22/10/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

După Daniel Florea, un alt fotbalist cu profil ofensiv ar putea ajunge la UTA. De fapt, vorbim despre o revenire ce ar fi trebuit să se înfăptuiască încă din vară, dacă Adrian Mihalcea și-ar fi dat acordul. Cătălin Hlistei își reziliase contractul cu Pandurii tocmai la îndemnul utiștilor, care-l așpteptau în „alb-roșu”, dar tehnicianul de atunci s-a sucit, fără să aibă un punct fix pe banda stângă a liniei de mijloc, postul de bază al arădeanului.

Deși a mai avut propuneri de la FC Argeș, Mioveni, Luceafărul și Ripensia, Hlistei a rămas pe loc, adică la clubul Atletico și, recent, a fost abordat de Lunca Teuz Cermei. A participat și la câteva antrenamente, iar Petre Bulza i-a cerut transferul prin intermediul „satelitului” din Liga 6-a. Momentul coincide cu schimbarea de bancă tehnică la UTA, iar Cristi Todea, Sorin Botiș și Cristi Păcurar și-au manifestat, la rândul lor, intenția de a lucra cu tehnicul mijlocaș. Cum și gruparea fanion beneficiază de avantajele unei echipe secunde în fotbalul județean, mutarea se poate face și – probabil – se va face săptămâna viitoare.

Până atunci, Hlistei va demara antrenamentele sub comanda „Dulăului”, mai ales că are destul de recuperat în special din punct de vedere fizic. Fotbalistul de 23 de ani a făcut parte din echipa utistă ce și-a început ascensiunea din Liga 4-a în vara anului 2013. Trei ani mai târziu se transfera la Pandurii, în Liga 1, acolo unde a bifat 23 de meciuri și a înscris odată, chiar în poarta rivalei arădenilor, ACS Poli Timișoara.

18
0
%d blogeri au apreciat: