Utiștii s-au gândit la Bud pentru a-și completa atacul, fostul polist e tentat de o aventură peste hotare


La finalul partidei cu Metaloglobus, Adrian Mihalcea lăsa să se înțeleagă că UTA ar mai putea insista pentru un atacant pentru a-și completa lotul. Iar arădenii țintesc destul de sus, interesându-se de situația lui Cristian Bud. Fotbalistul de 32 de ani are 148 de meciuri la nivelul primului eșalon și 50 de goluri, venind după o primă jumătate de campionat excelentă la CFR Cluj.

În această vară, fotbalistul a semnat cu ACS Poli Timișoara, dar s-a despărțit amiabil de trupa lui Ionuț Popa după numai o lună de zile. Deocamdată, nu și-a ales viitoarea destinație, dar cântărește lucrurile foarte bine. „Din cauza regulamentului, sunt conștient că următoarea mea echipă va fi și ultima în acest sezon competițional. UTA nu m-a ofertat direct, doar știu că s-a interesat de mine. În schimb, am propuneri concrete din Ungaria și Israel, iar până la finalul acestei săptămâni ar trebui să decid. Astăzi, sunt tentat să plec afară, dar cine știe…”, ne-a mărturisit Bud, stabilit la Timișoara, orașul natal al soției sale.

Cert este că socotelile nu i-au ieștit întocmai lui Adrian Mihalcea în primele două runde ale campionatului, în sensul în care din cele 180 de minute oficiale, jumătate le-a jucat cu doi atacanți, Roman și Curtuiuș, singurii de meserie din lotul „roș-albilor”. Dacă Bud va ajunge în cele din urmă la UTA, se va reîntâlni chiar cu Dan Roman, cei doi fiind concurenți post și la CFR Cluj.

8
2

9 thoughts on “Utiștii s-au gândit la Bud pentru a-și completa atacul, fostul polist e tentat de o aventură peste hotare

 1. La Bud asta ne-am uitat cu toții vreo 3 ,4 ani.Cand. îți era lumea mai draga intra in până de goluri și de idei .Nu la-r fi scăpat din mana CFR Cluj !! Îl iei dar cu risc.Parerea mea că mulți ar veni dar fug de galerii cu ștaif și pretenții !! Preferă meleaguri neumblate care văd în fotbal un fel de talcioc. duminical !!Vom aproba noiveniți pentru că s-au văzut dorințele conducerii pentru. promovare .

  19

  6
 2. O părere de suporter !Cred că UTA ar trebui sa caute vârfuri de tip N’JOCK !!Nu știu cum se are conducerea cu impresarii .Daca. a mers cândva mai trebuie incercat !!Sigur trebuie renunțat daca e costisitor Mă uit la alții tot aduc ,e adevărat de rang 2sau3 brazilieni și argentinieni S-o găsi și pentru UTA cum era LASSO !!

  25

  3
 3. Lasă și tu cu bun simt un comentariu așa o părere de-a ta,nu zice nimeni nimic dar nici Napoleon nu știa Atitea cite stii tu!

  9

  23
 4. Da asta cu ce e mai bun decit Roman sau Curtuius ?!?!? Daca ii tot aduna Mihalcea , si tu UTA candidata la promovare schimbi sistemul de joc in functie de ………….. adversar, care vezi Doamne sunt de „calibru,,gen metaloglobus , in loc sa le dai cu terenul in cap , inseamna ca ceva scirtie .Cind ai adus atitia jucatori aproape pe alese si nu iti impui tactica pe teren ci te pliezi dupa cum e adversarul de dirz , se numeste slabiciune , si acest lucru nu e in regula , nu un meci mai prost pe care si o echipa mare il poate prinde .

  21

  5
 5. Nu vine nici un Bud stați flexați, doar că e criza de știri și sau gândit cei de la sport Arad sa inventeze o știre, că nah trebe o țâră trafic

  11

  11
  1. bun comentariu ? daca tot se vrea un atacant noua ne-ar trebui unul de viteza pe devierile celor 2 Curtu si Roman ambii fiind tipul de atacant de careu

   16

   1
 6. Haolele……Sunteti siguri ca asta va doriti?
  Este o vorba:”sa ai grija ce-ti doresti,pt ca s-ar putea sa se si implineasca”!

  13

  1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.