Gloria LT Cermei

Anca: „Diferența s-a făcut la greșelile personale” v.s. Codrea: „Mi-am certat jucătorii la pauză și a avut efect”





Două echipe apropiate ca valoare au produs un scor…dezechilibrat în favoarea timișenilor de la Ghiroda. Cermeiul a avut puterea să revină de la 0-2, dar jocul s-a rupt în partea a doua pe fondul erorilor de curtea școlii ale fundașilor formației gazdă. S-a terminat 2-5, iar „alb-roșii” bifează al doilea insucces consecutiv.

La final, Radu Anca a vorbit despre aceste greșeli, dar și despre numeroasele probleme de lot cu care se confruntă. „Nu sunt multe de spus după un așa scor. Am revenit de la 0-2 și am intrat la pauză optimiști. Am discutat la pauză cu băieții, i-am mobilziat și au intrat cu dorință, dar a venit faza cu greșeala lui Schroeder și s-a rupt totul. Chiar și așa, puteam să mai revenim odată, dar am ratat. Am dus bine meciul din punct de vedere fizic, dar diferența s-a făcut la greșeli personale speculate de jucători experimentați ca Baranyi și Pătrașcu. Nici nu am avut soluții la nivel de lot. Din păcate, am pierdut jucători importanți, pe Vereș și Gurban care au plecat după prima etapă, acum Varga și Diarra au fost accidentați, iar Cotoc are de stat trei etape după cartonașul roșu de la Craiova. În plus, Bulza încă nu a revenit la echipă după operația la genunchi. Dar, chiar și așa, am luptat și doar greșelile personale, venite pe fondul lipsei de experiență la acest nivel, le-a oferit adversarilor oportunități de a marca. Ne așteaptă o deplasare grea la Reșița, ei au pierdut la Lugoj în această etapă și sunt răniți. Dar, avem șansa noastră, mai ales dacă revine măcar unul dintre Varga sau Diarra”, a precizat antrenorul principal al grupării „alb-roșii”.

Paul Codrea a ajuns cu Ghiroda pe podiumul seriei a IV-a a Ligii a III-a după patru runde. „Sunt bucuros că am câștigat. La pauză am fost supărat că, din nimic, gazdele au revenit în joc și ne-au egalat după ce am avut 2-0 pe tabelă. Mi-am certat la vestiar jucătorii și văd că a avut efect. În repriza a doua, au fost atenți și au făcut diferența. Avem un mix de jucători cu experiență, cu care am promovat și un grup de tineri jucători talentați, pe care trebuie să-i integrăm. Suntem pe podium, ne bucurăm de asta. Sincer, încă nu am simțit că ar fi un nivel prea ridicat în Liga 3-a. E adevărat, doar Lugojul ne-a fost adversar dintre echipele cu pretenții, așteptăm să jucăm și cu celelalte și atunci vedem cum stăm și noi”, a punctat fostul internațional timișorean.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button