24/10/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Stahl, încadrat de jucători de Liga 1: „Mi-a fost mai ușor, sper să învăț mai multe de la ei”

Era clar că suspendarea lui Curtuiuș atrage de la sine o schimbare de sistem de joc la UTA. Cristi Todea nu avea la dispoziție un alt atacant de meserie lângă Florea și, astfel, l-a utilizat pe Albert Stahl în spatele lui Daniel Florea într-un sistem de joc 4-2-3-1.

Absent din cauza unei probleme medicale în derby-ul cu Poli, mijlocașul de 18 ani și-a pus rapid amprenta pe desfășurarea confruntării cu Știința Miroslava, prin golul de 1-0, marcat din apropiere la capătul unei faze fixe. „E o reușită importantă și pentru mine, dar și pentru echipă. Am reușit și prima victorie acasă după atâtea meciuri și sperăm ca de acum încolo să nu ne mai oprească nimeni. Victoriile aduc victorii, dar trebuie să rămânem modești, să ne bucurăm azi pentru aceste trei puncte, iar de mâine să pregătim partidele ce vin”, a spus arădeanul.

Stahl a completat un romb ofensiv din care au mai făcut parte Strătilă, Hlistei și Florea, toți trei fotbaliști cu prezențe pe scena primului eșalon fotbalistic al țării. „Cel mai bine mă simt pe acest post pe care a jucat astăzi, în spatele unui vârf, acolo unde am libertate. Mă bucur că mi-am făcut treaba și că mi-am ajutat echipa. Este important să am lângă mine jucători cu experiența Ligii 1, mi-a fost mai ușor. Sper să învăț și mai multe de la ei și dăm cu toții un randament din ce în ce mai bun”, a adăugat tânărul utist.

„Bătrâna Doamnă” a pierdut deja trenul promovării în Liga 1, iar miercuri luptă să-și continue parcursul în Cupa României, în compania celor de la CS Afumați. „Mergem la București să ne calificăm mai departe, apoi vrem să câștigăm și în campionat. Trebuie să legăm cât mai multe victorii, pentru a ne apropia de un loc mai potrivit de posibilitățile noastre. E nevoie să câștigăm toate meciurile, nu mai putem să facem pași greșiți. Sigur că ne mai putem împiedica, fiecare echipă se mai împiedică, dar important este să credem în noi de acum înainte că puteam repeta jocul bun și rezultatul de azi”, a încheiat Stahl.

9
0
%d blogeri au apreciat: