02/12/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Mihalcea a vorbit după oficializarea despărțirii de UTA: „Sunt direct și impulsiv, poate i-am timorat pe unii jucători. Lotul nu e complet!”

Adrian Mihalcea a dorit să creeze un șoc după egalul cu Baloteștiul și și-a dat verbal demisia de pe banca UTA-ei în fața ziariștilor. Problema e că totul a venit la „pachet” cu o serie de afirmații tăioase, chiar acuzative la adresa fotbaliștilor, iar conducerea clubului a considerat că nu mai e loc reconciliere între părți și au confirmat ruptura. Astăzi, la 4 zile după respectivul episod, fostul atacant al lui Dinamo a dat un interviu pentru colegii de la gsp.ro, pe care vi-l redăm mai jos:

– Domnule Mihalcea, regretați că v-ați dat demisia de la UTA?
– Bine n-am cum să mă simt. La câteva ore după partida cu Balotești, când am discutat la rece cu conducerea, eram dispus să continuu, dar până la urmă au rămas bătute în cuie cuvintele mele de la finalul jocului. Nu mai sunt un copil, ca să îmi pară rău și să am lacrimi în ochi. Merg înainte!

– Ce n-a mers?
– Nu vreau să spun că sunt fotbaliști care nu vor fi buni în viitor, dar momentan nu s-au ridicat la nivelul pe care l-am așteptat eu. Plus că am tot sperat în ultimele două săptămâni să aducem doi atacanți, pentru că noi am stat doar în Curtuiuș. Poate a fost vorba și de firea mea, cine știe.

– La ce vă referiți?
– Știe toată lumea că eu sunt foarte direct și impulsiv și poate acest lucru i-a făcut pe unii dintre jucători să fie timorați și să nu mai reacționeze cum trebuie. Nu mă învinovățesc, dar e normal să îmi pun semne de întrebare. În ultimele două meciuri au avut o teamă inexplicabilă în joc. Mai ales fotbaliștii de la care ne așteptam cu toții la lucruri foarte bune. Cred că până la urmă asta a fost. Presiunea conducerii, combinată cu presiunea pusă de mine, i-a făcut pe fotbaliști să clacheze.

– Totuși ați avut o singură înfrângere.
– Ai dreptate! Pe noi ne-au distrus egalurile, cu ghilimelele de rigoare. Am remizat de trei ori acasă. Știam că va fi un campionat greu, cu echipe care mai mult se vor apăra când vor juca împotriva UTA și speram ca acești jucători să facă diferența, dar nu s-a întâmplat. Nu arunc vina pe jucători, e doar vina mea că nu am reușit să gestionez altfel situația. Eu așa lucrez, țin la disciplină, la lucrurile corect făcute și la discuțiile bărbătești, față în față, cu privit în ochi.

– Cam pe unde se află UTA din punctul de vedere al valorii lotului?
– Realist vorbind, lotul nu este complet, e nevoie de jucători. Mai sunt și acești copii U19 pe care trebuie să îi folosești în Liga a 2-a. Cu toate că au calități, nu au experiență. Iar cei cu experiență, cum am pus, nu s-au exprimat la potențialul lor.

– Ce șanse mai are echipa la promovare?
– Foarte mari. Echipa e la 4 puncte de locul doi și de abia a început sezonul. Până la urmă, noi am pierdut un singur joc în șase etape.

 

8
0
%d blogeri au apreciat: