Stranieri aradeni

Video: O nouă „dublă” pentru Petre, dar Esbjerg a pierdut acasă

Înainte de a zbura spre București, pentru a onora convocarea echipei naționale de tineret, Adrian Petre a marcat două goluri pentru Esbjerg. Din păcate, echipa sa a pierdut acasă: 2-4 cu Vendsyssel FF și rămâne la 4 puncte distanță de ultima poziție de play-off în liga secundă daneză, ocupată chiar de adversarul de azi.

Cu reușitele din minutele 55 și 87 pe care le și puteți viziona mai jos, fostul golgheter al UTA-ei, transferat pentru o jumătate de milion de euro în Țara lui Hamlet, a ajuns la cota 5 în acest sezon. E în evidentă revenire de formă după o lună septembrie mai dificilă și, probabil, va avea șansa să remarce și la naționala mică ce va înfrunta pe Portugalia, pe 10 noiembrie, la Ovidiu și Țara Galilor, în deplasare, pe 14 noiembrie. Confruntările, pentru care a fost convocat și Dennis Man, contează pentru ce calificarea la Euro 2019.

 

Comentarii Facebook

10
0

Un comentariu

  1. Nu se poate una că asta.Nu îmi vine să cred.Vreti să spuneți că Esbjerg rămâne la 4 puncte distanță de ultimă poziție de play-off in liga secundă daneză? Suntem terminați.Suntem pierduți.Viata noastră nu mai are nici un sens.Cu greu(dacă nu imposibil)ne vom putea reveni după o asemenea lovitură.

    3

    2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close