UTA Arad

Șase goluri utiste în poarta juniorilor în jocul școală! Polgar – încercat mijlocaș central, Cârstocea a fost trimis pe stângaNoul staff tehnic al „Bătrânei Doamne” a reluat obiceiul antrenamentelor cu joc împotriva echipei de juniori, având ca scop intrarea în ritm a jucătorilor, a (re)căpătării încrederii prin faze legate și execuții, dar și observarea „elementelor” din propria „pepinieră” ce ar putea face saltul la prima echipă. Un astfel de test a fost programat astăzi, pe terenul din Sânnicolau Mic și s-a încheiat cu succesul utiștilor de eșalon secund cu scorul de 6-1.

Până la pauză au înscris Manea (șut cu stângul din afara careului) și Cârstocea (cap la cornerul lui Păcurar). Apoi, în partea a doua să Toma a reușit „dubla”, după combinații cu Curtuiuș, care, la rândul său, a înscris din faza juniorului utist. În fine, scorul de tenis a fost completat de Buleică, din pasa lui Burlă, în timp ce reușita puștilor a fost un autogol al lui Scutaru, în urma unei neînțelegeri cu Barna.

De menționat ar fi că Hlistei, mijlocașul așteptat să semneze din nou cu UTA, e ținut la pat de o răceală. Astfel, pe banda stângă a fost utilizat Cârstocea, pentru ca în mijlocul liniei mediane, să apară Norbert Polgar și, în premieră, juniorul de numai 16 ani, Daniel Isac. „După ce dimineață am avut un antrenament cu caracter fizic, după-amiază am mers pe unul tehnico-tactic în compania echipei noastre de juniori mari, ce a durat 80 de minute. Am fost interesați și de reușitele băieților, pentru moralul și încrederea lor, căci, de multe ori, astfel de jocuri te pot scoate din tensiune și te mai eliberează de presiune. A, împărțit echipa în două, cu echipe echilibrate pe posturi, voiam să-i vedem la treabă și pe cei care au jucat mai puțin. Suntem încă în căutări, inclusiv al unui sistem de joc ce ni s-ar potrivi cel mai bine la ce jucători avem în lot. Iar odată cu găsirea unei formule, a unui modul de joc, să începem să punem și puncte în clasament”, a explicat Cristian Păcurar, antrenor secund al „Bătrânei Doamne”.

Apelând la Miculescu și Isac, ambii componenți ai grupei de 2001 antrenate de Sandu Gaica, antrenorii au pus în așteptare – cel puțin deocamdată – juniorii mai mari. „La modulul pe care încercăm să-l jucăm, cei doi ni se par destul de potriviți. Dar, mai repede sau mai târziu, toți juniorii din cadrul clubului o să aibă o șansă, fie ei mai mari sau mici. Acum rămâne de văzut pe ce posturi avem exact nevoie în perioada imediat următoare, căci trebuie să alegem ce e mai bine pentru echipă în momentul de față. Din păcate, nu suntem într-o situație prea roză ca să facem experimente, indiferent despre cine este vorba”, a mai explicat Păcurar.

Formații:

UTA (prima repriză): Grahovac – Manea, Iuga, Ciucă, Dinculescu – Asani, Isac – Păcurar, Miculescu, Cârstocea – Florea

UTA (repriza a doua): Barna – Adili, Scutaru, Filaret, Burlă – Polgar, Jorza – Stahl, Toma, Buleică – Curtuiuș.

UTA (juniori): Mureșan – Savin, Sabău, Gligor, Frai – Lezeu, T. Bodri – Gruiescu, Petcuț, L. Bodri – N. Faur. Au mai jucat: Creța, Debre, Trașcă – Nagy, Curta, Obrad, Laza, Stan, Țuța, Țârlea, Gabor.

 Un comentariu

 1. Felicitari tuturor celor implicati!Scorul chiar nu conteaza!
  Aceste jocuri scoala fac bine tuturor.Si echipei mari,dar si juniorilor.Trebuie repetate!
  Totusi, imposibil sa nu remarc alcatuirea formatiei din repriza a 2-a!Mai Pacurar in locul lui Buleica si ar trebui sa avem o imagine completa la ce ar trebui sa ne asteptam pe viitor!
  Dar staff-ul stie cel mai bine…Sa prinda copiii incredere in ei,sa fie putin fortati!
  Ceea ce insa ma deranjeaza,iar si din nou,este faptul ca si acum apare o alta posibilitate,Hlistei.Acum si el racit!!!Nu contest acest fapt.Dar racit nu poate semna?

  0
  0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.Back to top button