18/10/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Todea, după primul succes din cariera de „principal”: „Mă simt încărcat, ar fi interesant să mă întâlnesc cu Cristi Pustai în Cupă”

De pe 19 august nu a mai cunoscut UTA bucuria unei victorii într-un meci oficial, iar partida de la Sebiș, din turul patru al Cupei României, pare să fi venit la momentul oportun. Arădenii au posibilitatea să lege rezultatele pozitive în partidele de campionat cu Pandurii Târgu Jiu și ASU Poli Timișoara, primind o mare gură de oxigen pe malul Crișului Alb. „Țin să-mi felicit băieții pentru că au ajuns conectați la acest meci și au obținut acea victorie de moral de care am tot vorbit în ultimul timp. În plus, am evitat suprizele de genul celor apărute pe alte terenuri, unde echipe de Liga 3-a au eliminat formații de Liga 2-a. Noi nu am avut această problemă, deși mă nemulțumește faptul că am luat gol și că echipa din Sebiș a avut și ea câteva ocazii. Dar, per ansamblu, a fost o victorie muncită și din plin meritată”, a spus Cristi Todea.

Tânărul tehnician e la prima victorie din carieră ca „principal”, având – totuși – regretul că ea nu a venit și mai repede. „Eu și oricine de la UTA nu-și poate propune decât să câștige fiecare meci, indiferent de teren și adversar. Nu-mi arog eu merite pentru acest succes, băieții au fost cei care au făcut lucrurile bine, dar trebuie să recunosc că și eu mă simt încărcat de această victorie. În fotbal contează mult rezultatul, iar cel de ieri ne dă o anume satisfacție și putere pentru viitor”, a adăugat „Dulăul”.

Chiar dacă nu dorește să se gândească de pe acum la partida din 16-imile Cupei României, când există șanse bune pentru un duel cu o formație de Liga 1, Cristi Todea nu ar spune nu unui „duel” cu Gaz Metan Mediaș, echipa pentru care a jucat cele mai multe partide în Liga 1, dar și în preliminariile Europa League. „Ar fi interesant să mă întâlnesc cu Cristi Pustai ca de la antrenor la antrenor, căci m-a ajutat foarte mult în cariera mea, a învățat foarte multe de la dânsul. Dar, la ora asta mă interesează prea puțin meciul de Cupă, mă concentrez pe Pandurii”, a încheiat fostul mijlocaș defensiv, care a îmbrăcat tricoul Gazului timp de șase sezoane, între 2009 și 2015.

4
0
%d blogeri au apreciat: