UTA Arad

Suporterii UTA-ei au descins în liniște la Timișoara la bordul a șapte autocare





Mai sunt 45 de minute până la primul fluier al derby-ului Vestului dintre ASU Poli și UTA și nu sunt mai mulți de 300 de spectatori pe arena Dan Păltinișanu. De fapt, arădenii sunt mai mulți la această oră și asta pentru că galeria își ocupă locurile din Peluza Nord, în timp ce timișorenii ajung greu la stadion.

Suporterii Bătrânei Doamne au ajuns în liniște pe Bega la bordul a șapte autocare ce au pornit în jurul orei 13,00 din fața arenei Francisc Neuman. Autocarele susținătorilor echipei oaspete au intrat direct în parcarea securizată de forțele de ordine din spatele stadionului, astfel că au fost evitate conflictele deschise între cele două tabere. S-au auzit obișnuitele scandări anti Timișoara, parate de susținătorii echipei gazdă cu aceeași monedă.

Echipele au intrat și ele la încălzire, utiștii având destule suprize în primul 11. Consemnăm debutul stagional al lui Rafael Iuga, în timp ce Victor Prună (care folosește o mască de protecție a nasului) apare pe teren după aproape două luni de zile. La sectorul rezervat presei a luat loc și Ionuț Popa, antrenorul ACS-ului, despre care se aude că ar putea-o prelua pe UTA din iarnă.

Un comentariu

  1. Totul a fost ok pe autocare? Imi cer scuze pentru ca Slev, pe care eu l-am numit sef la Cimisoara, nu v-a lasat sa opriti pentru pisulica din 10 in 10 km.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button