27/09/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Stahl și Jorza, utilizați câte o repriză în remiza albă a României Under 19 cu Cipru

Echipa națională a României Under 19 a remizat cu selecționata similară a Ciprului, scor 0-0, într-o partidă pe care „tricolorii” au dominat-o clar. Aceștia vor putea să își ia revanșa joi, 10 august, când cele două echipe se vor reîntâlni începând cu ora 10:30 la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia, însă fără a-i avea în componență pe cei doi jucători ai UTA-ei, care au evoluat în această seară.

Albert Stahl a prins primul „unsprezece” gândit de selecționerul Adrian Boingiu, ca și mijlocaș ofensiv de bandă stânga, fiind schimbat la pauză. Amir Jorza a intrat pe gazon din primul minut al mitanului secund și a jucat în spatele „vârfului”, aducându-și aportul la presiunea constantă pusă de România asupra careului advers.

Cei doi fotbaliști arădeni își încheie mâine paranteza „tricoloră”, vor călători cu avionul la Timișoara, iar mâine seară ar trebui să fie, alături de colegii lor de la club, la recepția de prezentare a lotului „Bătrânei Doamne” pentru ediția de campionat 2017-2018.

4
0