05/12/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Utiștii au luat legătura cu diverși impresari pentru completarea lotului, ex-ul Izet a marcat la debutul la Odorhei

E criză profundă în curtea formației fanion a Aradului. În ultimele trei săptămâni, echipa „roș-albă” a luat doar două puncte din 12 posibile în campionatul ligii secunde și pare că suferă la toate capitolele: disciplină (atitudine), organizare a jocului, efectiv și, la cum au arătat lucrurile, se poate vorbi și despre o valoare îndoielnică a lotului, sau cel puțin nu la nivelul așteptărilor de la începutul sezonului.

Adrian Falub, noul antrenori al UTA-ei, are de muncit serios pe toate planurile, însă trebuie să fie sprijinit și de conducerea clubului. Este nevoie ca de aer de cel puțin doi fotbaliști de atac, deși orice fotbalist peste media echipei ar fi binevenit în mometul de față. În acest sens, conducerea clubului a luat legătura cu diverși impresari, care – bineînțeles – pot propune doar jucători liberi de contract. Și vorbim în special despre fotbaliști străini, care nu și-au găsit un angajament până acum.

Până una alta, vă informăm că după Dan Roman, care a semnat cu Hermannstadtul, un alt fotbalist de care s-a dispensat poate prea ușor Adrian Mihalcea înainte de a-și da demisia și-a găsit echipă. Macedonianul Izet Ajrullahu s-a întors în România și a semnat cu divizionara a treia AFC Odorheiu Secuiesc. Tânărul mijlocașul de bandă a și marcat, ieri, la debut în succesul formației sale, cu 14-0, în fața celor de la Metalosport Galați.

 

6
0
%d blogeri au apreciat: