UTA Arad

Răchită: „Două puncte pierdute, am fost echipa mai pozitivă. UTA ne-a surprins cu Păcurar, Florea și Buleică pe bancă”





Sportul Snagov și UTA s-au anulat reciproc pe arena din Ghermănești, rezultatul „alb” nemulțumind în final ambele combatante. Se poate spune că formația gazdă a câștigat ușor raportul ocaziilor și, drept urmare, Valeriu Răchită consideră că elevii săi ar fi meritat mai mult, fără să uite – însă – de bara din final a arădenilor. „La prima vedere, este un punct câștigat, dar – totuși – cred că am pierdut două astăzi. Am fost echipa mai pozitivă, am dorit mai mult, am avut mai multe ocazii, dar am întâlnit o echipă bine articulată, cu jucători cu experiență în apărare și nu am reușit să marcăm”, a considerat fostul fundaș al Stelei.

Antrenorul ilfovenilor susține că se aștepta la altceva de la formația arădeană din punctul de vedere al efectivului. „Nu ne-au surprins ca joc, am urmărit pe video ultimele partide ale UTA-ei. În schimb, m-a surprins că pe bancă au rămas Păcurar, Florea și Buleică. Eu am făcut schimbări și am băgat doi copii, dintre care unul de 2000, iar UTA a băgat doi jucători de Liga 1, pe care, dacă îi aveam eu, îi puneam titulari și căpitani pe amândoi, dacă puteam. Asta este, am împărțit punctele cu UTA, nu știu cât ne ajută pe fiecare, ăsta e nivelul, mergem mai departe”, a adăugat Răchită, care s-a referit și la mini-galeria arădeană prezentă la meci: „Am rămas impresionat de cei câțiva suporteri care au venit de la Arad și care au cântat și și-au încurajat echipa pe tot parcursul meciului. Bravo lor!”.

Cu punctul luat azi, Snagovul se menține pe locul 9, la patru lungimi de undă de locul de baraj ocupat de Chindia și cinci de primul loc sub linia de retrogradare, aflat chiar în posesia „Bătrânei Doamne”.









12 comentarii

  1. Cam are dreptate cu cei trei jucatori .la situatia in care e UTA o mai poate salva doar un antrenor cu experientă si bun psiholog . Todea nu cred ca are potentialul sa o resusciteze pe UTA . Jucatorii nu poti sa spui ca sint slabi ,dar le lipseste un antrenor care cunoaste foarte bine meseria de antrenor , cam toate echipele cu citeva exceptii cu care au jucat sint mai slabe valoric decit uta ,dar antrenorul stie cum sa-i mobilizeze .

    0
    0
  2. Mmmda!Daca si asta este o tactica,atunci mucles!Sunt prost,cretin,idiot si nu mai inteleg absolut nimic!Si daca mergi cu frica,cu asta ramai!
    Cred ca este o frica maxima!Cum sa-l tii pe banca pe Pacurar?Sa intri cu Buleica si Carstocea,maini moarte pana acum?Banuiesc ca Todea,cunoscand-ui bine,este un executant,altfel nu i-mi explic aceste decizii dubioase ale lui.Nu pot intelege nici in ruptul capului!
    Imi pare rau ca o spun si cred,dar DNA-ul ar trebui sa intervina la pariuri!
    Ceva nu este in regula!Nu spun mai mult,dar priviti rezultatele etapei,coroborate cu cele din urma!As paria ca Hermanstadt,atunci cand va avea puncte suficiente,se va „impiedica”,Ripensia o face deja!Calarasiul nu glumeste!Chindia Targoviste,este curva balciului!Bate cand este nevoie,pierde cand este necesar!Asa-i @Nelu Targoviste?
    Asta nu scuza prestatia UTA-ei!Clar!Jenanta!

    0
    0
    1. …si eu mi-am pus aceste intrebari, dar nu as pune pariu…Cati jucatori si cate echipe sunt convinse ca daca intra in Liga I vor face fatza? …Sansa majoritatzii este sa castige cat mai bine aici, in liga secunda…

      0
      0
  3. Din ce vedem și mai mult auzim jocul echipei pierde din consistentă și din caracter.La cine vine că tehnic nu trebuie schimbat stilul. !!La precipitarea din teren daca nu ar fi alb-rosu și zice că joaca Ceramica Jimbolia.Lui TODEA BOTIS UNGUR GAICA li se cere să implementeze ce au. jucat și ei la UTA. !!Așa au venit multi cu multe stiluri ba alții și făra. și. a. ieșit un. GHIVECI. ! Uitati-va ce fotbal puțin joaca alții și ce puncte iau. Așa ne dăm seama ce e pe la noi. !!

    0
    0
  4. Bine punctezi mai ,,Ionescu Gavrila,, dar in 81 cand eram la Pol.Jimbolia erau echipele Ceramica a directoruluir.Vanatoru si echipa Unirea Jimbolia si parca jucau mai bine ca UTA de astazi…!Totusi TODEA nu e pregatit sa conduca UTA si sa indeplineasca aspiratiile suporterilor,deci ne trebuie antrenor cu experienta,nu ,,inas,,in antrenorat !Hai conducere utista,voi ce parere aveti…?Hai UTA ca vin pandurasii ce l=au schimbat pe Ienci ,ca si ei doar infrangeri incaseaza…!

    0
    0
  5. Acum la un astfel de parcurs chiar nu mai e nimeni din Arad dintre foștii jucători să zică ,:Uite pe timpul lui Coco Dumitrescu noi făceam așa sau. altfel. ?? Incepem sa credem că meseria de antrenor e ruleta rusească. !! Pe Alexa îl și vedeam rejectat din meserie și uite întorsătură. !!! Uitati-va fraților la vechile obiceiuri dovedite nu numai bune ci și demne de urmat și de alții !!Altfel ne transformați în orchestra. aia de pe TITANIC care canta și vaporului se. scufunda. !!

    0
    0
  6. Ce ti-e domle si cu suporterii astia. In urma cu 2 saptamani urlau toti in cor sa ramana Todea, ca e aradean, ca isi da sufletul si are creditul lor. Dupa doua etape, parca ar vrea un antrenor mai experimentat, care nu e inas si care, daca se poate, sa duca echipa pe primul loc pana in iarna.

    0
    0
  7. Vivi Rachita spune pe fata ce este de spus !!! Todea tine fotbalisti pe banca de rezerva si joaca cu 6 fundasi. Si apoi mai sunt unii care tot urla ca nu da Curtuius gol .Din pasa cui ???. O fi Todea baiat bun , de caracter , utist pur sange dar nu-i suficient !!! El nu a antrenat la judet doi o echipa ca sa ne putem da seama de ce poate !!! Il vad tare speriat , deprimat !!! Nu va reusi sa redreseze corabia in deriva de la UTA !!! Aici ai nevoie de un antrenor experimentat.

    0
    0
  8. Eu și acum zic că mai bine Todea decât Falub sau Mihalcea… trebuie sa se de-a șanse și noii generații, decât marin barbu sau ion moldovan, prefer pe tamboi?

    0
    0
  9. Dacă mă gândesc la bara lui Bustea și la cele două intervenții ale lui Grahovac, da, Snagovul a pierdut două puncte. Dacă iau în calcul și ce a jucat echipa lui Răchită, de asemenea și ce a jucat trupa lui Todea, 0-0 este scorul absolut corect.
    Pe tăpșanul de la Snagov nu se putea nici alerga, damite pasa sau construi. Diferența o putea face un șut sănătos (ilfovenii au avut, ai noștri nu!) sau o fază fixă bine jucată (ei au avut una, noi niciuna….). Cam asta a fost.
    Apropo de adus jucători, cât o costa Bustea? Ar încăpea acum fără probleme la mijloc stânga.

    0
    0
  10. Domnule GIRO !!! Sa sti ca, nu sunt de acord ca, CHINDIA este o echipa curva in aceasta serie pt. ca, si-a aparat corect sansele intotdeauna cu toate echipele, ca, a prins o zi mai slaba, asta se mai intampla la mai toate echipele,acuma ce facem, daca o echipa prinde o zi mai slaba sau 2-3 etape , asta inseamna ca, echipa respectiva umbla cu mismasuri !!?? Dupa meciul de la Pitesti cu FC. Arges, antrenorul CROITORUL, a declarat ca, CHINDIA va lupta pt. promovare cum a facut-o si in anii anteriori !!! Sa dea Dumnezeu ca, UTA. sa isi revina inca din meciul viitor de cupa cu Sebisul ,un meci dealtfel foarte greu, si usor ,usor sa se ridice in c clasament si de ce nu sa lupte pt. promovare dar cred ca, anul acesta va fi foarte greu pt. a mai lupta la promovare la cum merge echipa . Eu va doresc sanatate si UTA. noastra sa isi revina cat mai repede daca nu , la anul pt. promovare. Forta UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button