05/12/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Todea vrea să încheie seria neagră de la Șiria cu o atmosferă ca pe „Motorul”: „Fanii să creadă din nou în această echipă!”

A trecut aproape o jumătate de an și șapte meciuri oficiale în care „Bătrâna Doamnă” nu a cunoscut gustul succesului acasă. Ultima echipă ce a cedat toate punctele la Șiria a fost Olimpia Satu Mare, pe 25 aprilie, iar de atunci „roș-albii” au bifat trei înfrângeri (1-2 cu Balotești, 1-3 cu ACS Poli, în returul barajului de promovare și 0-1 cu Călărași) și patru remize (2-2, cu Chindia, 0-0 cu Metaloglobus, 1-1, cu Mioveni și 2-2, cu Balotești).

Dar, Cristian Todea dorește să facă din această pasă neagră de pe arena „Otto Greffner” un atuu în disputa de duminică, cu Pandurii Târgu Jiu, din cadrul rundei cu numărul 11 a Ligii a 2-a. „Chiar vrem să facem din asta un avantaj și să începem să creăm din nou atmosfera de la <<Motorul>>. Mi-aș dori ca de la partida cu Pandurii, fanii să creadă din nou în această echipă, în mine și în jucători. Sper să reușim să spargem gheața, până la urmă avem destui fotbaliști care se pot descurca și pe spații mici, în fața adversarilor ce creează densitate mare de jucători în apărare. Nu știu dacă va fi și cazul Pandurilor, din câte știm e o formație ce nu refuză jocul, vrem să avem consistență în atac, să ne creăm ocazii și, eventual, să profităm și de greșelile lor”,

Cu ocazia disputei cu oltenii, „roș-albii” se întorc și pe Digi Sport printr-o transmisiune directă. Ultima oară, carele TV ale postului național au pătruns pe porțile stadionului de la Șiria pe 3 iunie, la UTA – Chindia 2-2, din cadrul ultimei runde a stagiunii trecute. „Sperăm să fie și acesta un imbold pentru jucătorii noștri, iar unii dintre ei să fie și mai dornici de afirmare atâta timp cât știu că îi vede o țară întreagă. Câteodată, ne-au prins bine transmisiile TV, s-a jucat – parcă – cu alt aplomb.  Oricum, marea parte a jucătorilor noștri sunt obișnuiți cu camerele televiziunilor, dar și cu ora (n.a. 15,30) mai apropiată de Liga 1, acolo unde au evoluat câțiva dintre componenții actuali ai echipei noastre”, a mai spus Cristi Todea.

8
1
%d blogeri au apreciat: