UTA Arad

Verdictul căpitanului Curtuiuș: „Avem valoare individuală, dar momentan nu arătăm ca o echipă”





UTA a irosit încă o dată puncte pe teren propriu iar remiza cu Baloteștiul a provocat o „implozie” în vestiarul echipei. Adrian Mihalcea și-a anunțat demisia, spunând – indirect – că se simte „lucrat” de unii jucători, care nu ar mai trage la fel de tare la „căruța” arădeană.

Întrebat după meci dacă a simțit și el acest lucru în calitate de căpitan al echipei, Marius Curtuiuș a spus: „Nu există în vestiar un curent împotriva antrenorului. Am auzit astfel de discuții și săptămâna trecută, că ar fi și certuri între noi, dar nu e vorba de așa ceva. Tot timpul când echipa merge prost, apar discuții, dar nu au fost certuri sau conflicte între noi jucătorii și mai ales un curent împotriva antrenorului”. 

Atacantul„roș-albilor” a încercat să ofere o explicație pentru jocul prost al echipei în disputa cu Baloteștiul. „Nu știu ce să spun, e foarte greu de explicat ce se întâmplă, mai ales că avem valoare individuală, dar momentan nu arătăm ca și o echipă. Trebuie să punem la punct acest lucru dacă vrem să promovăm. Trebuie să ne trezim, deja s-au adunat multe meciuri în care nu am jucat ce trebuie. Dar, ca puncte, nu este nimic pierdut, trebuie doar să ne revenim și să punem piciorul în prag. Și azi am întors rezultatul, chiar dacă nu am jucat foarte bine. Am condus pe final și am avut astfel ocazia să ne redresăm cu cele trei puncte. Am fi avut o săptămână mai liniștită cu o victorie, acum trebuie să o luăm de la capăt și să avem încredere în noi. Suntem jucători cu CV-uri importante și trebuie să ne facem treaba“.

Asistența redusă la Șiria a fost completată pe final și cu multe reproșuri ale fanilor îndreptate mai ales împotriva jucătorilor noi veniți în această vară la echipă. Fanii au avut multe de reproșat celor care îmbracă tricoul alb-roșu, mai ales că așteaptă deja de trei partide prima victorie acasă. „Eu nu împart jucătorii în categorii, în nou veniți, juniori și așa mai departe. Până la urmă, suntem toți în aceeași oală, nu sunt de vină doar cei din atac sau din apărare, cu toții am greșit. Fanii au dreptate să fie supărați pentru că ei vin să vadă fotbal și noi nu îl arătăm deocamdată. Sper ca pe viitor să facem o treabă mai bună”, a mai menționat Curtuiuș.

Căpitanul UTA-ei ar fi avut o discuție neoficială și cu „centralul” Omuț despre faza din minutul 88.  „ În primă fază, arbitrul mi-a spus că a repetat lovitura liberă pentru că era indirectă. I-am spus că atunci trebuia să dicteze aut de poartă, dar el a revenit și a spus că, de fapt, nu a dat drumul la joc și de aia a repetat lovitura. Una peste alta, am luat două goluri în aceeași fază și nu era voie să se întâmple asta”, a încheiat Curtuiuș.









25 comentarii

  1. Da , cei mai multi aveti valoare la ……… fentat fotbalul .Oare nu va uitati niciodata la meciuri , sa vedeti cum ati jucat ??? Probabil ca nu , ca altfel v-ar fi rusine !!!

    0
    0
    1. Probabil domnul Curtuius se considera un jucator de valoare avand un asa cv-iu.Domnule Curtuius tu nu ai forta sa tragi un sut plasat sa nu zic gol si ai tupeu sa dai asa declaratii.Bine ca suntem dotati cu multi amatori,prieteni cu fotbalistii ca tine…

      0
      0
  2. Pai ,asta se intampla cand nu esti atent in aparare, mai ales la final de meci, dar sa sti ca, acea lovitura nu ajungea sa se dea daca Buleica care nu stiu ce a fost in capul lui de a facut un asa fault ,cand nu se anunta nimic periculos pt. echipa !!! Acum ,luati taurul de coarne si castigati la Afumati . Pacat ca, sa accidentat Stratila ca, altfel decurgeau evenimentele, adica in bine, asta este, hai cu transferurile alea odata si cu un antrenor bun !!! Nimi nu este pierdut, batem la sat Afumatori si totul va fi bine !!! Hai UTA UTA UTA !!!

    0
    0
    1. Iar entuziasm care nu e sustinut de nimic, iar aerul asta de superioritate nu cred ca e potrivit deloc.,,batem la sat Afumati”. Sa zicem ca asa e dar dupa ce urmeaza? Ma mir ca au disparut cei care pana mai ieri erau maturatori, una -doua ziceau ,, maturam cu adversarii pe jos”. Entuziasmul e foarte bine sa existe dar zic eu bazat pe ceva realizari.

      0
      0
  3. Tu ştii să driblezi??? Cum naiba ai ajuns căpitan??? Dacă anul trecut erai rezerva lui Petre. De ce nu îl punem căpitan pe Polgar care joacă un meci pe an??? Şi la atacanți ,de ce ne rugăm de rebuturi din Liga 1 să vină la echipă??? Golgheterii ligii a 3-a ce au?????

    0
    0
    1. Ai dreptate un jucator sub mediocru e capitat si noi despre ce vorbim.Toti jucatorii plecati au plecat din cauza lipsei de valoare,nu stiu cum curtuius si manea au scapat.Poate aflam intr-o buna zi….

      0
      0
  4. Daca , nu castiga la Afumatori, se comlica si mai rau drumul spre promovare !!! Reveniti-va ba baieti odata ce naiba , pana cand numai jocuri slabe, faceti si voi oamenii fericiti odata , nu vedeti ca nu se mai poate asa !!!

    0
    0
  5. Neaparat trebuie adusi 2 atacanti care stiu sa o bage in poarta mingea.Degeaba se duce mingea pana la 16 m daca acolo nu ai cine sa inscrie

    0
    0
  6. Daca am ajuns să îl jignim și pe Curtuius, atunci ne merităm soarta! Un băiat de caracter fara figuri în cap cum au alții! A ajuns capitan fiindcă a fost cel mai serios la antrenamente

    0
    0
      1. Salarul este plătit din banii nostri,ai tuturor aradenilor….doar vin bani de la primărie….deci am drept să comentez domnu suporter infocat????

        0
        0
  7. Și azi ați intors rezultatul, da…dar fotbal jucați de doi lei…jucători cu CV, cu experiență, și nu sunt in stare să lege două pase…
    Mariuse, chiar ne crezi pe toți proști ? Ești căpitanul echipei, ai o responsabilitate…ai luat pe cineva de gât in vestiar pentru jocul execrabil pe care-l prestați ?
    Lăsați naibii tricourile astea dacă nu sunteți in stare să jucați fotbal și aia e…prefer, și cred că așa gândesc mulți, să văd copii de 16-17-18 ani in teren, chit că mai stăm ceva timp in liga asta nenorocită….dar măcar știu că băieții ăia dau tot ce pot din ei.
    Dacă aveți onoare, toți banii pe care-i incasați până urcați măcar pe locul 3 ii donați unei case de copii sau azil. ..sunt atât de supărat pe voi că nu-mi vine nici măcar să vă injur.

    0
    0
  8. Din pacate cu elefanti si cu mister chirila ne am frip sezonu asta ei au venit pt bani sunt la apusul carierei cine mai joaca pt culori nimeni aradeni nostri care jucau si fara bani nu erau buni asa ca ne executa mercenari de tot liga1 o sa visam

    0
    0
  9. Pt LUCIAN,admin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ieri scriai ca nu mai permiti jigniri pe acest site!!!!!!!!!!!!!!!!!Pai acum ce faci??????????
    Nici nu era pauza,ca deja au inceput „bombardamentele”!!!!!!!!!!!In continuare,pe toate stirile mele,am crezut ca citesc ceva din revistele XXX!
    Sper ca ai observat,conform obiceiului meu,ca eu NU scriu la suparare si la nervi!Stau,citesc articolele aparute,(uneori mai citesc comentariile),dar ce se prevedea de catre unii(ca si mine), cu picioarele pe pamant,se continua in mod sustinut!
    Ce am vazut deja din chiar prima etapa,accentuandu-se ulterior,a fost o nervozitate enorma,explicabila pana la urma,datorita lansarilor mega apocaliptice,bazate pe nimic faptic!Deci din start,o presiune maxima,fara rost!
    Optimismul este intodeauna primordial,dar cand iti vezi propria corabie scartaind,cauta unde iti ia apa ambarcatiunea,chiar de la inceput!Nu spera,prin inconstienta,ca si ajungi la cel mai apropiat mal!Mai „usor cu pianul,pt ca se dezacordeaza”……..
    DUPA MECIUL DE ASTAZI,VREAU SA INCEP CU PUTINELE BUNE:
    Scriam,la venirea lui Pacurar,sa o lase mai moale cu declaratiile pompoase si sa ne arate prima data pe teren ce stie!(ce injuraturi mi-am luat si ce amenintari,voalat si din partea ta)
    Astazi,PACURAR ne-a aratat ca am castigat un fotbalist in toata harababura aceasta!Aveam indoieli,ca dupa 2-3 antrenamente si dupa ce Mihalcea spunea ca nu are cum sa fie titular…..El a declarat!Iata ca a fost titular,semn al „tremolo-ul” lui Mihalcea(despre care spuneam demult ca a scapat vestiarul de sub control).
    La prezentarea pompoasa a lotului,semnalam ca lotul s-a grupat la mese in bisericute,bisericute,in loc sa le fie facuta o masa mare,doar pentru ei!,Reciteste,te rog!Dar ai fost acolo!
    Deci,bietul Pacurar,nu a apucat sa intre in nici o bisericuta!El bietul,a venit sa joace fotbal,pe stomacul gol,dornic de fotbal!Acum are voie sa dea declaratii,bazate pe jocul sau!Are motive!Bravo Pacurare!
    Astazi nu am putut sa remarc decat pe vesnicul 100%Adili si pe acest Pacurar!
    Totusi si cu niste plusuri pt Burla,ATENTIE MARE LA SCENARIILE SCRISE,cum ca jucatorii,l-au sapat pe Mihalcea….Posibil!Dar Burla si-a asumat raspunderea si nu am vazut pe nimeni altcineva care l-ar fi impiedicat!Asta inseamna psihic si caracter mare!
    Felicitari Burlica!
    DAR HAI SI CU NEGATIVELE!!!!
    -ajung la Siria!O imagine dezolanta cu maxim 3-400 suporteri,galerie de cca 30-35 persoane,dintre care majoritatea adolescenti si tineret!Felicitari pt acesti ULTRASI devotati!!Unde erau restul,cu care eram obisnuiti?Pt ca oriunde in lume,ei dau tonul!Trist mi s-a parut ca deja de la intrare,niste pusti aveau cutia milei,ca si la beserica,pt coregrafia meciului cu Poli…Le-as recomanda acestor copii,sa urmareasca pe YOU TUBE,jocurile din trecut UTA-POLI,ca sa inteleaga diferenta cand un oras sustine echipa,sau 30-35persoane!Dar acum nu asta vorbim!
    -in rest,peluze goale,tribuna 1,cam 70%,in actualele conditii,un procent bun!
    -a inceput meciul,din start am putut remarca faptul ca Balotesi-ul nu s-a baricadat in poarta!Au stiut ca este loc….
    -acelasi joc previzibil,cu Stratila dar Stahl nu are ce cauta pe stg!Dar la accidentarea lui Stratila,a fost prima mare ciudatenie:Mihalcea i-a urlat(zbierat) de pe margine,ca sa nu se mai prefaca,ca trece timpul!Ok,schimbat!
    -vine golul!Pai i-i dai scarita marelui Grahovac,in bataie de joc?
    Ca a fost offside,sau nu?Ce mai conteaza?0:1!
    -pe cand credeam toti ca atat putem,vine un penalty dubios la Curtuius!Deja gandeam ca arbitrul tine cu noi!Nu conteaza!1:1,cu tupeul lui Burla!
    -rasare soarele care ne arde la Siria si Scutaru,dupa o executie imperiala,ne duce in avantaj!
    -Balotesti-ul nu mai trage de timp(nu prea a facut-o),iese din nou la joc,dar inexplicabil
    un fault prostesc!
    IN VIATA VIETII MELE NU AM VAZUT ASA CEVA!!!!!!!!!!O buimaceala!Se executa,gol imparabil!Dau cu sapca mea rosie,umblata peste tot de pamant!
    Hopa!Se anuleaza golul!Cica trebuia indirecta!Sperante.Scapam….
    Se repeta!Si spun…..:sa vezi ca ne dau astia gol,din nou!Gura spurcata!Si film de bagat in arhiva!La aceeasi lovitura,acum excutata indirect,apararea inerta ia din nou gol!Nu cunosc exact regulamentul,dar cat mai am de trait,voi tine minte asta!
    Conducerea,Dragan si Gradinaru cunosc mai bine regulamentul!Nu as vrea sa cred ca prin neacceptarea transmiterilor directe TV,s-a incercat oarece!Nu a tinut figura!
    In rest,ceea ce se aude pe la colturi,ca elefantii ba chiar si juniorii,s-au razvratit impotriva lui Mihalcea,doar ei stiu!
    Oricum buba puroiasa s-a spart!Acum este acum!Ce este de facut?
    Ce zici Luciane?Asa,dupa parerea ta?Astept raspunsul tau public!Multumesc anticipat!

    0
    0
  10. 1 Gradinaru vreau comentar de la tine======= De la cap se impute pestele
    2.Daca vrei Liga 2 spune//cred ca suporterii vreau Liga 1
    3. Primaria Arad-va rog dati bani in functie de rezultate nu au rezultate dati banii in alta parte
    4.Miriuta acepta Aradul daca era interes/parerea mea ca cei ce au targuit tac
    5.La Uta trebuie 1,sau 2 atacanti care sa stie unde e poarta
    6 Curtuius vrei comentariu spune cate merg pe poarta si cate afara//multi pe zi ce trece
    nu trag la poata urmariti bine//trebuie jucatori cu simtul portii
    7 Eu zic decat UTA in Liga a 2 mai bine sa nu fie/cred ca asa gandesc multi

    0
    0
  11. Dascalul,pupator de cururi italiene si „prafuri” martiene se baga iar in discutie aiurea!Trebuie adus un antrenor care sa provoace soc la echipa,geaba zice Taranu,bla,bla.A adus niste jucatori cu experienta,dar nu a avut timp sa „lege” echipa.Parerea mea e ca trebuia continuat cu Rosu,cu el am jucat cu adevarat fotbal.Cu Roly bubuiam mingile ,cu Taranu nu am jucat nimic !

    0
    0
    1. Ai reaparut ,,sconcsule ,, ? S-a vazut clar ca jucatorii nu au fost deacord cu Mihalcea si in mod sigur cu Mihali …trebuie sa fi inapoiat mintal asa cum esti tu petre sa nu-ti fi dat seama ! Roman de ce crezi ca a plecat dela echipa , a vazut cum sta treaba cu vestiarul ! De la tine din cocina nu se poate vedea .

      0
      0
  12. Unde e ,,CICOare imbacsita care m-a atacat, zicand ca la Sibiu a vazut el ,,ce-l duce capul si pe asta,,Nu stiu care esti din acea galerie utista,dar tu cred ca esti suparat ca eu nu am cantat acele versuri si cantecul impotriva primarului Falca !!!Ce am eu cu d-l Falca ca nu mi-a facut nici un rau,poate nu a ascultat cand doream ca Neumanul sa fie de 18 000 locuri,mai cico.Dar unde-s grohaitaii stiuti..4-5..?Ne trebuie antrenor precum Leo Grozav ,ca sa altoiasca la suparare pe adormitii din teren dar trebuie dat afara ,,vesnicul accidentat (Polgar) cel ce a gresit la Sb si rupt contractul cu cel ce nu vrea sa plece,,de la macelaria UTA-ei,,..!Sa fie adusi 2 atacanti si chiar si Capata de la Santana,ca altfel e Jale Mare…Curtuius e bunicel,dar nu castiga duelurile aeriene cu fundasii adversi si rar o baga-n ate.Unde o fi Zburlea ca acesta avea detenta si simtul portii,nu ca astia.La conducere ne trebuie oameni priceputi,precum brunetul Prunea,I.Craciunescu.,Ghe.Constantin etc care au un cuvant greu la FRF..Nu e totul pierdut pentru UTA,dar sa nu fim ,,afumati,, in urmatorul meci.HaI uta !

    0
    0
  13. Nu cred ca ar fi deacord cineva fie din conducere fie din primarie sa vina Prunea la UTA ,ala e un circar cu pretentii financiare exagerate

    0
    0
  14. REMUSE , te inseli, jucatorii Chindiei isi i-au salariile de la primarie, inclusiv tot staful pana la femeia de servici !!!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button