05/12/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

După Daniel Florea, „Bătrâna Doamnă” și-a întărit ofensiva și cu Cătălin Hlistei. Vorbim despre o revenire a mijlocașului de 23 de ani în „alb-roșu”, după un sezon petrecut în Liga 1, cu Pandurii Târgu Jiu și câteva luni în care a stat pe margine în așteaptarea unor oferte avantajoase. Propunerea Cermeiului le-a deschis ochii celor de la UTA, care și așa stau prost pe banda stângă, acolo unde arădeanul crescut de Francisc Tisza dă cel mai bun randament.

Și Cristian Todea a insistat și el pentru readucerea lui Hlistei, care astăzi a semnat un nou contract cu echipa fanion a Aradului valabil până în vara anului viitor, cu posibilitate de renegociere la iarnă. Fiind răcit, fotbalistul nu s-a putut nici astăzi, astfel că e greu de crezut că stafful tehnic utist îl va include în lotul de 18 pentru deplasarea din weekend, de la Afumați.

Cătălin Hlistei e unul dintre fotbaliștii care au repornit cu UTA din Liga 4-a, a pus umărul la cele două promovări consecutive și a fost la 180 de minute și de cea de-a treia. Fiind accidentat, arădeanul a evoluat doar în partida retur a barajului cu FC Voluntari, câștigat de „roș-albi” cu 1-0. În prima manșă, însă, ilfovenii se impuseseră cu 3-0 și au rămas în Liga 1.

10
1
%d blogeri au apreciat: