UTA Arad

Stahl și Jorza, utilizați câte o repriză în remiza albă a României Under 19 cu Cipru





Echipa națională a României Under 19 a remizat cu selecționata similară a Ciprului, scor 0-0, într-o partidă pe care „tricolorii” au dominat-o clar. Aceștia vor putea să își ia revanșa joi, 10 august, când cele două echipe se vor reîntâlni începând cu ora 10:30 la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia, însă fără a-i avea în componență pe cei doi jucători ai UTA-ei, care au evoluat în această seară.

Albert Stahl a prins primul „unsprezece” gândit de selecționerul Adrian Boingiu, ca și mijlocaș ofensiv de bandă stânga, fiind schimbat la pauză. Amir Jorza a intrat pe gazon din primul minut al mitanului secund și a jucat în spatele „vârfului”, aducându-și aportul la presiunea constantă pusă de România asupra careului advers.

Cei doi fotbaliști arădeni își încheie mâine paranteza „tricoloră”, vor călători cu avionul la Timișoara, iar mâine seară ar trebui să fie, alături de colegii lor de la club, la recepția de prezentare a lotului „Bătrânei Doamne” pentru ediția de campionat 2017-2018.

Un comentariu

  1. Deja este un semn bun!Returul va fi pe 10 August,dar cei doi,Stahl si Jorza,sunt adusi acasa cu avionul la echipa,garantat ca pe cheltuielile UTA-ei,pana la Timisoara,doar nu pe cheltuielile FRF!
    Miroase a bine!
    Ne vedem la prezentarea echipei,apoi la Siria,sambata la ora 11!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button