Volei

Debut cu dreptul pentru UVVG ProVolei Arad în noua ediție a Diviziei A 2: „Urmărim participarea la turneul de promovare în Divizia A1”

Echipa de volei seniori UVVG ProVolei Arad a debutat cu victorie în actuala ediţie a Diviziei A2 – seria de vest, 3-0 (la 19,21,21) în dauna echipei CSU Brasov. Cu aproximativ acelaşi lot ca şi anul trecut (lipseste Katona Tihamer – plecat în Anglia la studii), la care se adaugă nou venitul orădean, Raul Ilieş, formaţia arădeană a început timid primul set, fiind condusă cu 8-4 la primul time out, pentru ca apoi să revină si să câstige cu 25-19. Aproape identice au fost si următoarele două seturi în care oaspeţii au condus cu 20-16, dar gazdele au revenit şi au câştigat la 21.

Lotul echipei arădene a fost compus din: Both Adrian, Ilieş Raul, Rodina Sergiu, Flonta Alin, Tocoian Filip, Gligor Sergiu, Matica Adrian, Motoc Răzvan si Toader Darie – libero, conduşi de pe margine de Marius Mascovits şi Andrei Laza – revenit în Arad pentru o scurtă perioadă de timp. „Sper în rezultate mai bune în noul sezon, față de precedentul. În acest sens, din iarnă vor mai fi legitimaţi câţiva jucători noi sau vom încerca reactivarea câtorva vechi, obiectivul de performanţă propus pentru acest sezon fiind acela de participare la turneul de promovare în Divizia A1. Tot acest proiect se desfăşoară cu ajutorul dat de Primăria Municipiului Arad, prin Centrul Municipal Cultural Arad, instituţii cărora le mulţumim pe această cale”, spune Radu Sabău, preşedintele UVVG ProVolei Arad, după confruntarea disputată în cocheta sală de sport a Şcolii Gimnaziale „Aron Cotruş”.

Sâmbătă, 21 octombrie, urmează o nouă etapă acasă, de data aceasta în compania echipei ACS Volei Zalău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button