UTA Arad

Jorza ar putea primi prima șansă în „gestiunea Falub”: „Toți juniorii au calitate, însă sunt puțin blocați mental”





Stafful tehnic utist are la dispoziție 19 fotbaliști pentru meciul cu Dunărea Călărași, dintre care 7 sunt juniori. Dacă la nivelul fundașilor e greu de crezut că Iuga sau Dinculescu vor primi șanse, mai ales că și Polgar sau Filaret sunt de acum apți, de la mijloc în sus Adrian Falub are de unde alege.

Burlă rămâne să facă banda stânga dacă se va merge pe sistemul cu trei fundași centrali, apoi rămân două posturi pentru Tănase, Jorza, Stahl și Toma. Până acum toți au primit minute din partea noului tehnician, mai puțin Amir Jorza. „La pauză mă gândeam să-l introduc pe Jorza, dar eliminarea lui Ciucă ne-a dat planurile peste cap. În schimb, l-am folosit pe Toma, ca al doilea atacant…Am observat că toți juniorii au calitate, însă sunt puțin blocați mental. Din ceea ce am și vorbit cu ei, le lipsește puțin încrederea în ei, ar vrea să se simtă și mai importanți că fac parte din această echipă”, a menționat tehnicianul „roș-albilor”.

Și tot legat de jocul de sâmbătă, Falub a văzut situația din teren … de la Șiria, cu ocazia antrenamentului de ieri. „E o bază frumoasă, curată, cu un gazon destul de bun. Adică, nu e cel mai bun, dar nici cel mai prost. Ca și calitate, există terenuri și mai proaste în Liga 1 și, chiar dacă are dimensiuni mai mici, nu văd o problemă în asta. Trebuie să jucăm și să câștigăm”, a mai spus Falub.

13 comentarii

  1. Deblochezai Mister FALUB , cerele sa aiba incredere in ceea ce fac si sa se simta importanti pe teren, ei trebuie sa inteleaga ca, nu au nimic de pierdut ci numai de castigat pt. a se afirma jucand cu ambitie si aratandu-le la toti ca au pe cine se baza in viitor !!! Fiti tari tari baieti pt. ca, sunteti tineri si aveti tot viitorul in fata in cariera de fotbalist si nu va mai ganditi la tot felul de prostii si incurajati-va singuri cand intrati pe teren jucand cu mult curaj, pt. ca, numai asa ve-ti triumfa, increderea in voi insiva, VA DORESC SUCCES !! FORTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
      1. Bibi, acum nu avea si tu pretentii ca toti suporterii si iubitorii UT-ei din tara si strainatate sa scrie corect gramatical. Bine ca suntem cat mai multi care iubim acest frumos fenomen numit UTA !!! Indiferent de unde de pe mapamond. Important este sa fim cat mai multi ! Si in tribune la fel. Hai UTA !!!

        0
        0
      2. @Bibi majoritatea articolelor contin expresii de genul „Stafful tehnic utist la dispoziție 19 fotbaliști pentru meciul cu Dunărea Călărași” sau ortografieri de genu „Falub a vzăut”. Comentariile sunt ultima problema 🙂

        0
        0
          1. @Lucian,nu la tine m-am referit,pe departe asa ceva!Citim stirile tale cu mare asteptare,nici macar nu ma uit la cate o litera sau dezacord,pt ca o facem toti!Esenta subiectului conteaza!
            Dar cand unul insista neaparat prin agramare,o data,de doua ori,si insista,insista,uneori,stai sa te gandesti asupra capacitatilor unora!
            Este o chestie de principiu banal,ca sa ne dam seama despre ce vorbim!
            Te tine Luciane?Daca te tine,te rog ca dupa meci,indiferent de rezultat,sa fi prezent la monitorul TV,montat sub sopronul de la Siria!
            Sa vezi ve-o 2-3 personaje imberbe,cu zgarzi de aur la gat,care asteapta iesirea jucatorilor UTA-ei,sa-i critice!Dar nici macar nu stiu care si cum se numesc!Sunt aceleasi personaje!
            Incearca si vezi!

            0
            0
  2. L-as pune pe Jorza…fundas dreapta, in schimb l-as urca pe Adili la inchidere, pentru ca are fosta si determinare. Fara victorie, cu Calarasul va fi un dezastru,…dar nu o tragedie ! Oricum, parerea mea este ca sanse de promovare au ramas putine.

    0
    0
  3. O veste mai puțin plăcută pentru suporterii UTA-ei din țară sau din afara ei: meciurile de acasă nu vor mai fi transmise de TV Arad.

    0
    0
    1. Macar live-text sa fie,ca oricum nu vreau sa-i vad moaca lui falu$.Daca leaga macar 2-3 victorii sa iesim din zona neagra o fi ceva .Dar la cum se lamenteaza sa spunem mersi sa nu retrogradam.Cum draq e posibil sa nu mai aduc 2-3 atacanti? chit ca luam din judet de la liga 3.Fortza UTA si sa speram ca vom castiga si noi primul meci acasa ! Bafta echpei !

      0
      0
  4. Probabil că unii care ar dori sa vina se uită la coechipieri Nimeni nu se baga unde sunt 2-3 mâini moarte ! Ei se cunosc .Cei siguri pe. ei aleg .Tipul asta ,având mereu oferte se conserva. !!Nu vine la tine sa -si termine cariera intr’o sezon oricât ar fi obiectivul său banii!! Făcând un calambur tot localnicul tau e LEAC -ul. !! Unul era nea IOAN altul MIRCEA. HAI UTA !!

    0
    0
  5. Deși ne numim UTA ne întrebăm de ce unii ne ocolesc!Am expus câteva motive .Ați văzut cât s-au rotit pe la alții vârfuri că Valentin Alexandru sau CHIPIRLIU numai aici nu au sosit. ??

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button