Arhivă articole

Ultima fază a dat verdictul: Șoimii Șimand – Autobergamo Deva 7-8


A doua etapă a naționalelor la futsal la Under 19 i-a adus pe tinerii de la prim divizionara Autobergamo Deva în Polivalenta arădeană, pentru duelul cu Șoimii Șimand. Partida a fost extrem de spectaculoasă, palpitantă, iar câștigătoarea s-a decis doar la ultima fază a partidei.

Din păcate, aceasta a fost echipa vizitatoare, eșecul fiind cu atât mai dureros pentru gazde cu cât au reușit o revenire spectaculoasă pe tabelă de la 3-7, la 7-7! Mai mult, în ultimele minute, șimăndanii au atacat și cu jucător de câmp în locul portarului Dagău, dar golul de 7-8 l-au luat cu acesta din urmă între buturi. „Eu zic că am făcut un joc bun, păcat că am pierdut în ultimul minut. Astă e fotbalul până la urmă, indiferent că îl joci pe teren mare sau în sală.  Copiii și-au dat toată silința, au respectat tot ce le-am spus să facă, dar mai avem încă de muncit. Echipa este nouă, trebuie legate relații de joc și o să arătăm din ce în ce mai bine. Din păcate, după acest eșec e greu să ne mai gândim și la locul 2 în serie, dar vom juca până la capăt. Luăm meci cu meci și încercăm să scoatem maxim din fiecare”, a spus profesorul Dani Mărcuș, tehnicianul juniorilor de la Șimand, alături de Dumitru Buruiană și Adi Cuc.

Pentru „șoimi” au înscris Sulea (2), Haloș (2), C. Ujoc (2) și Ardelean, în timp ce pentru deveni Boglea, Pieptea (4), Toader (2) și Grosu.

Formații:

Șimand: Dagău – Haloș, Cordoș, Sulea, Ujoc Ardelean, Neag, Jurj, Varga

Autobergamo: Sav – Kovacs, Grosu, Toader, Pieptea – Grecu, Trofin, Vesa, Boglea

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.