Handbal

Prima sincopă internă s-a produs la ultima fază: Crișul Chișineu Criș – CSU Oradea 26-26





Chiar dacă nu au evoluat pe parchetul Polivalentei, acolo unde au obținut singurele succese stagionale: 26-23, cu Târgu Mureș și 35-31, cu Timișoara, ci la Sala de Sport UAV, handbalistele de la Crișul Chișineu Criș sperau să treacă și de CSU Oradea, în cadrul etapei cu numărul 6 a Diviziei A (seria B).

Ca și în precedenta partidă acasă, „alb-albastrele” au avut destule probleme în prima parte, iar formația de pe Crișul Repede conducea cu 17-13 la pauză. Revenirea s-a produs în mitanul secund, când elevele lui Titi Ionescu au dat impresia că pot scăpa în câștigătoare, dar au fost egalate în ultimele secunde. „A fost un meci de infarct, păcat de acea ultimă fază, ar fi fost o victorie importantă în fața unui adversar bun. Dar, nu ne descurajăm, dăruirea totală și nivelul jocului ne dau speranțe pentru meciurile ce urmează”, a spus Lucreția Vartolomei, jucătoare cu atribuții de manager la Crișul.

Menționând că la formația arădeană a debutat Adnana Pop, o extremă dreapta provenită de la Extrem Baia Mare, vă prezentăm cele două formații și marcatoarele partidei:

Crișul: Boldor 8, Sas 6, Pop 5, Cherecheș 4, Morariu 3, Băldean, Călin, Corha, Vartolomei, Lucușa, Iuga, Haidu, Mitran, Boștină.

CSU Oradea: Petric 8, Rudics 5, Bițiș 4, Hlinca 4, Munteanu 3, Vrabie 2

După șase etape, Crișul ocupă locul 10 în clasament (din 14 competitoare), bifând două victorii, un egal și trei înfrângeri,. Sâmbăta viitoare, hanbalistele lui Ionescu și Boldor joacă pe terenul celor de la ACS Olimpic Târgu Mureș, formație situată pe poziția a 9-a.

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button