26/09/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Medie perfectă de un punct pe meci, criza continuă: Sportul Snagov – UTA 0-0

Chiar dacă nu a mai cunoscut gustul înfrângerii ca și în precedentele trei runde, „Bătrâna Doamnă” își continuă pasa neagră. Pe suprafața foarte proastă de joc de la Ghermănești, arădenii și-au creat ceva mai multe ocazii importante decât în ultimele partide oficiale, dar au și riscat în destule rânduri în defensivă în fața unei echipe Sportul Snagov vie, destul de incomode, dar cu destui fotbaliști fără experiență în momentele cheie ale partidei. Așa cum a pierdut pe final la Satu Mare, UTA putea da ea lovitura în penultimul minut de joc, dar norocul nu a fost de partea ei la bara lovită de Dinculescu, cu concursul unui adversar. „Roș-albii” ajung la 10 puncte în clasament (media fiind perfectă – un punct pe meci), rămân sub linie, la doar 4 lungimi de undă de ultimul loc.

Formații oficiale:

Snagov: Anca Trip – Şt. Vlădoiu, V. Lică, I. Şerban, Voineag  – Al. Radu, Cr. Munteanu – Alin Manea, Borţoneanu, Bustea – L. Dobre. Rezerve: Fila – Cornea, Nedelcu, Ionescu, Rusu, Neață, Priboi. Antrenor: Vivi Răchită.

UTA: Grahovac – Manea, Ciucă, Scutaru, Burlă – Polgar, Asani – Stahl, Toma, Cărstocea  – Curtuiuș. Rezerve: Barna – Dinculescu, Păcurar, Jorza, Florea, Buleică, Filaret. Antrenor: Cristian Todea.

Arbitri: Mihai Amorăriței (câmpina – Prahova) – Erchian Ionus (Constanța), Cristian Voicu (Focșani). Rezervă: Ionuț Iugulescu (Târgoviște)

Observatori FRF: Laurențiu Vărgatu (Brăila), Emil Tudor (Târgoviște)

Min.90+2 Final de meci.

 Min.90 Cartonașe galbene pentru Manea și Dobre după o altercație.

Min.90 Ocazie pentru UTA, Florea a șutat de la 20 de metri în blocaj și mingea a fost prinsă de Anca-Trip.

Min.88 Ocazie mare UTA, Toma l-a deschis pe Manea care a centrat în careu, Dinculescu a lovit cu capul și mingea care a fost deviată de un fundaș. a lovit transversala și a ieșit în corner. Cornerul a rămas fără urmări.

Min.85 Ocazie mare Snagov, Munteanu a reluat cu capul din 8 metri, Grahovac a respins în corner după un plonjon spectaculos. După corner, Dobre a șutat pe lângă poartă din interiroul careului.

Min.80 Lovitură liberă de la 35 de metri, lateral stânga, Burlă a executat pe jos, se arată offside la Toma.

Min.77 Ocazie pentru Snagov, Neață a șutat de la 25 de metri, poziție centrală, mingea trece pe lângă poartă. 

 Min.75 A doua schimbare la gazde, Rusu i-a luat locul lui Borțoneanu.

Min.73 Ocazie mare Snagov, Manea a greșit degajarea din careu și mingea a ajuns la șaisprezece metri de unde Bustea a șutat din voleu, balonul a lovit transversala și a ieșit în aut de poartă.

 Min.72 Ultima schimbare la UTA, a ieșit Cârstocea și a intrat debutantul Florea.

Min.69 Ocazie mare Snagov, o lovitură liberă de la 40 de metri, Voineag a șutat cu pământul la colțul lung, Grahovac a respins cu greu în corner, fără alte urmări.

 Min.64 Schimbare la UTA, Asani lasă locul lui Păcurar.

Min.63 Ocazie mare Snagov, după un corner, fundașul Șerban a reluat cu capul pe lângă poartă.

Min.60 Ocazie mare a UTA-ei, Curtuiuș a deviat la marginea careului după o pasă de la Burlă, Cârstocea a fost blocat de doi fundași și mingea iese în cerner, fără urmări. 

Min.57 Bate vântul destul de tare contra direcției de atac a utiștilor și asta încurcă și mai mult jocul de pase.

 Min. 55 Schimbare la gazde, a ieșit Alin Manea și a intrat Neață.

Min. 46 A început repriza a doua, Dinculescu a intrat în locul lui Stahl. Din păcate a trebuit să se solicite și a și venit un echipaj SMURD care îi face o investigație juniorului nostru.

Min.45+1 S-a încheiat prima repriză, scor alb. Stahl primește în continuare îngrijiri la marginea terenului, ambulanța s-a retras pe moment.

Min.45 Stahl primește îngrijiri medicale după o săritură la cap la 30 de metri de poarta adversă. Se aduce targa dar se solicită ambulanța, care a intrat pe teren. 

Min.44 Burlă a executat o lovitură liberă de la 30 de metri, mingea a trecut la zece metri lateral de poartă.

Min.42  Cartonaș galben pentru Radu Alexandru după un fault la Toma.

Min.40 Lovitură liberă pentru Snagov, mingea a ajuns în careu, Grahovac a respins după ce în prima fază a scăpat mingea. 

Min.35 Joc haotic, UTA nu reușește să profite de faptul că în această repriză joacă cu vântul în spate.

Min.33 Al patrulea corner, de pe dreapta Burlă a executat în careu, Anca-Trip a reținut mingea.

Min.30 Polgar a șutat din marginea careului, fundașii au deviat mingea în aut. 

Min.27 Corner pentru UTA, Cârstocea execută, Scutaru a șutat dar a fost fault în atac.

Min.26 Ocazie pentru SnagovCiucă a greșit și Alin Manea a reluat de la 20 de metri, peste poartă

Min.25 Ocazie UTABurlă a șutat de la 20 de metri, mult pe lângă poartă.

Min.22 Ocazie UTA, Curtuiuș a centrat în fața porții, un fundaș a respins în corner din fața lui Toma. Burlă a executat două cornere de pe dreapta dar fără rezultat.

Min.21 UTA controlează jocul, dar nu reușesc să se apropie de poartă.

Min.20 Foarte multe pase greșite ale jucătorilor utiști. 

Min.15 Ocazie pentru Snagov, Dobre a șutat de la 20 de metri, peste poartă.

Min.13 Lovitură liberă pentru UTA, executată de Ciucă, fundașii echipei gazdă resping, Polgar faultează în atac.

Min.12 Ocazie mare UTA, Cârstocea a șutat de la margiena careului mare, pe lângă bara din stânga porții.

Min.11 Burlă respinge un șut în corner. Se execută de pe dreapta un corner, Manea a respins, a șutat Bustea și Grahovac a prins mingea.

Min.10 Galeria UTA-ei cântă.

Min.8 Lovitură liberă de la 35 de metri pentru UTA. Cârstocea a centrat în careu, Curtuiuș a lovit cu capul, fundașii au respins, faze se stinge cu un out de poartă.

Min.5 Lovitură liberă pentru gazde de la 40 de metri. Mingea este aruncată în careu, Manea a respins cu capul, faza se stinge cu un offside.

Min.1 A început partida. Gazdele joacă în albastru-roșu, UTA în roșu. Doar o sută de persoane în tribună, dintre ei și 10 arădeni. Terenul este foarte prost, denivelat, cu smocuri de pământ. bate vântul foarte tare.

3
1