UTA Arad

Hlistei, aproape de o revenire în „alb-roșu”





După Daniel Florea, un alt fotbalist cu profil ofensiv ar putea ajunge la UTA. De fapt, vorbim despre o revenire ce ar fi trebuit să se înfăptuiască încă din vară, dacă Adrian Mihalcea și-ar fi dat acordul. Cătălin Hlistei își reziliase contractul cu Pandurii tocmai la îndemnul utiștilor, care-l așpteptau în „alb-roșu”, dar tehnicianul de atunci s-a sucit, fără să aibă un punct fix pe banda stângă a liniei de mijloc, postul de bază al arădeanului.

Deși a mai avut propuneri de la FC Argeș, Mioveni, Luceafărul și Ripensia, Hlistei a rămas pe loc, adică la clubul Atletico și, recent, a fost abordat de Lunca Teuz Cermei. A participat și la câteva antrenamente, iar Petre Bulza i-a cerut transferul prin intermediul „satelitului” din Liga 6-a. Momentul coincide cu schimbarea de bancă tehnică la UTA, iar Cristi Todea, Sorin Botiș și Cristi Păcurar și-au manifestat, la rândul lor, intenția de a lucra cu tehnicul mijlocaș. Cum și gruparea fanion beneficiază de avantajele unei echipe secunde în fotbalul județean, mutarea se poate face și – probabil – se va face săptămâna viitoare.

Până atunci, Hlistei va demara antrenamentele sub comanda „Dulăului”, mai ales că are destul de recuperat în special din punct de vedere fizic. Fotbalistul de 23 de ani a făcut parte din echipa utistă ce și-a început ascensiunea din Liga 4-a în vara anului 2013. Trei ani mai târziu se transfera la Pandurii, în Liga 1, acolo unde a bifat 23 de meciuri și a înscris odată, chiar în poarta rivalei arădenilor, ACS Poli Timișoara.









17 comentarii

  1. Foarte bine,să vină arădeni! Din ce am înțeles Paul Copaci,Cristian Costin şi Iova sunt doar împrumutați? Cine este apt de joc cu SM ? Sau încă nu se ştie ? Mulțumesc anticipat !

    0
    0
  2. Pe Hlistei l-am remarcat la alții și nu puteam înțelege cum s-a. putut despărți de echipa neexistând vreun conflict sau probleme bănești ! Îl urmăresc prin presa de la copii sărind în fața prin goluri .El prin stil aparține cu adevărat modelul UTA !! În ultimul timp a adăugat un te la capitolul forța!! Se desbăra tot mai mult de stilul jocului lent caracteristic UTA ei de alta epoca .Jocul acela era însă dublat de o tehnicitate înalta care a scăzut mult Alta data încetineala era o pata de culoare acum e. o pata pe costum. !!

    0
    0
    1. Mai omule, mai poti? De fiecare data cand intru sa citesc un articol dau de tine. Problema nu e asta. Nici macar ca lasi comentarii la mai toate articolele. Problema e ca, TU, pur si simplu, asasinezi limba romana! Mai omule bun, pune mana pe un abecedar inainte sa vii aici si sa arunci cuvinte pe care ulterior sa le aranjam noi pentru a te intelege! Iti citesc comentariile si pur si simplu ma iau durerile de cap incercand sa-ti descifrez ineptiile. Fa-ne un bine si revin-o cand o sa crezi ca esti in stare sa scrii corect. Multumesc.

      0
      0
      1. Nu uita ca orice club are suporteri din toate paturile sociale Ana’fabet. Domnul Gavrila Ionescu este un om deosebit in ciuda jignirilor tale. Si mai este inca o chestiune : fiecare are dreptul la propria opinie. Nu este necesar sa i-o impartasim dar sa o respectam. Asa si respectul cuvenit domnului Gavrila Ionescu care cred ca are o varsta venerabila !!! Daca nu ne respectam intre noi pentru ce mai existam ca si fiinte umane ??? Doar pentru a consuma oxigenul altora ?

        0
        0
      2. Nu te obligă nimeni să-l citeşti.Sau ţi-i greu să dai cu scroll-u’?
        P.S.: Depre gramatică, mai bine tăceai. „Revin-o” când o să ai ceva de spus…. corect.

        0
        0
  3. Sa revina si Ciprian Rus precum si tineri jucatori imprumutati despre care antrenorii sunt siguri ca sunt capabili sa ajute echipa !!! Hai UTA !!!

    0
    0
    1. Rebel , rebel dar daca-i fotbalist si nu prieten de-al lor mai trebuie tinut cont si de parerea antrenorilor care sunt sigur ca-l vor la echipa. Ce folos ca avem marile vedete Buleica si Carstocea care efectiv nu ajuta echipa cu nimic !!! Mai bine rebeli care muncesc la greu !!!,Asa ca si mister Meszar sa-si mai tempereze etichetarile la adresa jucatorilor care nu-s marca Atletico !!! Pentru ca prin comparatie cu Dumitru Copil ( alt mare rebel , dar fotbalist adevarat ) care este produs Atletico , Ciprian Rus nu a fost tratat cu aceeasi masura !!!

      0
      0
  4. Pt.Ana fabet Uită-te cum sunt punctate comentariile mele .Îți mulțumesc pt atenție . Nu trebuie sa fiim de acord cu toții As fi curios sa vad la mata comentariu pur sportiv La jigniri ești tare. !!

    0
    0
  5. UTA se intoarce la Arad. L-am convins pe primarul din Siria sa construim in parteneriat public-privat un mare Kaufland si pe stadionul Otto Grefner.

    0
    0
  6. Eu ca şi arădean tot am ideea orgasmică că noi ne putem întelege între noi fără să ne jignim unul pe celalalt şi să ne unim împotriva miticilor si a timişorenilor!

    0
    0
  7. Daca Hlistei e liber de ce nu se misca mai repede cu legitimarea , ca sa poata fi folosit chiar si jumate de ora in partida cu Olimpia, nu inteleg relaxarea asta, poate saptamina viitoare…

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button