UTA Arad

Ciobotariu e noul antrenor al UTA-ei, Iordache îl ajută din postura de secund





De sâmbătă, de când Adrian Mihalcea și-a expus public dorința de a pleca de la UTA, șefii clubului arădean au demarat „operațiunea” de înlocuire a acestuia. S-au dat zeci de telefoane, s-au făcut oferte, contraoferte, iar alesul este Liviu Ciobotariu.

Fundaș central de meserie, „Ciobi” s-a născut la 26 martie 1971 la Ghimpați, în județul Giurgiu. A evoluat la Progresul București, Pandurii Târgu Jiu, Dinamo, Standard Liege, RAEC Mons, Royal Antwerp (toate trei din Belgia) și din nou Dinamo. Cariera de tehnician și-a început-o la Progresul în 2066, după care a mai trecut pe la CS Otopeni, Inter Curtea de Argeș, Pandurii, Dacia Unirea Brăila, Dinamp, CSM Iași, FC Vaslui, ASA Târgu Mureș și Al-Faisaly (Arabia Saudită). Pentru echipa națională a României a evoluat de 32 de ori (a reprezentat „tricolorul” la Campionatul Mondial din Franța 98), marcând 3 goluri.

În această vară, fostul internațional părea destinat spre o destinație exotică, respectiv Free State Stars, din prima ligă a Africii de Sud, dar în cele din urmă a rămas pe loc. Ciobotariu a mai fost ofertat și în toamna lui 2016, după demiterea lui Roland Nagy, dar atunci i-a refuzat politicos pe arădeni, fiindcă era în discuții avansate cu o echipă din Qatar. De azi este, însă, la Arad unde ar trebui să conducă și un prim antrenament al noii sale echipe.

Liviu Ciobotariu va fi ajutat în „alb-roșu” de Adrian Iordache, tot un fost fundaș central care a mai activat la Dinamo, Câmpina, Oțelul, FC Argeș, Alki Larnaca, AEL Limassol, Rapid și Lankaran. Așadar, „interimatul” lui Cristi Todea în „alb-roșu” a durat o singură zi, fiind posibil chiar ca „Dulăul” să se despartă de echipa fanion din moment ce noul antrenor și-a adus un prim „secund”.









14 comentarii

  1. Cel mai ieftin si cel mai slab , dintre cei propusi. Din nou conducrea UTA isi arata …impotenta si lipsa de profesionalism. M-am saturat de diliera Dinamo ..a lui dragan.

    0
    0
    1. Ba da nici nu a sosit omu si tu stii deja ce e slab. Stai si tu 5..6 etape apoi dai din degetele alea pana te dor si injura cat poti.Ca jumatate doar atat stiti in loc sa incurajati. Crezi ca prin apostrofari si negativism misti din loc un om? Pe tine la munca daca urla in continuu si te injura si zice ca esti slab cum muncesti?cu spor nu?!

      0
      0
  2. Bai fraților si daca il aduceam pe Guardiola nu ii împacă pe toti suporterîi…
    Mult succes Liviu Ciobotariu!!!
    Forza UTA!!!

    0
    0
  3. Mi se pare o alegere bună, Liviu are experiența necesară. Să vină și atacanții ăia și să trecem la treabă.
    La muncă, tovarăși! :))

    0
    0
  4. Am impresia ca la Arad se copiaza modelul FRF: „nume” sa fie si un contract solid. Oare ce s-o fi schimbat la UTA intre vara lui 2016 si toamna aceasta ca sa justifice refuzul de atunci, respectiv acceptul de acum?
    Am spus si inainte de instalarea lui Mihalcea: nu as numi un antrenor care abia declarase ca vrea sa promoveze cu o alta echipa… Nici acum, nu as fi numit antrenor care sa ma fi refuzat o data. Se pare ca, in 2017, totusi, e mai bine la Arad decat in Qatar sau Africa de Sud…
    In plus, o astfel de schimbare de antrenor si de lot se discuta si se face astfel incat pregatirea din intersezon sa nu fie compromisa. Cred ca Todea era o varianta foarte buna in acest moment si cu o perspectiva promitatoare.
    Sa vedem daca noul pariu al conducerii echipei va fi mai inspirat si va tine.

    0
    0
  5. Bine ai venit domnule Ciubotariu . Hai sa facem treaba la echipa asta . Tu sa muncesti cu folos iar noi SA APLAUDAM SA INCURAJAM SI SA CANTAM PENTRU UTA .

    0
    0
  6. Mult succes Ciubotariu ! Dar sa nu spunem hop pana nu am sarit parleazul , dupa ceea ce citesc pe aradon inca nu e nimic sigur ( sau nu sunt ei bine informati )

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button