Gloria Lunca Teuz CermeiNational Sebis

Cermeiul a câștigat la Comisie meciul cu Sebișul, „alb-albaștrii” speră să întoarcă decizia la recurs

Sunt chestiuni de ore până când site-ul Federației Române de Fotbal va publica decizia luată în ședința Comisiei de Etică și Disciplină din această săptămână cu privire la cazul Național Sebiș – Gloria Lunca Teuz Cermei. Vă reamintim că meciul nu a mai început, fiindcă una dintre Ambulanțe a transportat o femeie în stare gravă la Ineu și a ajuns la teren după cele 15 minute regulamentare. Sebișenii susțin că fiind vorba despre un caz fortuit, în sprijinul căruia au trimis și acte doveditoare la Casa Fotbalului, partida ar trebui reprogramată, în timp ce „sămădăii” spun că regulamentul e regulament și nu poate fi eludat.

Până una alta, din informațiile noastre, Comisia a dat 3-0 la „masa verde” pentru Lunca Teuz Cermei, însă sebișenii așteaptă decizia oficială. Dacă, într-adevăr, aceasta este negativă pentru ei, atunci șefii grupării de pe malul Crișului Alb promit depunerea unui recurs. Ei sunt încurajați și de precedentul din 2014, dintre Inter Clinceni și Atletic Bradu, când tot Comisia de Recurs a fost cea care a decis rejucarea pe același motiv, implicarea Ambulanței într-o urgență extrafotbalistică.

Așadar, „speța” pare a rămâne deschisă, fiind posibil ca o decizie finală nici să nu fie dată în acest an.

Comentarii Facebook

3
2

Un comentariu

  1. Frumos și în spiritul competiției ar fi că și cermeiul să ceară rejucarea, mai ales că nici unii nici alții nu au treabă nici cu promovarea nici cu retrogradarea..să vedem care-s mai buni in județ!

    8

    11

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close