UTA Arad

Todea: „Egalul e prea puțin pentru noi, defensiva a făcut din nou greșeli inexplicabile”





Cele mai titrate grupări fotbalistice din Vestul țării încă în viață au încercat să depășească criza de rezultate, dar în final au trebuit să se mulțumească cu o remiză inutilă. UTA a avut mai multe ocazii clare pe arena „Dan Păltinișanu”, însă nici Ripensia nu a stat rău la acest capitol. Timișorenii au ratat inclusiv o lovitură de la 11 metri, dar și o oportunitate imensă de a face 2-0, prin Dumiter. Finalul de meci a aparținut clar „roș-albilor”, însă pe tabelă a contat doar „capul” lui Curtuiuș, din minutul 72.

La final, Cristian Todea a considerat că echipa sa nu a stat rău din punct de vedere al exprimării în teren, dar consideră punctul prea puțin pentru clasament și moral. Am avut posibilitatea să legăm trei meciuri cu trei victorii, dacă am fi câștigat acasă cu Luceafărul. Dar, am avut un moment destul de greu, am fost conduși și nu am mai putut reveni. Astăzi, din punct de vedere al jocului, am arătat destul de bine. Am început destul de slăbuț în repriza a doua, după ce în prima repriză am dominat, dar pe final am reușit să ne revenim și puteam să și câștigăm dacă eram puțin mai concentrați. Au fost foarte multe faze fixe, cornere, lovituri libere, dar, din păcate, nu am reușit să finalizăm. Egalul este prea puțin pentru noi pentru meciul de astăzi. Este foarte important să reușim asta la meciul următor, de sâmbătă, cu Târgu Mureș”, a spus tehnicianul UTA-ei, imediat după meciul din această seară.

Ca și la meciul cu Luceafărul Oradea, au apărut găuri imense în apărarea arădenilor. Nici portarul Grahovac nu a adus un plus, dimpotrivă am spune. Însă, odată cu legitimarea lituanianului Svedkauskas, „Dulăul” ar putea avea o altă variantă de titular între buturi. Din păcate, defensiva a făcut din nou niște greșeli inexplicabile. Și datorită acestor greșeli, adversarii noștri au avut penalty și mai apoi golul l-au marcat tot pe o greșeală a noastră. Într-adevăr, avem și un nou portar legitimat, care a fost pe banca de rezerve, vom vedea cum îl vom putea utiliza. Nu este momentul să vorbim despre asta, nu vreau să vorbesc nici despre ce a fost la penalty, nu am văzut prea bine faza. Dar, oricum, mai avem două zile până la următorul meci și vom vedea care va fi echipa la ora meciului”, a adăugat Todea.

Întrebat cum, totuși, apărarea utistă poate fi atât de fragilă, antrenorul principal al „Bătrânei Doamne” a adăugat: „După părerea mea, este vorba despre lipsă de comunicare și poate o lipsă de concentrare între fundașii centrali. Alfel, nu cred să fac asemenea greșeli în apărare din lipsă de experiență. Și la golul de astăzi, pornit din fază fixă de la centrul terenului, dacă exista mai multă comunicare între ei, nu avea cum să scape Mediop singur cu Grahovac. Eu zic că aici este problema, comunicarea între ei și concentrarea”.

FOTO: Gabriel Brezeanu – pressalert.ro









11 comentarii

  1. Prea multe greseli in aparare,daca tot e vorba sa luam bataie de la orice echipa ,ia baga mai omule juniorii in functiune si lasa „panaramele de vedete” la echipa a doua.Ori isi revin si joaca fotbal ori daca nu sa se pensioneze.Prefer sa stiu ca pierdem pe mana unor copii decat sa pierd pe mana unor cai morti ! Si mai aduce-ti un atacant ca fara Florea suntem ca si morti !

    0
    0
  2. Cred ca Todea e un fel de masochist in legatura cu Ciuca si Scutaru. Baga-i pe Manea si Filaret prietene, nu te mai sinucide de la un meci la altul. Grahovatz dat afara pentru ce a facut azi pe teren. Chiar nu vezi ?!!?

    0
    0
  3. Burlă slab, dar macar vrea, Hlistei un plus , Curtuius vrea, Adili bunicel azi, in rest prăpăd frate ! Afară cu voi , să joace juniorii arădeni, nu împrumutați la Lipova, cermei sau Reșița, când ar putea juca pt clubul din orașul lor!

    0
    0
  4. Ultimul meci când nu am luat gol a fost cu Miroslava şi fundaşi au fost Manea şi Scutaru ,după ce a fost băgat Ciucă în fiecare meci de la Afumați până azi…..în fiecare meci am luat gol….deci??? Eu cred că de asta echipa este pe locul ăsta ruşinos …frații Ciucă,Buleică şi Grahovac distrug totul!

    0
    0
  5. Todea daca ei nu comunica, comunica tu un lucru “ exclusi”! E imposibil sa mai apara in echipa grahovac scutaru ciuca si stratila. Arata ca esti UTA-ist acum si pune piciorul in prag, fara frica cum erai si in teren! Numai bine. Hai UTA! Noi vom ramane alaturi pt cei care consideram ca merita incurajari si pt culori.

    0
    0
    1. Nu poate!In general,un antrenor secund,este responsabil cu antrenamentele si buna dispozitie,iar Todea asta a facut in ultimii ani!
      Era previzibil ca nu se va putea impune in fata elefantilor,cu tupeu,cu contracte grase,care nici macar nu il baga in seama!Nici pe el si nici conducerea!
      Nu Todea face echipa!De aceea este monumentul tacerii,in careul destinat antrenorilor!
      Punct!
      Macar si-a asumat un rol,in clipe grele,pe cand toti erau cu spatele intors!Dar asa putea fi antrenor si……..nu am cuvinte!

      0
      0
  6. Mai oameni buni am revazut faza penaltyului…ce bou e grahovac ????…cum sa-i dai peste picior la ala ca nici mingea nu o mai ajungea ! Doamne fereste ,asta cred ca o fost beat astazi !

    0
    0
    1. @dascalul!Grahovacz are postul asigurat de antrenor cu portarii,la scoala lui Adnan Guso!
      Acasa la el,familie,caldurica,fara deplasari,fara suporteri care sa-l injure,pe nimeni nu ar interesa ca face intindere!Este ca si un bolovan,inertie maxima si inclusiv timpul de reactie si gravitatia este impotriva lui!
      Acum,ca sa vorbim cinstit,am fost toti foarte incantati de el,in primele 2-3 etape!La ce iesiri curajoase facea,la cum incuraja echipa,mai ales pe tineri.,eram euforici,”ce aparare beton avem”!
      Intre timp ne-a dovedit ca s-a saturat,plictisit,greoi,inert,intrari criminale,la limita eliminarii,fara lipsa de reactie la lovituri libere,cornere….Mort!
      Mama si tatal elefantilor!
      Na,acum ca a iesit la centrare in careul advers,la ultima faza,daca dadea gol,i-i faceam statuie!Am fi uitat de gafele sale,nu-i asa?Dar daca putin a fost sa fie prins pe contraatac,ce mai spuneam?
      Parca retraiesc momentele lui Mircea Lucescu,la Sahtior Donetk,,la cu totul alt nivel,cand portarul Pallop,urcat in careu,a inscris in ultima faza de poarta!Mai stiti?Fotbalul rezerva mereu surprize.Sa ne bucuram,in aceste conditii,de punctul luat pe Paltinisanu,pt ca UTA era acasa,nu Ripensia!
      Ei ar fi vrut doar o reteta financiara,de vanzare bilete.Ghinion!Nu le-a iesit!
      I-au costat mai mult inchirierea stadionului si utilitatile!
      I se clatina scaunul lui Grahovacz!Sa vedem ce stie lituanianul?Boakai,vine si el.Sta in 5000 Euro,actele au fost deja inaintate!Dar fiind extracomunitar,cartea verde vine foarte complicat…

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button