Arhivă articole

Todea rămâne în stafful tehnic utist la insistențele lui Falub


Șocul de la nivelul băncii tehnice utiste îi vizează, până la urmă, doar pe Adrian Mihalcea și Gică Mihali. În ziua numirii lui Adrian Falub ca antrenor principal, Cristian Todea anunța conducerea clubului că dorește să-și rezilieze contractul și nu s-a mai prezentat la echipă joi și vineri și nici nu a făcut deplasarea la Afumați.

Între timp, „Dulăul” a avut prilejul să discute față în față cu Adrian Falub, care a inisistat să rămână alături de el, Marius Suller, Vlad Țăran și Dan Țapoș. Astăzi, fostul mijlocaș al „roș-albilor” a fost la antrenamentul de la „Motorul” și-a salutat din nou elevii, urmând să-și intre în pâine, la cele două ședințe de pregătire din Sânnicolau Mic.

Todea e posesor al Licenței A UEFA de anul trecut și și-a început munca de tehnician în vara lui 2015, odată cu revenirea echipei fanion a Aradului în Liga 2-a, într-un staff ce-i mai cuprindea pe Roland Nagy, Cristian Păcurar, Marius Bortiș și Sebastian Huțan. Cristi Todea a mai lucrat cu Laurențiu Roșu și Adrian Mihalcea, deși sub comanda acestuia din urmă rolul său era minor în comparație cu precedentele mandate. Probabil, Falub l-a asigurat pe ultimul căpitan utist în Liga 1 că va activ în pregătirea echipei, chiar începând de mâine.

 

20
0


3 thoughts on “Todea rămâne în stafful tehnic utist la insistențele lui Falub

 1. Cristi Todea,Dulaule,iti multumim enorm!Enorm!Cei care nu stiu,sunt huliti Gradinaru si Dragan,dar ei l-au convins sa revina asupra deciziei!
  UTA este in fata unui hop mare!Ori la bal-ori la spital!
  Vine si clipa ta!Mai bine ca si tine,nu cunoaste absolut nimeni lotul!
  Bravo!Speram ca nu ne parasesti,macar tu,la greu!Ce bucurie de stire!
  Nu ne trebuie Marius Stan,Martean,Mutu si investitori din punga!
  Ce veste buna….Excelenta!

  31

  4
 2. Cum își formează oameni alții din ai noștrii – vezi PANIN ,– noi trebuie să păstrăm ce avem. !! TODEA trebuie sa rămână motivat financiar în club 5/6 ani. !!E legătură între jocul bun de. odinioară și ceea ce dorim. !!Mă miră venirea unor jucători buni la POLI ! Vasvary sau. cel de la Medias care era nr. 1 la ei! Probabil se orientează de acum spre oraș mare pt. cei 5 % !! DIGISPORT. în locul UTA i-a luat pe PETROLUL in transmisii Azi da cu ei CUPA prilej de al vedea. pe CHINDRIS. !! Staf mai mare la UTA ajuta jucătorii să beneficieze de personalizarea pregătirii. HAI UTA. !!!

  11

  2
 3. Cristi Todea este un utist, care nu trebuie sa ma demonstreze asta. E bine ca a ramas. Ca tot e compromisa promovarea, -parerea mea- era bine sa fie pus principal. La ce lot are UTA, azi, nu pot crede in minuni, de genul …5 victorii la rand. Spun asta cu parere de rau. Echipa e nepregatita, are multi batriniori, care mimeaza efortul, tinerii sint sub cei din anii trecuti. In plus, cu toata sinceritatea nu cred in Dl Falub, in valoarea lui, niciunde dovedita. Daca la sta mai adaugam ca fiind singura echipa de fotbal a Aradului,,nu are un teren , cit decit, iar echipa din B se impiedica de Balotesti si Afumati, iar cea de Judet incaseaza 6 (sase) goluri de le ….Socodor, tristetea e mare, si nonvaloarea si treaba prost facuta , trebuie pusa-mai ales- in seama celor care conduc (prost ) clubul.

  10

  5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.