Arhivă articole

Neagu: „Știam că UTA nu s-a regăsit, doar noi eram vinovați dacă nu reveneam după pauză”


„Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc a ajuns să aibă palmares negativ cu CS Afumați, echipa ilfoveană ajunsă în premieră pe scena a doua a fotbalului românesc în vara anului 2016. După un succes și o remiză în stagiunea trecută, arădenii au bifat în această toamnă două eșecuri: 0-2 în campionat și 2-5 în Cupa României.

„Roș-albii” conduceau cu 2-1 după 45 de minute, dar gazdele au defilat în partea secundă și au obținut o calificare fără emoții în optimile Cupei. „Au fost două reprize diferite. Am condus repede după un început extraordinar, dar nu am înțeles ce s-a întâmplat apoi, de ce am făcut pasul în spate și le-am dat posibilitatea celor de la UTA să treacă în avantaj. La pauză, am discutat cu băieții și le-am spus că, dacă pierdem, doar noi eram vinovați, pentru că UTA încă nu s-a regăsit. Când mi-am luat <<la revedere>> de la Todea i-am urat să-și revină cât de curând pentru că au jucători buni și suporteri frumoși și e păcat să fie în această situație grea”, a spus Vasile Neagu la finalul disputei cu „roș-albii”.

Ca și sezonul trecut, trupa ilfoveană a acces în optimile Cupei, unde, de această dată, are asigurată deja suma de 6000 de euro din partea Federației Române de Fotbal.  „Sper să depășim performanță de anul trecut, nu avem preferință cu cine o să jucăm mai departe după o victorie împotriva UTA-ei. Aveam nevoie de acest rezultat, suntem o echipă micuță, cu salariile pe care le avem și așteptăm banii de la această Cupă, alte premieri mai puțin”, a adăugat antrenorul celor de la Afumați.

Acesta se temea de condițiile de joc de azi după două zile ploioase la București. „S-au făcut eforturi foarte mari după furtuna de ieri. Chiar dacă vedeți gazonul verde, era plin de apă acum câteva ore. Am reușit să o dejajăm, am și avut noroc că până la ora 14 s-a mai zvântat terenul. Altfel, era și gazonul un adversar pentru noi, o echipă tehnică, care construim jocul”, a concluzionat Neagu.

2
0

One thought on “Neagu: „Știam că UTA nu s-a regăsit, doar noi eram vinovați dacă nu reveneam după pauză”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.