Liga a 2-a

Liga II-a, etapa a 9-a: Călărași ajunge pe loc de promovare directă, UTA e pe poziție retrogradabilă





FC Argeș – Sportul Snagov   1 – 0 

Buhăescu 63

Metaloglobus – ASA Târgu-Mureș   4 – 0

Ghenovici 26, 62, Vlad 36, Robu 51

Academica Clinceni – Ripensia   2 – 1

Mihalcea 35, Gliga 53 / Popa 49

CS Mioveni – Luceafărul   3 – 2

Rădescu 34, 76, 92 / Rusu 26, 49

Hermannstadt – Foresta Suceava   2 – 0

Dâlbea 6, B. Rusu 47

CS Balotești – Știința Miroslava   1 – 2

Marciuc 13 / Taciuc 29, Al. Marin 76

Afumați – ASU Poli   2 – 1

Dedu 28, Zaharia 92 / Predescu 43

Dunărea Călărași – Pandurii   3 – 1

Șandru 39, Valentin Alexandru 42, Kanda 48 / Dodoi 20

Olimpia Satu Mare – UTA   1-0

Brata 88 (pen.)

Duminică, ora 11.00

Chindia Târgoviște – Dacia Unirea Brăila   2 – 0

Nisipeanu 15, Cherchez 32

 

Clasament:

 

Etapa următoare (30 septembrie): Pandurii – Olimpia, ASU Poli – Călărași, Miroslava – Afumați, Snagov – UTA, Suceava – Balotești, Luceafărul – Hermannstadt, Ripensia – Mioveni, Târgu-Mureș – Clinceni, Brăila – Metaloglobus, FC Argeș – Târgoviște. 









20 comentarii

  1. Incredibil! Nu meritam sa pierdem, dar a fost penalty. In plus jucatorii au avut mai multa determinare, cel putin in prima repriza, in a doua a iesit la evidenta potentialul echipei. Totusi am avut faze de poarta, dar ne lipseste un om cu golul. In minus cred ca am atins fundul sacului, desi daca pierdem si la Snagov va fi nenorocire. Am incredere in Todea, nu este vina lui, a fost foarte curajos cu schimbarile si asta imi place. Dar mai avem mult de lucru si e clar ca ne batem la retrogradare anul asta cu lotul asta

    0
    0
  2. Sper să urmați modelul lui falub, și să donați măcar jumătate din salariul pe septembrie, fiindcă nu a-ți realizat nimic! Și nu mă refer doar la jucători și antrenori, inclusiv conducătorii daca ai bun simț, ar trebui sa doneze macar 50% din leafă pt cetatea voluntarilor! Cred că ar trebui sa va simțiți și voi !

    0
    0
  3. Asteptam sa ne explice domnul Meszar ce obiectiv avem. Cand va fi trasa la raspundere conducerea pentru multitudinea de nenorociri facute.

    0
    0
  4. Incredibil unde ne aflam !! Echipa care trebuia sa defileze in liga a doua !! Jucatori fara vlaga si putinta !! Fara simtul mingii !! Aerieni si iresponsabili !! Achizitiile lu ´ peste prajit , bani aruncati in vant ( sau in buzunarele proprii ) de Meszar & co !!! Ma uit pe clasamentul acesta si nu-mi vine a crede ca UTA este condusa ´´ de aradeni si pentru aradeni´´ !!! Rusine Meszar !!! La ora actuala printre cel mai prost management care l-a avut echipa !! Rusine !!!

    0
    0
  5. Trebuie sa ma implic putin si la Asociatia Cetatea Voluntarilor, ca vad ca prea capitalizeaza mai multa imagine decat eu cu UTA. Daca impart cu mine frateste as putea sa le aprob un proiect de cateva milioane de euro pentru asigurarea hranei si bauturii tuturor hotilor din gara, ca sunt si ei suflete si sunt zile in care nu produc nimic din cauza ca e plin de camere video peste tot.

    0
    0
  6. Baftă Todea ,unii jucători au jucat mai bine dar apărarea este dezastru,Botiş ar trebui să îi invețe să fie fundaşi. În prima repriză pe partea lui Burlă parcă era pistă de avion şi avioanele erau ăia de la SM,Dinculescu s-a apărat mult mai bine şi nu a trecut nimeni de el,Scutaru şi Ciucă foarte superficiali(dar dacă nu au concurență pe post???) şi Adili a alergat tot meciul dar fără cap….Asani parcă acum a venit de la o echipă de liga 5,Jorza,Stahl,Păcurar,Curtuiuş,Dinculescu au jucat binişor. Îmi doresc să joace şi alții în apărare dacă se poate……

    0
    0
  7. Falca nu mai risipi banii arădenilor pe mercenari olteni și moldoveni! De banii risipiți la fotbal putem clădi ceva frumos la alte discipline sportive ca handbal, polo, volei! UTA Arad trebuie sa fie a arădenilor așa ca reincepeti sa jucați cu juniorii

    0
    0
    1. Conteaza ca-i moldovean s-au oltean? Cei ce conduc fraiele nu au capacitate de a le impune cum sa joace…!

      0
      0
  8. Dl Falci aveti grija sa nu fie meszar manager sub acoperire si lá cetate ca adio forinti !!!!

    0
    0
    1. Meszar nu stie sa pozeze in voluntar si oricum il stie tot Aradul ca e sclavul meu si ca fura pentru mine. Cu Meszar atac promovarea anul viitor … in liga a 2-a. Nu-i baiat rau, ca se stie cu banii, dar l-am cam scapat de sub control si am impresia ca a furat si pentru el mult mai mult ca in anii trecuti. Nu zice nimeni sa nu fure, dar macar trebuia sa fim in carti pentru promovare. Pierdeam barajul, cum am stabilit, dar nu sa jucam cu emotii ca retrogradam ca atunci nu mai putem justifica milioanele de euro si ori ma mananca PSDul ori trebuie sa impart si cu ei, ceea ce nu-i corect.

      0
      0
      1. Dl stapin nu mai aveti un post calduti si pentru mine ??? Sunt si eu un ungur de incredere stiu cu banu si cu impartitu !!! Tund iarba pentru ceva banuti la toate stadioanele din arad si facem 50-50% !!! A nu aveti stadioane nui bai impartim si benzina de la coasa !! Si la nevoie aduc si ceva jucatori second dar pe bani frumosi !!! Va spun sunt un castig real si nu am cont bancar in alte tari !!!! Inca dar daca va fii musai atuncea cu placere !!! Multumesc anticipat !!!!! Va pup SEFU !!!!!!

        0
        0
        1. Te-as putea face administrator al mocirlei de pe Motorul daca esti in stare sa minti ca acolo o sa se amenajeze candva un teren sintetic. Ia legatura cu Meszar. Daca erai in stare sa furi milioane te primeam eu la Palat.

          0
          0
  9. D-le Bebe cu ce a fost Dinculescu mai bun decât Burlă poate doar că a venit protectorul mai multor jucători forțați de el….

    0
    0
  10. Ăsta a fost ultimul meci pierdut! Au fost ultimele puncte pierdute! Echipa începe să joace altceva! Când vor reveni accidentații va începe revirimentul UTA-ei noastre!
    FORZA UTA!

    0
    0
    1. deja e prea tarziu…eu ma multumesc daca nu retrogradam la ce jucam … cred ca obiectivul cel mai realist nu poate fi decat salvarea de la retrogradare!

      0
      0
  11. Am ajuns sa ne fie frica de toate satele si comunele cand jucam cu ele , unele fiind chiar in fata noastra in clasament facand haz de necaz pe seama acestui nume care nu are nicio vina, UTA Arad , un brend foarte mare in fotbalul romanesc pt. ca altii nu stiu a carmui aceasta echipa si a o duce ,dupa multi ani in liga1a acolo de unde nu mai trebuie sa plece !!! Acuma , avem la com. Snagov , si iar va fi un meci foarte greu si dificil , un meci in care daca si pe ata nu il castigam,mai ales daca intra Stratila si Daniel Florea ,nu stiu ce sa mai zic !!! Meciul asta cu Satu Mare, nu meritam sa pierdem, dar neglijenta foarte mare a lui Adili care nu stiu ce a fost in capul lui la acea faza de a intrat fara cap la congolezul ala care oricum intrase in unghi inchis si chiar daca centra, nu cred ca, iesea cu gol !!! Chiar jucatorii astia, nu pot baga mingea in ate , dao naibi de treaba !!!

    0
    0
  12. Cine se gândea că UTA, fosta ,,Bătrâna Doamnă””să clacheze ruşinos la coada clasamentului. Este ciudat că echipe bune cu tradiţie agonizează prin liga 2 şi 3.
    Ba unele chiar se desfiinţează. Fotbal de doi lei pe plaiurile mioritice. Esistă şi cluburi care încerarcă să-şi revină de jos. Vezi: Petrolul, Clujul, Constanţa, Galaţi: foste echipe de liga 1 !!! Acum joacă în liga 3 .La anul în liga 2 vor reveni probabil toate patru şi să vezi atunci luptă de supravieţuire în B, mai ceva ca în liga 2. Hai UTA, !

    0
    0
  13. Fara a avea vreo vina deocamdată Todea sinteza jocului echipei e. LA O. OCAZIE. UTA ADVERSARUL ARE DOUA. !! Atacul că o. fi în 2sau 3 jucători mai trebuie sa tii. și de mingie !!Pierzând mereu mingia presiunea e pe spate și stai cu sufletul la gura sa nu primești gol !!Atunci vezi. parcursul nerentabil al unei strategii greșite .E de lucru la echipa !!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button