29/11/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Lucrurile păreau clare la finalul partidei de ieri, dintre UTA și FC Balotești, încheiată la egalitate (2-2). Adrian Mihalcea spunea că nu mai găsește motive pentru care ar continua la „cârma” fanion a Aradului și a avut o discuție pe această temă, la cald, și cu conducerea clubului arădean pe una dintre băncile de rezervă ale arenei „Otto Grefner” din Șiria. Poziția sa a rămas fermă, după care a plecat la București, unde, de mâine până miercuri, participă la al cincilea modul al cursului pentru licența PRO.

Contactat în această dimineață, fostul atacant al lui Dinamo a dat impresia că ar reveni asupra deciziei de a demisiona, dacă și conducerea clubului va dori acest lucru. „Câteodată, noaptea e un sfetnic bun. Nu spun că voi rămâne la UTA, ci doar că voi mai avea o discuție pe această temă cu domnul Meszar. Am stabilit să ne auzim azi la telefon și vom decide împreună”, ne-a declarat Mihalcea, care prin declarațiile date ieri a lăsat să se înțeleagă faptul că unii jucători nu-l au la inimă și au acționat în consecință în ultimele două partide de campionat.

În urma declarațiilor prin care-și anunța plecarea certă de la cârma „roș-albilor”, șefii „Bătrânei Doamne” s-au pus pe făcut liste de posibil înlocuitori. Variantele de antrenori liberi sau care s-ar putea elibera foarte ușor de contractele avute cu grupările lor sunt multe, dar cele mai calde nume sunt cele ale lui Adrian Falub, Gigi Mulțescu, Daniel Oprița, Mihai Teja și Laszlo Balint. Dar, aceste liste ar putea fi rupte dacă relația contractuală dintre UTA și Mihalcea merge mai departe.

14
1
%d blogeri au apreciat: