Stranieri aradeni

Hațegan arbitrează la Cardiff, în prelimiariile „mondialelor” din Rusia





România va fi reprezentată de două brigăzi de arbitri în partidele din preliminariile Cupei Mondiale 2018 din Rusia, anunță Federația Română de Fotbal.

Astfel, sâmbătă, 2 septembrie, Ovidiu Hațegan va conduce partida dintre Țara Galilor și Austria, din grupa D. „Centralul” din Arad va fi ajutat de asistenții Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe. Al patrulea oficial va fi Sebastian Colțescu. Partida, una decisivă pentru ambele reprezentative, aflate pe locurile 3, respectiv, 4 în Grupa D, cu câte 8 puncte acumulate în 6 jocuri, se vede în direct pe Digi Sport 3, începând cu ora21,45.

Ţara Galilor – Austria se joacă sâmbătă, 2 septembrie, ora 21,45 (în direct pe DigiSport 3)

De asemenea, luni, 4 septembrie, Istvan Kovacs va arbitra la duelul dintre Slovenia și Lituania, din grupa F. Kovacs îi va avea ca asistenți pe Vasile Marinescu și Ovidiu Artene. Al patrulea oficial va fi Marius Avram.

George Găman va conduce la rândul său joi, 31 august, partida dintre Israel și Azerbaidjan, din preliminariile Campionatului European Under 19 ediția 2019, grupa a 5-a.

Alexandru Deaconu, vicepreședintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, va fi observator la partida dintre Franța și Olanda, din grupa A, care se va disputa de asemenea joi, 31 august.

Octavian Goga, vicepreședintele Comitetului Executiv al FRF, va fi la rândul său observator de joc la duelul dintre Luxemburg și Belarus din preliminariile Cupei Mondiale din Rusia 2018, programat joi, tot în cadrul grupei A.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button