UTA Arad

Polgar: „Nu am depășit criza, trebuie să strângem cumva rândurile pentru meciurile capitale ce urmează”





Succesele consecutive cu Miroslava și Suceava s-au dovedit un simplu „foc de paie”, UTA involuând din nou după eșecul rușinos cu Luceafărul Oradea. Mai mereu în acest sezon, indiferent de rezultatele finale, arădenii au fost mai mereu conduși pe tabelă și așa s-a întâmplat și ieri.

De data aceasta, însă, avansul de trei goluri luat de trupa lui Dulca a fost prea mare pentru a fi recuperat în 25 de minute, când au început și „roș-albii” să lege atacurile și chiar să înscrie de două ori în poarta lui Gakos. „Chiar nu înțeleg ce se întâmplă cu noi. Începem pozitiv meciurile, stăm bine în teren, punem și presiune asupra adversarului și, dintr-o dată, totul se taie. Cu Luceafărul au fost două-trei faze fixe la care am riscat să luăm gol cele care ne-au obligat să facem pasul înapoi, după care a urmat dezastrul. Ca și în alte meciuri, am încercat să revenim pe tabelă, am jucat destul de bine, dar nu a fost suficient. Credeam că am ieșit din pasa proastă odată cu cele două victorii consecutive, dar nu este așa. Nu am depășit criza și trebuie să strângem cumva rândurile pentru meciurile capitale ce urmează. De la lupta pentru promovare ne găsim în postura de a trage tare să ne salvăm de la retrogradare. Situația nu ne face deloc cinste, dar trebuie să fim bărbați, să înfruntăm realitatea prin a începe să facem puncte încă de la meciul de miercuri, cu Ripensia”, spune Norbert Polgar.

Arădeanul a început partida cu „luceferii” în centrul liniei mediane, dar randamentul cel mai bun l-a dat după ce a fost trecut pe banda dreaptă. „Chiar dacă mă descurc și la mijloc și cred că am făcut-o destul de bine chiar etapa trecută, la Suceava, fundaș dreapta e postul pe care m-am obișnuit în ultimii doi ani și jumătate de când am revenit la UTA. Contează mai puțin că am dat centrare de gol, atâta timp cât nu am reușit să revenim. Suntem o echipă, câștigăm și pierdem împreună, nu e unul mai bun și altul mai slab”, a adăugat utistul.

Polgar nu consideră că antrenorul e principalul vinovat pentru situația creată și nu ar vedea de ce acesta ar trebui să plece, așa cum i-au cerut, ieri, câțiva dintre spectatorii partidei UTA – Luceafărul. „Cristi Todea e un antrenor tânăr, preocupat de meseria sa, care a preluat din mers un lot de jucător din care e nevoit să scoată maxim. Avem ghinion și cu accidentările, căci sunt convins că jocul echipei și rezultatul ar fi fost diferit și ieri cu Grahovac, Florea și Cârstocea pe teren. Așa, însă, e obligat să facă câteva improvizații și trebuie să fim sinceri și să recunoaștem că nici noi, jucătorii, nu-l ajutăm prea mult și, practic, nu ne ajutăm pe noi și echipa cu asemenea evoluții”, mai consideră Norbi Polgar.

FOTO: UTA Media Design

12 comentarii

  1. Polgar e un jucător de la care se poate face un lot . E și el derutat dar nu atât cât să nu poată lovi corect o mingie . Pe măsură ce chiar ei își vor da seama unde se greșește revenirea va fi mai aproape.Jucator că Polgar poate influenta decizii greșite ale antrenorilor. Când pui un fundaș la mijloc cu trimitere spre echilibru funcțional mesajul e. clar pt. restul efectivului. Putem spune că ne lipsește cate un Polgar in fiecare compartiment !!!

    0
    0
  2. Eu as vrea sa ne spuna jucatorii, la modul sincer, ce discuta ei inainte de meciuri, intre un meci si celalalt si dupa meciuri. Adica din atatea infrangeri chiar nu au invatat nimic?! La inceput, cand am citit numele jucatorilor am zis ca avem un lot cu care vom defila. Dar acum stand si uitandu-ma la numele lor pe site-ul clubului am ajuns la concluzia ca, de fapt, era o fals impresie pentru ca ei erau cei mai slabi din echipele de unde au venit, dar, fiindca acolo mai erau 10 jucatori mai buni ca ei, mi s-au parut buni si ei. Acum cand ei ar trebui sa fie cei mai buni se vede adevarata lor „valoare”.
    Astfel ca, in final, sper sa treaca si anul asta cumva. Si sa o luam,iar de la inceput.

    0
    0
  3. De prin etapa a lll-a tot TREBUIE sa stringeti rindurile !!! Asa zic toti . ! .Se termina campionatul ,si ma tem ca o sa stringeti prafu de pe toba !!! Trist .!.

    0
    0
  4. Drama e mai cu seamă a jucătorilor și antrenorilor .Mai toți își joacă cariera !! De aceea nu putem fi de acord cu jigniri. Sa fiți siguri că nu dorm liniștiți. Personal am așteptat mult de la NAGY Roly. Mijlocaș cu har putea pune în pagina variante inteligente de atac . Din păcate nu stăpânea afectiv lotul fiind tolerant !! Unul mai bun poți găsi dar uite cu ce preț. Putem trai perioade de câștig alternate cu jocuri pierdute chiar acasă. E greu până se prinde mijlocul de clasament ,,dar unul stabil. Deocamdată e vremea pașilor mărunți !! O echipa cum ne dorim poate apare ediția viitoare !!

    0
    0
  5. Norbi , nu e de tine postu de mijlocas , spune i tu la Todea , ca el vad ca viseaza….a jucat Manea de 10 ori mai bine ca tine mijlocas.

    0
    0
  6. De cand a inceput campionatul se tot aduna si nu reusesc. Din declaratia lui Polgar inteleg ca echipa a jucat destul de bine. Poate ca din teren asa s-a vazut, realitatea a fost insa cu totul alta.

    0
    0
  7. Cristi Todea este un antrenor tânăr….da, așa o fi…dar,de obicei, antrenorii tineri incep de jos, așa se invață meserie…sezonul oricum este ratat, mă doare doar că s-a crezut ceva geniu la meciul cu Poli….in rest, să stea și să nenorocească toate meciurile, dacă-i masochist.
    -Meserie, te halesc!
    -Halești tu pe dracu, că nu mă cunoști!

    0
    0
  8. vorbim vorbe…crunta realitate e ca nu aveti valoare…personal nu mai am nici un fel de asteptari de la voi…cu voi astia de acum sigur retrogradam! poate in pauza din iarna vin cativa jucatori buni care sa salveze corabia care a luat serios apa!

    0
    0
  9. Rezultatele si jocul echipei nu fac altceva decat ca suporterii sa intoarca spatele echipei….decat sa pierzi mii de suporteri mai bine pierzi un antrenor .

    0
    0
  10. Polgare nu ii mai lua apararea lui Todea ca doi dintre acidentatii care i-ai spus tu nu aveau nimic erau buni de joc. Da marele Todea nu ii curios de UTA dupa cum se vede…

    0
    0
  11. Firar sa fie de randuri ca le tot strangeti de la 0-0 din etapa2a cu Metaloglobus !!!! Todea, ce sa faca si Todea, face si el ce se poate la echipa pt. a fi rezultate . Nu a facut el Falub care a dat bir cu fugitii, Mihalcea care a fost acuzat ca, le vorbeste urat jucatorilor, pai daca se face antrenament toata saptamana si se pune la punct ,anumite strategii de joc si tu, in ziua meciului ,nu joci ceea ce trebuie sa joci,atunci iti iesi din fire si iti dai demisia !!! Deci, Todea nu cred ca, este de vina ca, jucatorii nu au rezultatele care ar trebui sa le aiba, ce joaca el pe teren, astia sunt jucatorii cu asta defileaza !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button