27/09/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Jorza ar putea primi prima șansă în „gestiunea Falub”: „Toți juniorii au calitate, însă sunt puțin blocați mental”

Stafful tehnic utist are la dispoziție 19 fotbaliști pentru meciul cu Dunărea Călărași, dintre care 7 sunt juniori. Dacă la nivelul fundașilor e greu de crezut că Iuga sau Dinculescu vor primi șanse, mai ales că și Polgar sau Filaret sunt de acum apți, de la mijloc în sus Adrian Falub are de unde alege.

Burlă rămâne să facă banda stânga dacă se va merge pe sistemul cu trei fundași centrali, apoi rămân două posturi pentru Tănase, Jorza, Stahl și Toma. Până acum toți au primit minute din partea noului tehnician, mai puțin Amir Jorza. „La pauză mă gândeam să-l introduc pe Jorza, dar eliminarea lui Ciucă ne-a dat planurile peste cap. În schimb, l-am folosit pe Toma, ca al doilea atacant…Am observat că toți juniorii au calitate, însă sunt puțin blocați mental. Din ceea ce am și vorbit cu ei, le lipsește puțin încrederea în ei, ar vrea să se simtă și mai importanți că fac parte din această echipă”, a menționat tehnicianul „roș-albilor”.

Și tot legat de jocul de sâmbătă, Falub a văzut situația din teren … de la Șiria, cu ocazia antrenamentului de ieri. „E o bază frumoasă, curată, cu un gazon destul de bun. Adică, nu e cel mai bun, dar nici cel mai prost. Ca și calitate, există terenuri și mai proaste în Liga 1 și, chiar dacă are dimensiuni mai mici, nu văd o problemă în asta. Trebuie să jucăm și să câștigăm”, a mai spus Falub.

10
0