Fotbal feminin

Derby Arad – Timiș și la fotbal feminin! Piroș Security întâlnește Becicherecu în Cupă, Ineul merge la Oradea





După eliminarea UTA-ei la Afumați, județul Arad a rămas fără reprezentante în prezenta ediție a Cupei României. Asta la nivel de băieți, căci fetele intră în competiție pe finalul acestei luni și ambele au șanse să treacă mai departe.

În calea elevelor lui Gigi Cameniță de la Piroș Security a ieșit prim divizionara Fortuna Becicherecu Mic. După șapte meciuri în elită, teamul din județul Timiș  ocupă ultimul loc cu un singur punct acumulat și e un adversar abordabil pentru Liheț et. comp care au victorii pe linie în noua stagiune a ligii secunde. E drept, cu un meci mai puțin disputat decât celelalte competitoare, cel de acasă, cu Olimpia 2 Cluj, ce a fost reprogramat pe 22 noiembrie (ora 14).

În schimb, ineuancele vor juca în primul tur al Cupei la Oradea, cu colega de serie Lugas. Cele două echipe s-au întâlnit în urmă cu zece zile în Țara Zărandului, remizând la 1, la capătul unei partide destul de echilibrate.

Ambele întâlniri de Cupă se joacă dumincă, 26 noiembrie, de la ora 11. Până atunci, mai sunt programate două etape de campionat, prima dintre ele în acest weekend. Atât „leoaicele” de la Piroș, cât și zărăndancele se vor deplasa la Cluj, acolo unde dau piept cu Olimpic Star, respectiv Olimpia II.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button