Gloria LT Cermei

Livetext: Gloria Lunca Teuz Cermei – Internațional Bălești: 2-1, final





De la ora 14, Cermeiul e față în față cu gorjenii de la Bălești în cadrul rundei cu numărul 13 a Ligii a III-a, seria a IV-a.

Formații:

Cermei: Bodea – Rogojan, Cotoc, Gligor, Suslak – Mager, Nistor, N. Varga, Moraru – D. Buia, Sulea. Pe bancă: Pașcalău – Bubuș, Brândușe, Ianc, Aldan, Diarra, Bondor

Bălești: Preoteasa – Negrea, Bălașa, Lupulescu, Almic – Coiculescu, Munteanu, Frățilescu, Budică – Amariei, Berescu. Pe bancă: Oprița – Dinu, Clenciu, Vanu, Sorea

Arbitri: Mircea Salomir (Cluj) – Daniel Lar, Cristian Mureșan (ambii din Maramureș)

Observatori: Constantin Por (Satu Mare), Petru Boroș (Bihor)

E 13,43 și cei de la Internațional Bălești nu au ajuns la terenul din Cermei. Din informațiile „oficialilor” echipei gazdă, gorjenii au plecat în această dimineață spre județul nostru și ar fi pe drum. Ar putea fi a doua etapă consecutivă în care Gligor et. comp. nu joacă un meci oficial, după povestea cu Ambulanța de la Sebiș.

La 14,07, delegația Băleștiul a intrat pe poarta stadionului, meciul se va juca fiindcă sunt jucătorii s-au dezechipat în autocar

Min. 1: Partida a început la 14,18 minute. Gazdele joacă în roșu cu dungi albe, iar vizitatorii în albastru

Min. 5: GOL Cermei! La prima fază de poartă, gazdele au deschis scorul. Buia a bătut o lovitură liberă, Varga a prelungit pe spate cu capul și Sulea înscrie, tot cu capul, din 7 metri peste Preoteasa

Min. 7: Nistor trage de la semi-distanță, apără portarul oaspeților

Min. 11: Cermeiul controlează teritorial partida, oaspeții acționează pe contraatac, dar Bodea nu a avut de lucru

Min. 21: Buia ia o acțiune pe cont propriu, trece ca prin brânză de mai mulți adversari, ajunge singur cu portarul, dar trimite pe lângă

Min. 29: Nistor urcă în atac pe partea stânga, centrează pentru Buia în marginea careului mic, care trage din nou trage la colțul lung

Min. 30: Sulea trimite un sut lobat, mingea lovește transversala și scorul rămâne 1-0

Min. 44: GOL Cermei! După o acțiune pe dreapta  gazdelor, lucrată de Buia și Sulea, ultimul a pasat în11 metri, de unde juniorul Moraru a trimis cu latul în vinclu

Min. 45: Pauză la Cermei, la scorul de 2-0

Min. 46: S-a reluat repriza secundă, cu Clenciu în locul lui Almic la Bălești

Min. 50: Centrare din corner al lui Mager, Cotoc reia nestingherit cu capul peste poartă

Min. 66: Mager are o pătrundere interesantă, dar driblează excesiv și faza se răcește

Min. 67: Schimbare la Cermei: A intrat Bubuș în locul lui Moraru

Min. 79: Schimbare la Cermei: A intrat Diarra în locul lui Sulea

Min. 83: Schimbare la Cermei: A intrat Bondor în locul lui Rogojan

Min. 84: Schimbare la Bălești: Intră Sorea în locul lui Budică

Min. 86: GOL Bălești! După un corner, Lupulescu reduce din dezavantaj cu capul

Min. 88: Oaspeții forțează egalare, dar Bodea repinge finalizările lui Frățilescu și Berescu

Min. 90+3: Final cu emoții la Cermei, dar gazdele se impun cu 2-1









18 comentarii

  1. I-ați făcut și pe ăștia ,se adeverește ce a spus antrenorul secund,legati victorie după victorie ,o pana ceva la autocar ???

    0
    0
  2. divizia C ! Ce se poate spune mai mult! Este o serie din care nu a retrogradat nimeni ,mai mult s-a primit si invitatii ptr a se putea configura un campionat cat de cat mai pe nivelul diviziei a treia! Se bucura marele presedinte Jila ! Inca o victorie si este pe cai mari! nIcI Mourinho nu cred ca realiza ceea ce a facut finantatorul asta la CERMEI! a MURIT Victoria ,TRAIASCA Gloria !Succes mai departe, poate bateti si Liderul sau o fi prea mult!Hai Samadaii de la poalele Codrului Moma!

    0
    0
  3. Sa nu-i luati tare! Lasati-i un pic sa se incalzeasca ptr.ca altfel va iar scor de maidan ca si in meciul cu echipa a-2- a de la Sibiu!Tot mai buna era o victorie la masa verde 3-0! Fara joc ,este specialitate finantatorului! Ii plac mult victoriile fara munca insa intr-o zi toate acestea se vor intoarce impotriva echipei!Multa bafta!

    0
    0
  4. mai Gogo las-o mai moale pana una alta Sebisul a tras o duzina celora de la Sibiu chiar la ei acasa si cred ca cam jumatate va dadea si voua insa ati fugit repede!i Se rezolva la masa verde,asta este marca tip jila!Poate ii convingesti si pe astia sa nu se dezechipeze ca tot 3-0 se termina ! Nu este liber la opinii sau numai cei din zona au voie?! Scuzati,insa eu ma exprim si fara sa va cer permisiunea doar traim intr-o tara libera! LIBERTATE LA OPINII!

    0
    0
  5. Va dau un sfat ,a inceput Arsenal -Totenham pe Eurosport si daca nici micii de la Cermei nu sunt calzi va sfatuiesc sa vedeti meciul ca merita!

    0
    0
  6. Vedeti ca nu m-ati ascultat si deja s-a dat primul gol! Nu aveti mila de ei abia au sosit si deja sunteti peste ei,mai aveti putina mila ca doar nu ajungeti campioni!Hai Samadaii!

    0
    0
  7. Da domnule Costea. Ai dreptate si cu mici de la Cermei si cu scorul, dar vezi ca noi ne-am saturat de cei din Sebis care in fiecare an tot anunta marea promovare, dar cu o asa conducere si asa echipa care nu sunt instare sa asigure conditii de siguranta pt jucatori ce sa mai zicem, sunt sigur ca promovarea va veni la Sebis curand cand va zbura porcul.

    0
    0
  8. ma pe tine ce facu mama-ta destept! Nu candidezi la Primarie!? Credeam ca se poate si fara jigniri insa sunt si altfel de taranoi prin zona noastra!Multa bafta GLORIA!

    0
    0
    1. 2-0 PTR. ARSENAL la pauza! identic cu cel de la Cermei! Unii sunt curiosi cum poti face mai multe lucruri deodata! Tehnica bat-o vina! Oricum ma limitez a mai comenta impresiile unora care sunt un fel de Gica -contra! Se pare ca nu-ti poti exprima liber opinia numai daca jignesti sau injuri! Asta este Romania!Sanatate multa si mintea romanului de pe urma!

      0
      0
  9. 2-0 PTR. ARSENAL la pauza! identic cu cel de la Cermei! Unii sunt curiosi cum poti face mai multe lucruri deodata! Tehnica bat-o vina! Oricum ma limitez a mai comenta impresiile unora care sunt un fel de Gica -contra! Se pare ca nu-ti poti exprima liber opinia numai daca jignesti sau injuri! Asta este Romania!Sanatate multa si mintea romanului de pe urma!

    0
    0
  10. s-au linistit un pic spiritele o fi efectul berii sau al micilor !? Pauza a fost ub sfetnic bun! Doamne-ajuta!

    0
    0
  11. Stie cineva scorurile de pe celelate stadioane din seria asta de divizia C? de ex.Ghiroda-Filiasi sau CSN Scolar Resita-CSU Craiva2???Multumesc anticipat!

    0
    0
  12. Legat de Sebis!! Asta e daca a vrut să de-a mai putini bani pt contractul cu ambulanta!! E mai scump la privat . Da sigur!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button