Arhivă articole

Grahovac – responsabilizat de Todea cu banderola de căpitan, Curtuiuș urmează să stea cel puțin două etape: „Exces de zel la dubla eliminare”


În primele 11 runde, banderola de căpitan a stat de fiecare dată pe brațul lui Marius Curtuiuș. Nu a fost cazul și la derby-ul Vestului, căci Todea i-a oferit onoarea portarului Branko Grahovac, de altfel ales cel de-al doilea căpitan al echipei. Bosniacul nu a făcut un meci strălucit, purtând o mare parte de vină la golul doi. „Am vrut să îl responsabilizez pe Grahovac pentru că simt că este un portar cu foarte multă experiență și ne poate ajuta prin personalitatea sa. Dar, Marius Curtuiuș este în continuare pentru mine același căpitan, a fost o decizie a mea pentru acest joc. Nu pot să-l acuz pe Grahovac la faza golului doi, o să vreau să văd la televizor reluarea, vreau să analizez ce s-a întâmplat la acea fază și după aceea să trag concluzii și să am o discuție cu el”, a spus antrenorul principal al „Bătrânei Doamne” după partida de la Timișoara.
Probabil, banderola va rămâne pe brațul goalkeeperului și asta pentru că Marius Curtuiuș a fost eliminat de pe teren după acel contact corp la corp cu Mera și va absenta de pe gazon cel puțin două etape.Centralul a făcut un exces de zel la faza celor două roșii. Au fost îmbrânceli reciproce între cei doi, nu s-au lovit, nu a curs sânge, a fost o îmbrânceală ce putea fi pedepsită doar cu cartonașe galbene. Noi am avut mai mult de suferit pentru că și așa stăteam doar în doi atacanți de meserie, acum a rămas doar unul, așa că la meciul următor ne bazăm doar pe Florea și ne va fi foarte greu”, a adăugat Todea.
Căpitanul lui ASU Poli, Ioan Mera, celălalt fotbalist pedepsit cu eliminare a declarat următoarele la final: „Mă cam ia amețeala când văd roșu. Ne-am îmbrânct puțin și nu cred că meritam roșu. Tușierul i-a spus să ne dea roșu. Probabil m-a luat și pe mine puțin valul și am vrut să mă bat cu Curtuiuș…”. Pentru Marius Curtuiuș e al doilea cartonaș roșu primit de când îmbracă tricoul UTA-ei. Sezonul trecut, la Sfântu Gheorghe, atacantul a luat două „galbene”, ultimul pentru o simulare ce nu a existat.
FOTO: Ciprian Petcuț
0
1

10 thoughts on “Grahovac – responsabilizat de Todea cu banderola de căpitan, Curtuiuș urmează să stea cel puțin două etape: „Exces de zel la dubla eliminare”

 1. Gunoiul de Mera l-a lovit pe Jorza chiar în fața arbitrului prin minutul 20..atunci trebuia eliminat

  13

  3
 2. Căpitan trebuie să fie un localnic! Hlistei căpitan, și gata! In nici un caz grahovac, care orice am zice e un mercenar! El e cu fizicul la UTA, suflet cred că pune numai in ziua de salariu când își verifică contul bancar! Pune-l Cristi căpitan pe Hlistei și el sa rămână! Ieri Stratila, apoi Curtuius, acum grahovac..abrambureala!

  5

  3
 3. Grahovac a gresit ,clar la golul 2, si are destule gafe, pina acum. In plus nu prea are rezerva. Cu parere de rau, constat ca Cristi Todea, care este linga echipa de mult, nu prea stie ce sa faca., nu prea stie ce pot jucatorii sai. A cam bulversat echipa, la Timisoara, cu Iuga , in centrul apararii,si el cu greseli, la ambele goluri ( ca si Scutaru, mentinut, desi gafase saptamana trecuta). Apoi, la mijlocul terenului a pus doi copii (Pruna si Jorza), linga Polgar, unul ,care nu este, niciodata, mijlocas, si nici nu stie sa dribleze, si sa deschida jocul. Echipa a vrut, dar nu a putut, nu a construit mai nimic. Din nou , Todea incepe fara Pacurar, fara Stratila.. Cred ca, prea mult, Cristi Todea nu mai poate ajuta, „inovatiile” sale ( de tip Polgar , mijlocas) nu au adus nimic bun), situatia este aproape fara iesire. Evitarea retrogradarii ar fi ….un succes. care azi nu pare a fi sigur de obtinut. Jucatorii s-au straduit, dar valoarea lor limitata si in plus asezarea gresita a unora, in teren le-a redus eficienta. .Ramane ca Todea sa descoere ca Filaret e bun de centru atacant, ca cu Polgar ne-a lamurit. Sintem si slabi, si in plus nici nu prea putem intelege cit putem. Este cea mai proasta perioada a acestei echipe, ce imi pare mai slaba ca cea care a inceput , din Judet, in plus conducerea si banca tehnica sint total depasite de evenimente. Azi nu putem fi siguri ca UTA ar putea bate pe cineva, chiar si Suceava sau Afumati pun probleme. Mai rau nu cred ca se poate. Daca la asta adaugam si faptul ca in tribune au fost violente, este inca un motiv de a te gandi, de doua ori , daca merita sa mai pui suflet, sa mergi la meci, sau sa suferi, pentru actuala UTA.

  17

  1
 4. AM FOST LA TM SI AM SUFERIT PENTRU CA DIN PACATE JUCATORI NU AU AVUT ATITUDINE!!! TODEA/PACURAR , NU CRED CA ASTA ESTE ECHIPA CU CARE TREBUIA SA INCEPEM LA TIMISOARA, NU A FOST O IDEE BUNA SA JUCAM CU IUGA SI CU PRUNA TITULARI, CAND AVEM SI ALTI JUNIORI MULT MAI BUNI !! TREBUIA JUCAT MANEA , PACURAR , STRATILA !!!!!!!

  4

  2
 5. Când intri la un astfel de parcurs dezastru fiecare 11. pare nepotrivit .Jucătorii încărcați psihic suspectează de lipsa de valoare pe ceilalți fara sa se uite la propria evoluție . O mare greșeală la UTAe și. ambiția de a juca cu mingea jos ,deschideri surpriza pase de div. A La div.B se joaca cu clinciuri dur în limita regulamentului șuturi sănătoase la poarta gen Hlistei sau Asani . Echipe slabe se bucura văzând cum cauți să joci fotba!l In timpul asta dau afara apa din barca –citeste fac antidot al – Chiar și cea mai neagră serie de insuccese are un sfârșit !!

  4

  0
 6. O echipa care duce mingea la poarta pe jos, si isi creaza ocazii este o echipa buna, alta echipa care joaca „tare si pe.. a doua” este o echipa, care, poate citeodata, sa scoata rezultate,dar niciodata nu va promova. Aveti dreptate in B se joaca tare, din nefericire UTA nici nu poate tine de 0-0, si nici nu poate castiga, in aceasta formula, dar nici nu putem spune ca paseaza , pozitiv, in fata.. Dar, e real ca, azi toti pun osul la bataie, cind ai multi in varsta , unii ,ori nu pot , ori nu vreau, ori nu le mai pasa (mai ales daca nu-s localnici). A juca „din glezna” nu este o solutie, e necesar sa ai pe unul care o maio si baga in poarta. La noi Curtuius, in loc sa marcheze, ia rosii. E posibil ca ce incepe prost, sa se termine….si mai prost . La UTA azi chiar nimic nu merge.

  5

  1
 7. Noi ne uităm la CURTUIUS că la RONALDO !Așa ar fi daca și mijlocul s-ar strădui mai mult ! Ați văzut cum antrenorul din Occident sta cu carnețelul aproape !! Dacă ne-am uita prin astfel de însemnări am vedea că 4 mijlocași trag spre poarta ,nu pe poarta. ,,3suturi !!! Și atunci. ? Ce să mai vorbim incursiuni destabilizatoare ale fundașilor de margine .Adili termină meciul pe stânga lângă arbitrul adițional. !! Multe secrete ale fotbalului dețin individual băieții noștrii dar nimic nu e pus în slujba jocului , a felului fina l. VICTORIA. !!

  2

  0
 8. Curtuius daca nu are in apropiere un atacant pur sange caruia sa-i puna mingi, singur nu poate. E momentul, fiind eliminat, sa-i gasitzi urgent un inlocuitor cu personalitate de suteur!

  2

  0
 9. Curtuiuş v-a cam scos 2 ediţii şi în primul meci la Târgovişte când a marcat acel gol pr final de meci, în minutul 89. Nu poţi sta în Curtuiuş. Merge şi el când este inspirat şi dă goluri. Diferenţa între UTA şi Chindia este că la Chindia au apărut şi alţi jucători de gol, nu numai cei din cele două sezoane Cherchez şi Neguţ. Acum Cherchez marchează şi el uneori , ăsta Neguş nu prea mai marchează, însă au apărut alţii tineri. Secretul este acest mustăcios de Croitoru care l-am hulit noi dar are stofă de antrenor cel puţin de liga 2.Echipa nu a mai luat gol de 7 etape. Nu cred că mai există vreuna în liga 2. Sibiul a mai luat unul în cupă. Aşa că este singura echipă fără gol în 7 meciuri. Antrenorul este localnic de pe aici, jucătorii asemenea. Sunt câţiva din Bucureşti, juniori de pe la Dinamo şi atât.

  2

  0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.