27/09/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Utiștii s-au gândit la Bud pentru a-și completa atacul, fostul polist e tentat de o aventură peste hotare

La finalul partidei cu Metaloglobus, Adrian Mihalcea lăsa să se înțeleagă că UTA ar mai putea insista pentru un atacant pentru a-și completa lotul. Iar arădenii țintesc destul de sus, interesându-se de situația lui Cristian Bud. Fotbalistul de 32 de ani are 148 de meciuri la nivelul primului eșalon și 50 de goluri, venind după o primă jumătate de campionat excelentă la CFR Cluj.

În această vară, fotbalistul a semnat cu ACS Poli Timișoara, dar s-a despărțit amiabil de trupa lui Ionuț Popa după numai o lună de zile. Deocamdată, nu și-a ales viitoarea destinație, dar cântărește lucrurile foarte bine. „Din cauza regulamentului, sunt conștient că următoarea mea echipă va fi și ultima în acest sezon competițional. UTA nu m-a ofertat direct, doar știu că s-a interesat de mine. În schimb, am propuneri concrete din Ungaria și Israel, iar până la finalul acestei săptămâni ar trebui să decid. Astăzi, sunt tentat să plec afară, dar cine știe…”, ne-a mărturisit Bud, stabilit la Timișoara, orașul natal al soției sale.

Cert este că socotelile nu i-au ieștit întocmai lui Adrian Mihalcea în primele două runde ale campionatului, în sensul în care din cele 180 de minute oficiale, jumătate le-a jucat cu doi atacanți, Roman și Curtuiuș, singurii de meserie din lotul „roș-albilor”. Dacă Bud va ajunge în cele din urmă la UTA, se va reîntâlni chiar cu Dan Roman, cei doi fiind concurenți post și la CFR Cluj.

8
2