29/10/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Multe regrete pentru Anca după primul eșec al campionatului: „Episoadele nu ne-au ajutat, nu a fost ziua noastră”

La cum a început partida de pe arena „Extensiv” din Craiova, cu gol marcat după 45 de secunde de olteanul Mihăilă, se părea că Lunca Teuz Cermei va fi surclasată de talentații elevi ai lui Corneliu Papură. Dar, după avântul gazdelor și grație lui Roberto Bodea care a avut două-tre intervenții bune, divizionara terță arădeană și-a revenit și a avut ocazii importante de a egala.

Cotoc, Bondor, Sulea și mai ales Buia, scăpat singur de la mijlocul terenului, l-au iertat pe Dică și și-au privat echipa de un rezultat pozitiv în Bănie. „Am fost luați tare și am riscat să primim rapid două-trei goluri, dar asta și pentru că ne-au surprins puțin din punct de vedere tactic, în special la nivelul fundașilor laterali. Dar, ne-am corectat din mers și am jucat de la egal la egal cu cei mai talentați copii ai Craiovei, fotbaliști serioși, bine pregătiți. Am avut ocaziile noastre, dar episoadele nu ne-au ajutat, nu a fost ziua noastră”, susține Radu Anca, antrenorul principal al „alb-roșilor”.

Marea dezamăgire a fostului mijlocaș al UTA-ei este legată de jucătorii pe care i-a pierdut pentru următoarea etapă. „Varga a făcut întindere, nu știu dacă-și va reveni, iar Beni Cotoc a fost eliminat la o fază la care el a fost agresat primul și a avut o reacție involuntară. Nu facem un capăt de țară dintr-o înfrângere, doar că sper doar să nu fim prea afectați din punct de vedere al efectivului la următorul meci, cel de acasă, cu Ghiroda”, a mai spus Anca.

4
1
%d blogeri au apreciat: