Arhivă articole

Piroș Security își vede de treabă la vârful ligii secunde feminine, Ineul – la al treilea eșec la scor în deplasare


După weekendul liber, echipele de fotbal feminin ale Aradului au intrat din nou în febra campionatului ligii secunde. Ambele au jucat în deplasare și au obținut rezultate conform obiectivelor pe care le au.

Cameniță, parțial mulțumit: Sporting Lugas Oradea – Piroș Security  2-5

Chiar dacă nu au prins o zi tocmai grozavă pe Crișul Repede, „leoaicele” au obținut cel de-al patrulea succes stagional din tot atâtea încercări. Gazdele de la Lugas au marcat primele, după care arădencele au replicat cu cinci goluri, dintre care trei până la pauză. Bajko, Danciu, Marcea, Chiș și Vanu au fost cele care au marcat în contul liderului Piroș Security, orădencele reducând din diferență pe final. „Jumătate dintre jucătoare au evoluat la jumătate din capacitatea lor și asta și-a pus amprenta pe evoluția generală a echipei. Nu am mai repetat prestațiile bune din primele etape, dar e important că am luat punctele și, pe lângă cele cinci goluri, ne-am mai creat și alte ocazii. Rămânem cu picioarele pe pământ, campionatul e încă lung”, a spus Gigi Cameniță, antrenorul arădencelor.

Meszaros – Magocs (Bodnar), Bajko, Marcea, Dobrea (Doroti) – Olariu, Liheț, Chiș, Vanu – A. Bălaș. Danciu (Adam) a fost echipa utilizată de AC Piroș Security la Oradea.

Lipsa de pregătire cântărește greu: Vasas II Femina Odorhei – CS Ineu  8-0

Zărăndancele au rămas corigente și la a treia deplasare a sezonului și rămân doar cu cele trei puncte cucerite runda trecută, acasă. La Odorhei, Ineul a avut două-trei situații bune în debut, le-a ratat, după care a cedat lamentabil la aproape fiecare atac al gazdelor. S-a terminat 8-0, după 5-0 la pauză. „Dacă am face o pregătire la carte, alta ar fi fața noastră. Chiar dacă scorul nu lasă loc de prea multe comentarii, eu zic că Odorheiul era o echipă de bătut dacă fetele ar fi venit la toate antrenamentele și s-ar implica mai mult”, e scurtul comentariu al lui Cristian Sculici, antrenorul „alb-albastrelor”, care a aliniat următoarea formulă de joc: Moț – Vamanu, Strifler, Kovacs, I. Preală – Morodan, Mihăieș, Muj, Kugler – Cristea, Ancăș.

 

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.