UTA Academie

Calificare en-fanfare în sferturile Cupei: UTA Under 17 – CSȘ Drobeta Turnu Severin 9-0





Diferența de 15 puncte dintre cobatante în clasamentul seriei de Vest al Ligii Elitelor s-a reflectat și rezultatul partidei din optimile Cupei României. Oltenii severineni nu au avut nicio șansă la Sânnicolau Mic în fața UTA-ei Under 17, chiar dacă echipei gazdă i-a lipsit David Miculescu (ușor accidentat).

În special în partea secundă, golurile au curs unul după altul în poarta nefericitului Răceanu. Tabela oprindu-se la un zdrobitor 9-0, cu tot atâția marcatori de partea arădenilor și anume: Dumitru, Tăședan, Haloș, Duma, Isac, Merian, Gavrilă, Selegean și Hațegan. „Ne-am cam jucat cu ocaziile în prima repriză și am intrat la pauză doar cu 2-0. Apoi, însă, am fost mai pragmatici și am realizat acest scor ce ne scutește de alte comentarii.  Am spus încă din startul sezonului că vrem să mergem bine pe ambele fronturi, campionat și Cupă și deocamdată suntem în grafic. Sperăm să jucăm finala la anul și, de ce nu, să câștigăm și trofeul”, a pus Sandu Gaica după disputa de azi.

„Principalul” UTA-ei Under 17, ajutat de Vasile Sin, i-a aliniat pe: Zamfir – Haloș, S. Spătar, Salka, Mohaci – Isac (64 Selegean), Hrezdac – Dumitru (60 Gavrilă), Duma (66 Cornean), Merian (66 Hațegan) – Tăședan (60 Nistor).

Interesant este că cele două formații se vor duela din nou duminică, tot la Arad, dar în cadrul penultimei runde a turului Ligii Elitelor.









2 comentarii

  1. Bravo copii!Urmeaza alte generatii de tineret crescuti in gradina proprie!UTA,Atletico!
    Va aparea la TV,agramatul Hagi,care ne va explica cata multa munca depune el cu pepinierea lui!Serios?Trei sferturi din asa spusii sai elevi,sunt furati,crescuti in alte locatii!
    Imbracati in albastru,apoi dupa 2-3 evolutii bune,vanduti,care pe unde,la fraieri gen Becali!
    Daca ar fi atat de bun,cu pepinierea sa,propriul sau fiu,Iannis,ar juca in Italia!
    Dar?Joaca eventual la popice!
    Baluta,de la Craiova a spus bine:”la noi nu are loc”!Si are dreptate maxima!Degeaba au sarit arsi oltenii lui Gica Popescu!
    Gata cu incuscrilire!
    Man si Adrian Petre,mult,enorm,peste el!Dar nu au nume „HAGI”!
    Pleaca si Tucudean de la Viitorul spre CFR,Erik este deja spre Arabia si acest mare jucator,Hagi,ne va arata partea dezamagitoare!Daca Becali,nu mai cumpara de le el,este mort!Bye-bye!
    Multi juniori ai UTA-ei,i-ar da cu Flit!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button