Gloria Lunca Teuz Cermei

Cermeiul îi așteaptă pe puștii de la Centrul Național de Pregătire Timișoara cu o primă specială pe masă

Formația din Țara Sămădăilor a luat o gură de oxigen importantă după prima victorie externă a sezonului. Buia et. comp. nu au avut un meci tocmai simplu la Jimbolia, cu Becicherecu Mic, însă la final au câștigat la o diferența (4-1) ce ne scutește de alte comentarii.

Mai mult, sâmbătă, succesul ar putea fi legat cu un altul, fiindcă la Cermei ajunge Centrul Național de Pregătire, unde activează fotbaliști de 17 ani, care – teoretic – ar putea fi învinși de o formație mult mai experimentată cum e cea a lui Radu Anca și Roland Nagy. Mai mult „alb-roșii” se vor bate și pentru o primă specială din partea conducerii, ce va ajunge în buzunarele lor doar în caz de victorie. „Am optat pentru pachețele de prime, ca să le spunem așa. Primul poate fi luat sâmbătă în caz de victorie și chiar suntem pregătiți să ne răsplătim jucătorii. Avem lotul complet după multe etape și poate chiar mai apare o surpriză la nivel de lot”, ne-a comunicat Petre Bulza, președintele Cermeiului. Într-adevăr, în afara accidentaților, la dispoziția antrenorului revine și fundașul Beni Cotoc, care și-a ispășit cele trei etape de suspendare încasate după „roșul” de la Craiova.

Ieri, Cermeiul a disputat și un meci de verificare în compania UTA-ei Under 17, o echipă apropiată ca vârstă și chiar valoare de cea cu care se va confrunta sâmbătă, de la ora 15. Divizionara a treia a câștigat cu 3-0, în urma reușitelor semnate Sulea, Brândușe și N. Varga.

2
1Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button