UTA Arad

Mijlocașul Buleică, surpriza UTA-ei de la prezentarea oficială a lotului pentru noua ediție a Ligii a 2-a





Într-un cadru festiv, oferit de sala de evenimente Biavati, suporterii abonați ai Bătrânei Doamne și partenerii clubului, au asistat la prezentarea staffului tehnic și jucătorilor meniți să împlinească visul Aradului fotbalistic, revenirea în Liga 1.

Celor opt achiziții realizate până la meciul de la Târgoviște, din cadrul primei etape, s-a mai alăturat, ieri, și Alin Buleică. Mijlocaș dreapta de meserie, craioveanul a evoluat de-a lungul carierei sale pentru Universitatea, Kavala (Grecia), Petrolul Ploiești, Pandurii Târgu Jiu și Concordia Chaijna. Fotbalistul de 25 de ani se mai descurcă și pe banda dreaptă a defensivei, dar și ca mijlocaș central ofensiv. Este cotat la 200 de mii de euro pe transfermarkt și are la activ și trei selecții la naționala de tineret Under 21.

Buleică s-a despărțit chiar zilele trecute de Chiajna, neintrând în planurile lui Vasile Miriuță. Cu detalii de la prezentarea echipei UTA, desfășurată în această seară, la Biavati, vom reveni.

14 comentarii

    1. Cea mai buna achiziție rămâne reîntoarcerea lui Curtuius..nu degeaba l-a desemnat antrenorul prim capitan!

      0
      0
      1. Aoleu….iar Curtuius. Baiatul asta mai mult fuge pe langa minge – te rog urmareste-l mai atent si ai sa vezi.

        0
        0
      1. Bravo Radule ! Felicitãri pentru observație.Nu zic cã trebuie sã fim,,mai catolici decât papa” dar dacã tot comentãm,hai sã respectãm limba românã.

        0
        0
  1. A fost amuzant că după prezentarea lui buleica , iazbinski a dat tonul la galeria de acasă, care nu a vrut sa se supună lui ,,hei , hei ,hai icim”

    0
    0
  2. Ha,ha,ha!Un suporter de la masa,era gata sa strice surpriza UTA-ei,intreband la conferinta de presa daca este adevarat ca jucatorul Buleica este acontat de catre aradeni!
    S-a cam balbait Mihalcea,abia ulterior intelegand noi,din ce cauza….
    Sa speram ca sa fie cel mai reusit transfer!

    0
    0
      1. Ady nu te grabi cu asa intrebare,ca apare imediat un carcotas care o sa-i gaseasca si lui cine stie ce :))Are freza pe dreapta sau barba netunsa corespunzator,etc,etc!Nu o sa-l bage la categoria elefanti ca are numai 25 de ani ,dar gasesc ei ceva !

        0
        0
        1. Oricum bravo presei aradene care a fost partasa la surpriza pentru ca e clar ca se stia de achizitie ( mai putin aia de la Digi sport care au dat pe site de unde a aparut si intrebarea suporterului). 🙂

          0
          0
  3. Că veni vorba de Buleica și cineva amintea de Giurgiu.Tot pe fundaș stânga era un arădean Bogdan zis SENILA. După ce a colindat pe la alții a venit la UTA! Ajunsese și pe la națională dar îl dăduse afara Corvinul. Cum greșea lumea zicea. : Ba, te-or TIPAT aia și ai venit. aici !! Cei mai vechi probabil. și-l amintesc. Așa și cu. Buleica !!Nume acum la UTA sunt sa avem răbdare să apară și echipa visata .HAI. UTA !!

    0
    0
  4. Mihalcea trebuia adus în iarna în ianuarie . Atât el cat si jucătorii actuali . Sacrificat returul trecut iar jucatorii sa aibe timp sa inteleaga jocul cerut de Mihalcea . Daca spectatorii ar avea rabdare cu acesti jucatori si antrenori …..ar aparea si rezultatele . Eu i-am vazut la antrenament. Fac cu totul altceva decât ceea ce făceau. În 3 luni vor avea un joc bun de posesie un joc colectiv bun . Nu unul disperat ca până acum . Si sunt convins ca vor aparea si rezultatele . Sa trecut de la bufa bufa la posesie . Si asta trebuie învățată. Chiar daca esti jucător de sub B trebuie sa o înveți. Sa ai răbdare să construiești. Pt asta ai nevoie de condiție fizică bună. Baftă UTA .

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button