UTA Arad

Dulca: „Locul UTA-ei nu e în Liga 2-a, sunt sigur că se vor bate la promovare până la final! Luceafărul vine să câștige la Șiria“





Luceafărul Oradea nu trece printr-o perioadă foarte fericită, ocupând penultimul loc în clasament, cu doar trei puncte peste lanterna roșie deținută de Foresta Suceava. Cristi Dulca a preluat echipa de la Cornel Țălnar și încearcă să redreseze situația, obținând în etapa precedentă o victorie importantă pe teren propriu cu Olimpia Satu Mare, după ce formația sa a fost condusă cu 1-0.

Însă, UTA nu poate privi cu lejeritate partida de sâmbătă, având în vedere că Luceafărul este o formație ce a arătat că poate presta un fotbal bun. „Înainte să fiu surprins de poziția UTA-ei din clasament, sunt surprins de locul pe care ne aflăm noi și trebuie să redresăm situația cât mai repede. Am arătat că putem juca un fotbal bun, dar am avut și ghinion. La Călărași am jucat foarte bine, ne-am creat ocazii bune de a marca, dar am fost învinși în minutul 92. Dar, au mai fost și alte partide în care am jucat bine, dar am cedat. Sigur, în primul rând, locul UTA-ei nu este în Liga 2-a. Acest club cu toată istoria ei, cu suporterii ei minunați trebuie să fie prezentă mereu în prima ligă. Noi avem mari probleme de efectiv, ne pun în dificultate accidentările, dar trebuie să ne regrupăm și să scoatem un rezultat cât mai bun la Șiria. Chiar dacă acum UTA nu trece prin cea mai bună perioadă a ei, eu sunt convins că la lotul pe care îl au, la situația financiară existentă, până la finalul campionatului această echipă se va bate din nou pentru promovare”, ne-a susține Cristian Dulca.

Chiar dacă ambițiile celor două cluburi au fost mari la începutul campionatului, situația din clasament arată că sâmbătă vom vedea o partidă cu implicații în lupta pentru supraviețuirea în cel de-al doilea eșalon al fotbalului românesc. „Eu, la fel ca orice antrenor, nu pregătesc niciun meci cu gândul la egal, nu pot să merg să le spun jucătorilor mei că ne antrenăm să scoatem un punct. E clar că vreau victoria la Șiria, mai ales că eu am rămas cu acea zicală de la Rapid, care spune că prefer o bară frumoasă unui gol urât. Pregătim meciul de sâmbătă la victorie, avem nevoie de puncte”, a concluzionat fostul fundaș central.

Luceafărul nu se va putea baza la Arad pe Feher, Ciobanu și Tînc, toți cu probleme medicale.

FOTO: bihon.ro









2 comentarii

  1. Așa e nu liga 2 dar gata sa fie liga 3 Eram pregătit să schimb idei cu Giro pt. cum sa rămânem în A !!! La echipa cu istorie e mereu loc reproșuri. Sa ne mândrim totuși că istoria noastră ne asigura decenta unor certitudini. Vom fi mereu alaturi de cei care visează doar trei litere. UTA!!!

    0
    0
  2. Mai d-le Todea v-ati laudat unul pe altul cu Dulca,dar ce merite deosebite are acest Dulca…?Nici un merit ….dar Tantaru de ramanea nu erau acolo luceferii,ci mult mai sus!Auzi mai ca ei vin la Siria sa castige…!!!!!Vezi ca Piticul a afirmat ca rezultatul nostru de la Sv A FOST UNUL MINCINOS !Trebuie batuti maine ca ei ne-au incurcat in primavara si au tinuit cu Sepsi si sunt bucuros ca Sepsi v-a retrograda mai ales pentru ce se zice ?! de meciul cu urmari penale……!Dulaule nu te imbata cu apa cum vrea Dulca si da pe ei ca ne-au incurcat cand nu trebuia…..!Hai UTA !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button