Fotbal judetean

Rămas bun de la Bibarț cu un „sextet”: CS Socodor – Cetate Săvârșin 11-3





Chiar dacă nu a marcat în prima rundă, Socodorul a devenit echipa cu cele mai multe goluri marcate după cele 180 de minute oficiale din noua stagiune. Galopul băieților lui Darazs, de altfel cu mare chef de fotbal, a fost favorizat de defensiva improvizată a Săvârșinului, dar și de capacitatea de efort a echipei lui Neamț, care după maxim o oră de joc se cam „taie”.

Fără îndoială, eroul amfitrionilor a fost Bogdan Bibarț, autor a nu mai puțin de 6 goluri (min. 7, 11, 27, 31, 63 și 88) toate din acțiune. Unul dintre ele, cel cu numărul trei, merită un premiu de frumusețe, atâta timp cât a venit în urma unei elegante „scărițe”. După 4-0, Cetate a dat impresia că poate reveni, după reușitele semnate Neamț (min. 37) și Oprea (min. 42), scorul pauzei (5-2, după prima reușită a lui S. Mako) lăsând – oarecum – lucrurile deschise.

Dar, Sebastian Mako a realizat, la rândul său, „hattrickul” (min. 50 și 52), pentru ca apoi să mai înscrie și D. Ardelean, care l-a lăsat spectator pe Fador direct din lovitură liberă (min. 60), dar și Buia (min. 85). Tabela avea să fie închisă de Flavius Pavel la 11-3, pentru ceea ce ar putea fi de pe acum scorul campionatului.

Cu „sextetul” reușit azi, Bibarț e golgheterul campionatul, dar își va pierde rapid „sceptrul” și asta pentru că: „Plec în Anglia la muncă până de Crăciun. Poate, mai joc și etapa viitoare, la Nădlac, sper să mai contribui la un rezultat bun, dar chiar și fără mine sunt convins că această echipă va avea rezultate mai bune decât anul trecut. Băieții chiar vorbeau de o clasare în primele șase, să vedem. Despre meciul de azi multe nu ar fi de spus. Noi am profitat la maxim de greșelile lor din defensivă, nu m-am închipuit că pot sta atât de rău la fundași. Le-au pus, totuși, probleme Sântanei în prima etapă, dar e clar că stau prost și la pregătirea fizică. Cât au putut alerga au ținut cât de cât aproape, apoi…”, a spus „decarul” Socodorului, care, ca și un fapt curios, a lipsit la ambele întâlniri ale stagiunii trecute 0-2, la Săvârșin și 2-4 acasă: „Mi-am păstrat toate reușitele pentru azi”, a mai glumit Bibarț.

Formații:

Socodor: Vîrzob – Licker (75 Miron), Bragea, Pîslariu, Gherheș – Șulea (54 Ardelean), Turcuș – Fl. Dema, Bibarț, Flueraș (64 Buia) – Mako (60 Buruiană).

Săvârșin: Fador – B. Gherghel, Bontea, Dumitrescu (46 Ursu), Cotuna (11 Benescu) – A. Popa, Fl. Pavel, Silviu Iștoc, Neamț – Oprea, D. Petrean.

Arbitri: Loredan Bodan – Sergiu Burcă, Andrei Pîslaru.

Observatori: Iosif Manușov, Teodor Jușcă.

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button