UTA Arad

Todea: „E victoria jucătorilor, care au arătat că sunt vii, trăiesc”





După două luni de zile, „Bătrâna Doamnă” se impune și în deplasare, într-un meci de campionat. Pe finalul lunii august o făceau cu Adrian Mihalcea pe bancă tot cu trei goluri marcate, dar azi, la Suceava, a fost infinit mai greu.

Moldovenii au marcat și ei de două ori, au egalat pe final și chiar căutau punctul victoriei, pe care – însă – l-au găsit utiștii la capătul unei contre perfecte purtate de Buleică și Hlistei și finalizată de Păcurar. „Știam că ne așteaptă un meci greu, cu o echipă la care s-a schimbat antrenorul și care a fost foarte motivată din primul minut. Și-au dorit și ei să câștige, au avut o atitudine bună, dar până la urmă noi am avut un comportament pe măsură. Prin ceea ce au făcut jucătorii azi au demonstrat că  sunt vii, trăeisc. Chiar dacă au fost egalați, au reușit să câștige în ultimele minute, ceea ce nu e puțin lucru. Este victoria băieților, este victoria echipei, este un meci care ne dă speranțe pentru viitor. Victoria e meritată, sper să continuăm pe aceeași linie, pentru că avem nevoie de puncte”, a punctat Cristi Todea la finalul partidei de la Suceava.

UTA a evoluat în general bine, dar spre final a cedat ușor inițiativa adversarilor. „Nu știu dacă a fost o cădere a noastră. Au venit și cei de la Suceava cu tot ce au avut mai bun pe bancă, jucători ofensivi și au pus puțină presiune pe noi. Se poate să fi fost un interval de timp în care au dominat ostilitățile, dar – până la urmă – ultimul cuvânt l-am avut noi și asta e cel mai important”, a adăugat „principalul” arădenilor.

Întrebat care e obiectivul echipei pentru acest sezon, „Dulăul” a răspuns: „Avem ca obiectiv câștigarea meciului cu Luceafărul”.

 

FOTO: Lucian Bălăucă  , darabaneni.ro

8 comentarii

  1. Poi se pare ca obiectivul a devenit sa batem echipele de sub noi si de langa noi si pt asta sunt platiti cu prime bvvvv am adus fosile din liga 1 pt a termina pe 8-10 cu aradeni si fara nume mari am jucat barajul 2 ani la rand sarbatoare in vestiar sa vina 1500 lei la baietii

    0
    0
  2. Ma bucur enorm pt tine Muri,nu conteaza cite gafe si greseli faci numai sa nu vina Zamfir la prima echipa, sincer ,foarte bine Tapos, Tamboi, Muresan,Creta ,va-ti pisat pe Zamfir marea speranta de portari de la u17 nu ia ti dat nicio sansa ,mai ales ca Creta ia fost rezeva anul trecut la u17,ce poate fi mai frumos ?sa iti ia alti locul ,bravo Muri, tineo tot asa si ai sansa ta sa ajungi mare.

    0
    0
    1. fa Aurel ,meciul e gata , 3-2 pt.U T A, cei enumeraţi au jucat chiar bine , unul dat pasa de gol,esti chiar rau intenţionat mai ales ca debitarea ta vine dupa meci cîstigat. Vad ca multi inteligenţi ii penetrează in cavitatea bucala pe aradenii din lot si l-e face felatie continua la eternisti . Rusine !

      0
      0
  3. Lovim , prea mult in Cristi Todea, nu cred ca un altul putea face minuni. Asta-i lotul, in plus, unii sint nepregatiti fizic ( pot o repriza, sau fac crampe), altii , zis experimentati” ( Scutaru….) fac gafe de neinteles, altii iau („cer” ) rosu aiurea. Nu spun ca totul e perfect- eu, nefiind un specialist, nu inteleg de ce Adili si Pacurar, incep ca rezerve-Mai sint probleme cu under 21, juniorii joaca pe posturi diferite, o schimbare,poate duce la a schimba sistemul. Apoi este si multa nesansa ( Barna), Grahovac nu este un portar de nadejde. Cu toate astea Todea a reusit sa lege echipa, ne arata ca poate fi o solutie, mai ales daca, la iarna se fac 2-3 modificari…cu creier, nu ca in vara. Deci sa il lasam in pace pe Cristi Todea, sa il incurajam, si sa speram intr-o rapida evadare din zona joasa. Acuma, sa spui ca „inca putem spera la locul; 3” este cam prea mult, cind a venit Todea , eram in zona cea mai de jos. Sa fim realisti !

    0
    0
    1. Todea e limitat… nu are nici o strategie de joc, nu are nici o viziune, experimentează tot felul de formule de joc, preparatorul fizic nu face mai nimic, abia dă pe la antrenamentele echpei, nu conduce nici încălzirea la meciurile oficiale… antrenamentele durează cam o oră…. am văzut 2 antrenamente la Sânicolau! Jucătorii de abia pot face față la efort, sunt epuizați fizic în timpul jocului….
      Nu te poți antrena doar o oră ca să reziști la un meci de 90 de minute…
      Asta doar așa ca o constatare la fața locului. Obiectivitate 100%!

      0
      0
  4. Prietene lovim prea putin pe cum ar merita nimeni asta de Todea. La Timisoara cum a facut echipa? Daca tot avem jucatori astia din liga 1 putem sa ii si folosim. Ca ei nu au uitat sa joace fotbal, dar daca nu are cine sa ii țina aproape

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button