Arhivă articole

UVVG ProVolei Arad a scăpat victoria cu Zalăul, după ce a avut 2-0 la seturi


În cadrul rundei a doua a Diviziei A2, UVVG ProVolei Arad a întâlnit -o pe ACS Volei Club Zalău 2015, o formație cu jucători experimentati care anul trecut a mers până aproape de turneul de calificare în prima ligă.

Meciul a fost foarte echilibrat pe întreg parcursul său, dar cu arădenii la timonă pe finalul primelor două seturi: 25-22 și 25-20. Si în setul trei se părea că lucrurile vor sta la fel, căci elevii lui Marius Mascovits au ajuns la 23-21 , dar relaxarea prematură si micile inexactităti au întors scorul la 23-25 si 2-1 la seturi. În setul 4, oaspeții au început furibund si au conducscu 16-9. Formatia gazdă a început urmărirea si a reușit egalarea la 20, dar a pierdut setul la 22. În „decisiv”, combatantele au trecut pe rând la conducere, dar setul e  câstigat dramatic, cu 15-13 de zălăuani. Si uite asa, în loc de 3-0, au pierdut cu 2-3.

Lotul echipei arădene a fost compus din: Adrian Both, Sergiu Rodina, Alin Flonta, Filip Tocoian, Sergiu Gligor, Adrian Matica, Răzvan Motoc si Darie Toader – libero, conduşi de pe margine de Marius Mascovits şi Andrei Laza.

Sâmbăta viitoare, UVVG ProVolei se deplasează la Cîmpia Turzii.

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.