru absența arădeanului de la pregătire,  în cadrul unui comunicat oficial. ”Jucătorul este cel care și-a exprimat dorința de a părăsi cantonamentul echipei din cauza programului încărcat și a faptului că nu se putea concentra la fotbal în această perioadă. Această situație reprezintă un lucru grav, într-un moment dificil pentru echipă. Pe adresa clubului nu există în acest moment nicio ofertă pentru jucătorul în cauză”, se arată, printre altele, în luarea de poziție oficială a celor de la Viitorul.

Fără a exista o altă precizare în legătură cu urmările acestei „dezertări” neașteptate a lui Țucudean, este posbil ca Hagi să-l pună pe atacantul de 26 de ani lângă Purece pe lista de transferuri. Cei doi fotbaliști arădeni sunt colegi de generație la Atletico, au fost lansați de UTA în fotbalul mare și au adunat deja peste 100 de prezențe în Liga 1 la fotbal.

1
1
%d blogeri au apreciat: