UTA Arad

Antrenorii UTA-ei apelează la Toma pentru deplasarea de la Clinceni, Jorza rămâne să joace în Liga 4-a: „Alegeri tehnico-tactice”





În mai puțin de 48 de ore, „Bătrâna Doamnă” joacă al treilea meci oficial al stagiunii. E așteptată la Clinceni de Academica, formație ce a strâns tot 4 puncte în clasament și care în precedentul meci acasă i-a administrat un sec  4-1 celor de la Dunărea Călărași.

Utiștii mai au programat un ultim antrenament și mâine dimineață, înainte de plecarea spre Capitală, dar Adrian Mihalcea a conturat de azi lotul de 18 pe care se va baza în cea de-a treia rundă a Ligii a II-a. Conform așteptprilor, lipsește din nou Ștefan Grigorie, care: „Are o problemă medicală mai serioasă decât am crezut la început. Nu și-a reluat antrenamentele normale cu grupul, se pregătește separat, iar de luni ar trebui să se antreneze normal. Mai e și Richiard Filaret, care se pregătește  de trei săptămâni cu noi, doar că trebuie să prindă culoarul potrivit de a intra în echipă. Avem nevoie de toți jucătorii din lot, nu există rezerve și titulari la mine,  joacă cine se antrenează mai bine și mai ales dă un randament ridicat la meciuri”, a menționat Adrian Mihalcea.

În sprijinul afirmațiilor sale vine și decizia de a opera o schimbare importantă la nivel de juniori pentru deplasarea de la Clinceni. Titular în primele două runde, ca și mijlocaș ofensiv central în spatele „vârfurilor”, Amir Jorza rămâne acasă și o va întâlni sâmbătă seara pe CS Glogovăț, în cadrul rundei inaugurale a Ligii a 4-a. Contra formației lui Erik Lincar ar putea debuta Dorin Toma, care a prins lotul de 18 gândit de stafful tehnic al „Bătrânei Doamne”. „Sunt alegeri tehnico-tactice pe care un antrenor trebuie să le facă. Toma este unul dintre juniorii de calitate ai clubului, care s-a pregătit cu noi în această vară și care mi se pare mai potrivit pentru acest joc din deplasare, având în vedere poziția sa în teren. Această convocare vine pe fondul unei pregătiri bune și a unei atitudini pozitive”, a explicat Mihalcea.

Așadar, delegația „roș-albă” va călători mâine după-amiază, cu avionul, la București, se va caza la Hotel Snagov, iar sâmbătă, începând ora 12, se va afla pe teren contra Clinceniului.

FOTO: UTA Media Design

2 comentarii

  1. Imi pare rau pt orice tanar,la fel ca si acum de Jorza!Dar poate ca avea nevoie!
    Ce sa fi facut conducerea?Sa nu-l fi lasat la lot?Cum s-ar fi interpretat?(oare cum era mai bine?)Si conducerea vrea promovarea copiilor!
    La fel de rau mi-a parut si de Burla,atunci cand Rosu l-a trimis la echipa a 2-a si iata ca i-a priit!
    Capul sus Amir!Iti doresc multa ambitie si psihic tare!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button