UTA Academie

Antrenament cu public: UTA Under 17 – LPS Bihorul Oradea 10-0





Vecine de județ și aproiate valoric, utiștii și bihorenii s-au întâlnit deseori în întreceri amicale, partidele fiind – în general – echilibrate. Numai că acest echilibru s-a rupt în ultimul an și astfel s-a ajuns la un rezultat neversomil azi, în prima rundă a prelimiariilor Ligii Elitelor Under 17. Trupa arădeană a susținut, practic, un antrenament cu public, ce s-a încheiat cu scorul de…10-0 (3-0).

David Miculescu a reușit nu mai puțin de patru goluri, iar Bogdan Teșădan – dubla. Isac, Dumitru, Răzban și Duma au completat demonstrația de forță a UTA-ei. „Din câte am înțeles, adversarii noștri din Bihor au pierdut câțiva jucători importanți, dar asta nu e treaba noastră. Aveam în plan trei puncte și le-am luat, după un joc bun, dar asta nu înseamnă că suntem favoriți la câștigarea seriei. Nu prea cunoaștem restul adversarilor, săptămâna viitoare mergem la Cluj, unde ne așteaptă juniorii unei prim divizionare, sunt sigur că vom avea multă treabă”, a precizat Sandu Gaica, tehnicianul puștilor arădeni.

Contra LPS-ului, au evoluat: Zamfir – Haloș, S. Spătar, Salka, Mohaci – Isac, Hrezdac – Dumitru, Miculescu, Merian – Teșădan, pe parcurs mai intrând pe gazon: E. Pașcu, Duma, Selegean, Răzban și Hațegan.









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button