Liga Elitelor

Victorii în oglindă pentru juniorii UTA-ei în Cetatea Unirii

Etapa preliminară a Ligii Elitelor se apropie de final, cu echipele UTA-ei învingătoare cu același scor (3-0) la Alba Iulia. Dacă juniorii mici sunt calificați matematic în sezonul regulat al celei mai importante competiții juvenile din țară, cei mai au pierdut deja lupta cu CFR Cluj, dar nu mai pot scăpa locul 2 în seria a 13-a.

„Dublă” Miculescu în Cetatea Unirii

Utiștii U17 au câștigat cu scorul 3-0 în deplasarea de la Alba Iulia. Pentru UTA a marcat de două ori Miculescu și o dată Gavrilă. „Am întâlnit o echipă care a încercat să limiteze scorul, asta fiind singura lor preocupare. Copiii și-a făcut jocul obișnuit, bazat pe construcție și agresivitate. Sperăm să păstrăm în continuare acest trend ascendent”, a declarat Sandu Gaica pentru uta-arad.ro.

UTA U17 dispută ultima partidă din cadrul acestor preliminarii, duminica viitoare, contra celor de la Luceafărul, urmând ca mai apoi să continue în Liga Elitelor.  Astăzi, puștii arădeni au evoluat în formula: Zamfir – Haloș, Spătaru, Salka, Mohaci – Isac, Hrezdac – Gavrilă, Miculescu, Merian – Tăședan. Au mai jucat: Duma, Selegean, Hațegan, Răzban, Pașcu.

Autoritari și fără jumătate dintre titulari

Și UTA U19 a câștigat meciul contra celor de la Unirea. Soarta partidei s-a decis în prima repriză, când utiștii au înscris prin Nagy, de două ori, și Obrad din penalty. De menționat că o parte dintre titularii lui Bogoșel și Petcuț au fost cedați lui Adi Ungur la Liga 4-a, unde au dat randament maxim în primul succes al „roș-albilor” în liga 4-a. „Partida a fost la discreția noastră, mai ales că am dat gol repede. A fost un meci fără istoric pe care ne așteptam să-l câștigăm. Mai avem o etapă din aceste preliminarii (n.r. acasă cu Luceafărul Oradea), după care va trebui să ne pregătim serios pentru că vrem să câștigăm cât mai multe meciuri la republicani”, a mărturisit Costel Bogoșel la finalul partidei.

UTA U19: Creța –  Gabor, Sabău, Onuțan, Frai – Petcuț – Țârlea, Obrad, Laza, Tuța – Nagy. Au mai jucat: Debre și Stan

 

Comentarii Facebook

1
1

Un comentariu

  1. Bogojele ,PETCUT ,rezultate ioc ,fotbaliști …..a va luați salarii de la UTA nu știu pt ce ?”Sa ne pregătim sa cistigam cit mai multe meciuri…..” nu vorbi ,asta-i scopu

    6

    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close