Fotbal judetean

Modan a simplificat lucrurile: Cetate Săvârșin – Crișul Chișineu Criș 1-6

Favorita numărul unu la promovarea în Liga 3-a a trecut cu bine și peste al treilea „val”. De altfel, succesul de la Săvârșin era mai mult decât previzibil, cu tot cu diferența de scor. Chiar dacă i-a înregimentat pe portarul Vîrtaci și fundașul Toc, Cătălin Neamț a avut și de această dată destule absențe ce aveau să cântărească destul de greu, respectiv Fl. Pavel, Cotuna, Bontea sau D. Petrean.

Crișul și-a făcut meciul simplu, marcând la una din primele faze. Era minutul 8, când Modan l-a învins pe Vîrtaci cu un șut de la marginea careului, după pasa lui Gâlcă. Deși meciul s-a desfășurat într-o singură direcție, desprinderea s-a produs pe finalul reprizei. Cigan a primit pe culoar de la Modan și l-a lobat pe portarul advers (min. 40), iar Covaci a transformat un penalty obținut de același nouar al „alb-albaștrilor”.

Ziua bună a golgheterului lui Muzsnay s-a văzut și după pauză, dar nu înainte ca Marc să înscrie frumos, de la marginea careului, mingea atingând și bara înainte de a intra în plasă. Apoi, Modan a făcut 1-4 la capătul unei acțiuni personale, finalizată cu un șut plasat. Hattrick-ul atacantului bihorean s-a conturat în minutul 75, când acesta a pus latul la centrarea lui Hosu, de pe partea dreaptă. În fine, Lucian Todea a stabilit scorul de tenis cu un șut plasat după pasa peste apărare a lui Selejan.

Modan a ajuns la 5 reușite după primele trei runde și anunță un nou sezon bun. „Golurile sunt pentru echipă, degeaba le dau dacă la final nu promovăm. Dar, sunt convins că anul acesta este al nostru, deși toate meciurile vor fi grele. Avem trupă bună, experimentată, sunt și jucători care vin cu plus de pe bancă, nu ne lipsește nimic. Unul dintre motivele pentru care vrem să jucăm de la anul în Liga 3-a este și acela de a nu ne mai întoarce pe terenul din Săvârșin, unul foarte rău. Chiar și așa, însă, ne-am demonstrat valoarea, am tratat serios adversarul și s-a pus doar problema scorului”, a menționat atacantul Crișului.

Cătălin Neamț a recunoscut superioritatea adversarului, dar: „Față de meciul de la Socodor, atitudinea a fost mult mai bună. Cu Toc am stat ceva mai bine în apărare, de fapt în prima repriză, până la golul doi, chiar am jucat binișor. Știm și noi foarte bine că nu acestea sunt meciurile din care trebuie să facem noi puncte, sperăm să ne deblocăm chiar de la partida ce vine, iar pentru asta e necesar să fim într-o formulă cât de cât completă”.

Formații:

Săvârșin: P. Vîrtaci – A. Popa, Muntean, Toc, Benescu – Bogdan (75 Boc), Neamț, Silviu Iștoc (75 Ursu), Geanîm– Marc, Oprea.

Crișul: Mucha – Ciornei, Tăședan, Maghici, Jude (81 Selejan) – Borșa, Clej, Fl. Gâlcă, Covaci (56 Todea) – Modan (80 Huțanu), Cigan (75 Hosu).

Arbitri: Ionuț Nicoraș – Sergiu Burcă, Paul Ardelean.

Observatori: Traian Enoiu, Daniel Scridon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button