30/10/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Barna și Scutaru s-au întors acasă, Creța se bate cu Mureșan pentru un tricou de titular între buturi, la Suceava

După trei zile petrecute în județul Ilfov, pentru un 2-5 fără comentarii în 16-imile Cupei României, UTA a purces spre nordul țării. A făcut-o după un antrenament la Corbeanca, dar și o sesiune de recuperare la Snagov, urmând ca în această seară să ajungă la Hotelul Imperium din Suceava.

Evenimentele din timpul partidei cu ilfovenii lui Neagu au subțiat lotul arădenilor. Chiar dacă nu are o fractură de piramidă nazală, ci doar o fisură, portarul Alex Barna a părăsit Bucureștiul cu direcția Arad, via Timișoara. A făcut-o la bordul unui avion împreună cu Cristi Scutaru, cel care a fost eliminat în Cupă și automat a devenit indisponibil în campionat. Fiindcă și Dinculescu a rămas acasă, la Pitești, înainte de partida de la Afumați, „garnitura” cu care arădenii vor aborda partida de la Suceava numără 19 oameni.

După cum vă informam și aseară, Marinel Creța, al doilea portar al echipei Under 19, a fost cel care l-a înlocuit pe Barna în lot. Între el și un alt junior, Denis Mureșan, se va da lupta pentru titularizare contra moldovenilor. „Am discutat cu Dan Țapoș, încă nu știm sigur la care dintre cei doi vom apela la Suceava. Mai avem un antrenament și mâine, sperăm să facem cea mai bună alegere”, ne-a mărturisit Cristi Todea.

Antrenorul principal al „Bătrânei Doamne” își făcea griji și pentru Norbert Polgar și Albert Stahl, înlocuiți ieri pe motive medicale, dar  ambii sunt mai bine și pot fi luați în calcul pentru un tricou de titular sâmbătă. În această seară, stafful tehnic utist intenționează să facă și analiza video a partidei de la Afumați și în funcție de aceasta să ia și alte decizii de ordin tehnico tactic.

 

0
2
%d blogeri au apreciat: