UTA Arad

Livetext, ora 11.00: Dacia Unirea Brăila – UTA 3-4, final





La ora 11, „Bătrâna Doamnă” intră în scena ligii secunde pentru runda cu numărul 18, penultima a returului. O face la Brăila, împotriva unei vecine de clasament, din zona periculoasă a clasamentului.

Formații probabile:

Dacia Unirea: Țicrea – Gab. Niță, L. Ivan, Ghiocel, Stănciulescu – M. Dima – Ciucureanu, Ol. Bucur, Frunză – Banyoi, Al. Pop. Pe bancă: Chirilă, Tudorache, Ezaru, Ioan, Cubleșan, Oprea, Olenic. Antrenor: Alin Pînzaru.

UTA: Svedkauskas – Adili, Manea, Scutaru, Burlă – Stahl, Tănase, Cârstocea, Hlistei – Florea, Curtuius. Pe bancă: Creța – Polgar, Asani, Jorza, Păcurar, Boakai, Prună. Antrenor: Cristian Todea.

Arbitri: Marius Chițu – Gabriel Cătană (ambii din Târgoviște), Răzvan Dobre (Șotânga – Dâmbovița). Rezervă: Sergiu Mavriche (Bacău)

Observatori FRF: Bogdan Zamfirescu (Botoșani), Lucian Carjă (Constanța)

Min. 1: A început partida. Vreme mohorâta la Brăila, sunt în jur de 7-8 de grade Celsius și aproximativ de 300 de spectatori în tribune. Gazdele joacă în alb-albastru și utiștii în roșu-alb. Suprafața de joc e acceptabilă

Min. 7: Frunză bate bine o lovitură liberă de la 23 de metri, pe sub zid, portarul utist e pe fază și reține

Min. 9: Pop scapă pentru moment în careu, dar e deposedat la timp de Manea

Min. 12: După un start ceva mai hotărât al gazdelor, partida s-a echilibrat, fără alte situații de poartă

Min. 14: Penalty pentru UTA! Tănase îl deschide pe Burlă, acesta îi oferă un balon lui Hlistei, iar acesta e faultat în careu de Niță

Min. 15: GOL UTA! Hlistei se prezintă la punctul cu var și deschide scorul

Min. 20: Brăila încearcă să reacționeze, dar arădenii stau deocamdată bine în teren

Min. 22: Cârstocea trimite un voleu pe lângă poartă după centrarea lui Florea

Min. 24: Ciucureanu a tras de la 16 metri puțin peste transversală

Min. 26: GOL UTA! Acțiune șnur a arădenilor. Adili pătrunde pe dreapta, driblează trei adversari, îl deschide pe Florea, care pasează excelent în mijlocul careului, iar Curtuiuș trimite la colțul scurt din 8 metri

Min. 31: Ghiocel respinge o centrare șutată a lui Cârstocea din lovitură liberă

Min. 37: Țicrea face henț în afara careului, la 17 metri, Burlă execută bine lovitura liberă, Florea deviază ușor balonul ce trece pe lângă

Min. 41: Ghiocel intră tare la Stahl și e avertizat de arbitrul Marius Chițu

Min. 42: Burlă execută lovirura liberă de pe dreapta, iar Curtuiuș reia cu capul de la colțul scurt în plasa laterală

Min. 44: Penalty Brăila! Frunză l-a deschis pe Pop duă o acțiune pe stânga și Adili faultează în careu

Min. 45: GOL Brăila! Același Sorin Frunză transformă precis penalty-ul dictat de Marius Chițu și e 1-2!

Min. 45+1: E pauză pe malul Dunării, arădenii conduc cu 2-1 după o primă repriză bună, umbrită doar de ultima fază la care gazdele au înscris de la punctul cu var

Min. 46: S-a reluat meciul la Brăila. Ghiocel a fost înlocuit pe Olenic

Min. 49: Sima a centrat bine, Pop a reluat bine puțin pe lângă poartă

Min. 51: Debut echilibrat de repriză, meciul e deschis după reușita gazdelor din finalul primei părți

Min. 53: GOL Brăila! Ciucureanu are o acțiune pe dreapta, îl găsește pe Banyoi în careu, care egalează din 8 metri, trimițând lângă bară, la vinclu

Min. 58: Gazdele cer penalty la un presupus henț în careu al lui Manea

Min. 59: Hlistei cade în careu, dar e avertizat pentru simulare

Min. 62: Florea trage din unghi închis, dar pe lângă poartă

Min. 64: Manea e avertizat pentru că a oprit un atac al adversarului

Min. 66: GOL UTA! După o contră rapidă, Curtuiuș îl găsește pe Florea în fața porții și fostul astral pune latul pentru 2-3!

Min. 74 Dublă ocazie pentru Curtuiuș. Atacantul arădean a reluat spre poară din cădere, dar Ivan apare și respinge de pe linia porții. Cornerul executat de Burlă ajunge la același Curtuiuș, care reia exact în portarul Țicrea din 7 metri

Min. 78: Bucur îl angajează pe Banyoi, Svedkauskas e mai rapid și reține

Min. 82: GOL UTA! Burlă centrează din corner, Cârstocea ratează execuția, dar Florea e la locul potrivit în 2 metri și trimite în plasă

Min. 83: Păcurar intră în locul lui Florea

Min. 84: GOL Brăila! Dima bate o lovitură liberă de la 25 de metri, către colţul scurt, mingea loveşte bara după ce a fost atinsă de Svedkauskas şi intră în poartă

Min. 90: Trei minute de prelungire

Min. 90+2: Jorza a intrat în locul lui Cârstocea

Min. 90+3: Fluier final la Brăila, UTA câștigă trei puncte după un meci nebun

54 comentarii

    1. din pacate cred ca avem o gaura la noi in aparare si oricat ne luptam in fata, fundasi centrali si portari ne trag napoi in jos ….cam orice echipa a profitat de pe noi la capitolul asta

      0
      0
  1. 2-0 UTA, o fi minunea, , de la Braila,sau 2 pauza, 2 final ? Sa speram ca tinem de rezultat, si venim acasa….cu toate punctele !.

    0
    0
  2. Sper sa am si eu o mare bucurie azi !!! Sper sa poata sa tina de rezultat , sau macar sa nu-i egaleze !!!

    0
    0
  3. Tactica mersului cu autocarul functioneaza………..cu cat mergem mai mult cu autocarul jucam mai bine…….pe autocar se mai cunosc si ei ….mai spun un banc…mai glumesc…….se imprietenesc…….si relatiile de joc din teren se imbunatatesc……..cati am fi crezut ca o sa conducem 2-0 la Braila ????

    0
    0
  4. Sigur, mai sunt 45 de minute, dar avem, ]n sfarsit, un prim unsprezece. Si o banca buna. Deci putem spera!

    0
    0
    1. EI trebuie sa iasa la joc in incercarea de a egala iar noi am demonstrat ca putem si stim sa -i taxam pe contraatac……..sunt sigur ca vom marca inca cel putin 2 goluri …..

      0
      0
  5. Poate ca ar trebui mers pe strategia cu bagatul autobazei in aparare… Macar sa nu mai luam naibi gol, ca ne-a ajuns. Destul!

    0
    0
  6. Dacă suntem deștepți, cum nu prea am fost sezonul ăsta, vom profita de disperarea gazdelor, care probabil se vor arunca in atac in căutarea egalării, și vom mai inscrie.

    0
    0
  7. Sper sa nu incerce sa apere acest 2-1. Ar fi nevoie de inca un gol, doua, deci ar trebui sa atacam.

    0
    0
  8. Meci nebun !Cind ai atac, gafele apararii nu mai conteaza, numai ca nu mereu UTA da 4 (patru) goluri Echipa chiar pare sa vrea, insa apararea este fragila.

    0
    0
  9. Am doua bucurii azi : prima o victorie muncita si a doua…infirmarea celor care au crezut ca pariurile distrug UTA. Cred ca atata putem, desi dorintele si cerintele sint…mai mari !

    0
    0
    1. A fost 4-3 la Braila,dar noroc cu atacantii ca fundasii nostrii rudimentari sunt de judeteana mai Todea !Niciodata UTA nu a avut un antrenor mai slab ca Dulaul……,deci demisia !Acum vine FC Arges si sa vezi meci incrancenat ca argesenii au fundasi,nu pleava….! Apoi vine Chindia sa-si recupereze cele 3 puncte pierdute in prima etapa.Emotiile nu au trecut dupa acest succes ///!

      0
      0
  10. Felicitari pentru victorie! Ne-au mai trebuit goluri, bine ca le-am dat. Echipa se formeaza, e important ca s-au marcat mai multe goluri decat s-au primit si ca toate punctele au ajuns la Arad, pardon Siria 🙂

    0
    0
  11. MAI lasa pariurile si uite ca ne uitam in fundul astiora da la asa-zisa asu poli, care chiar se cred pe cai mari! Sper ca in iarna se va reveni la normalitate ! Nu poate fi normal sa pierzi 7 meciuri din 18! Este chiar catastrofal si asta da de gandit,,trebuie schimbata strategia! Se poate merge pe tineri ptr.ca stam foarte bine si la Under 19 si la Under 17 ,,UTA RAMANE BRENDUL ARADULUI SI ESTE PACAT SA mergem cu acesti mercenari care n-au nici o treaba cu UTA! HAIDE UTA,CAMPIOANA PROVINCIEI!

    0
    0
  12. Mai lasati-o pe aia cu tinerii. Duceti domle niste jucatori seriosi, nu jucatori gen Scutaru. Faceti-le oferte din timp, nu in ultima zi vedeti ce a ramas nesemnat. Lipsa de profesionalism. Gradinariu demisia!!

    0
    0
  13. mai bine cu tinerii nostrii, decat cu mercenari…altfel pot sa accept greseala lui Muresan decat a lui Grahovac! bine ca am scapat de cativa fotbalisti de alibi..mai sunt in lot vreo 4 mercenari, si vreo 5 miserupisti..cand vom scapa de ei , atunci putem construi

    0
    0
      1. Si daca tot ii dai afara de ce au mai fost ei adusi ( se pare ca nu pe putini bani)? Si ajungem iar in momentul in care ne dam seama ca la echipa e haos si incompetenta si nimeni nu raspunde pentru nimic.

        0
        0
  14. Uraaaaaa!Bravo baietiAtac bun,se cunoaste din satelit revenirea lui Florea!Alta viata,alta mancare de peste,dar la ce pretentii avem,sa nu uitam totusi cu cine am jucat!Nu ca noi am fi mai breji!
    Daca ne mandream cu ce aparare avem,cred ca exact acolo este acum problema mare.Oricat s-ar vrea,dar Adili si Burla nu reusesc sa ajute pe cei doi rigizi,Manea si Scutaru.
    Cat despre penalty-ul facut de catre Adili….nu stiu ce sa spun?Am revazut fazele meciului toata dupa amiaza….Nu sunt partinitor,dar cred ca a fost discutabil,de acordat sau nu!
    Ma intreb ce cauta Adili acolo,in centru,unde trebuiau sa fie Manea si Scutaru,in fapt la o faza nu prea complicata.Mi se pare ca si Svedkauskas,a cam intarziat sau a ezitat sa iasa mai repede.
    In sfarsit o formatie mai compacta,mai legata,parca mai sigura pe ea la posesie si deschidere,totusi o aparare subreda,vulnerabila.Poate ca l-as fi introdus mai devreme pe P.Pacurar,in locul lui Carstocea,cu toate ca nici el nu a facut astazi un meci rau,cu mici exceptii,cand a pierdut 2 mingi clare cu care se putea iesi pe atac!
    Dar totul este bine,cand se termina cu bine!
    21 de puncte,la 4 de noul obiectiv ,momentan,cele 25 pana la deblocarea salariilor!
    Ce sa fie,ce sa fie?Vin sarbatorile si pusculita este goala?
    Urmeaza 2 partide infernale!Rezultatul de la Braila,o razbunare dulce din sezonul trecut,nu valoreaza decat 3 puncte,daca nu se continua la fel!
    Inca odata!Bravo baieti!Hai ca se poate,daca se vrea neaparat!
    Hai UTA!Ne vedem la Siria!

    0
    0
  15. Sunt de acord cu idea de a incerca un fundas nou de la U19, trebuie pus direct titular, de ce nu. Cum ar fi fost descoperit de exemplu un Donnarumma, sau un Rashford altfel atat de devreme? Chiar din meciul urmator. Asa Todea ar putea castiga respect si incredere.

    0
    0
  16. Nu mai faci experiente!Echipa castigatoare,nu se schimba!Parca totusi l-as fi vrut pe P.Pacurar,mai repede in locul lui Carstocea.
    Ma enerveaza doar sa spui ca Jorza,in 2-3 minute,a fost foarte bun,ca atins mingea de 4-5 ori!In minutul 90+2,mai bine taci!Ai facut schimbarea pt tragere de timp!Puteai sa-l bagi si pe Miki Tomescu,cu geanta cu tot!
    Dulaule,pana acum ne-ai disperat cu formatiile de inceput,apoi schimbari rapide!
    Acum,ai vazut ca sunt rupti si ce faci?Schimbi ca si la Hochei?In zece minute,schimbari,de dragul sa fie?Pe ce posturi?Pe cele bune,care au functionat perfect?Da!Am avut noroc!Ce rezultat am rasturnat?Cel pe care la 2-0 trebuia sa inchizi jocul?Cu mijloc retras si cu 5 fundasi pe linie,la panda cu Hlistei,Forea si Curtuis pe contraatac?Dar care ar fi aceia?Daca iti este frica de victorie,vorba ta!Mergi la egal!Nu fi prost!
    Daca meciul ar mai fi durat 5 minute?Oare eram la fel de fericti?
    Ai grija Todea!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button