Arhivă articole

Cermeiul încheie anul cu meciul de gală împotriva liderului: „Presiunea e la ei, noi vrem să ne bucurăm de fotbal și forma arătată în ultimele partide”


Liga 3-a intră în vacanță la finalul acestei săptămâni cu un meci extrem de interesant și important în cheia promovării din seria a 4-a. ACS Șirineasa, liderul incontestabil al campionatului, vine, sâmbătă, în Țara Sămădăilor pentru a încerca să-și păstreze avansul de 9 puncte față de principalele urmăritoare, CSM Lugoj și CSU Craiova II. În urma acestora e și Cermeiul, ce a obținut la „masa verde” punctele cu Sebișul și e una dintre cele mai în formă echipe ale finalului de tur. Din ultimele 9 meciuri, elevii lui Radu Anca și Roland Nagy au pierdut unul singur, 0-2 la Filiași, iar în rest a bifat succese pe linie, între care și două extrem de importante, la Lugoj și Deva.

Mai mult, „alb-roșii” au al doilea atac al seriei, chiar după adversarul de peste două zile, partida anunțându-se spectaculoasă și din acest punct de vedere. „Întâlnim cea mai solidă grupare a campionatului și mă refer în special la posibilitățile ei financiare. Plecând de aici, cei de la Șirineasa, o echipă venită de niciunde în această serie, și-au asigurat serviciile unor jucător cu destule meciuri la nivelul primelor două ligi, care de cele mai multe ori au făcut diferența în special în duelurile ceva mai echilibrate. Sunt pe primul loc, nu au pierdut niciun meci în acest campionat și vin să câștige și la Cermei. Așadar, presiunea e la ei, pe când noi nu avem ca obiectiv locul 1, ci doar vrem să ne bucurăm de fotbal și forma arătată în ultimele partide. Băieții chiar au făcut meciuri bune, au demonstrat că formează un grup unit și valoros și merită pe deplin acest loc 4, dacă decizia cu punctele câștigate cu Sebișul se confirmă”, a spus Radu Anca. Antrenorul principal al „roș-albilor” are un singur dubiu în alcătuirea primului „unsprezece” pentru derby-ul de sâmbătă. Adrian Suslak este suspendat pentru cumul de „galbene”, iar  variantele pentru banda stângă a liniei de mijloc sunt Diarra, Aldan și Moraru.

Dincolo, „alb-negrii” vin după o remiză internă (3-3) cu CSM Lugoj, la capătul căreia au acuzat arbitrajul, respectiv una dintre fazele de penalty la Bozian. „Meciul va fi dificil nu doar din cauza vremii și a terenului, cât mai ales prin prisma adversarului pe care-l vom întâlni. I-am văzut pe cei de la Cermei în două partide și mi-am dat seama că formează un grup puternic, ce are forța să se bată la podium. Au în Sulea un atacant foarte periculos, în mare formă, dar, până la urmă, suntem echipa de pe primul loc și vrem să câștigăm sâmbătă. Pentru asta ne pregătim în timpul săptămânii, nu avem nici probleme de lot, așadar mergem după toate punctele la Cermei”, anunță Dan Vasilică, tehnicianul formației din Valea Jiului. Într-adevăr, și Octavian Vasile, care suferise în urmă cu trei săptămâni o microruptură fibrilară a revenit în program cu echipa și ar putea juca la Cermei.  În rest, fotbaliști ca Mincă, Fl. Costea, Ioniță sau Anghelina nu au nevoie de nicio prezentare, cum și juniorul utist, Dennis Lazăr, e anunțat titular în efectivul Șirineasăi.

Așadar, sâmbătă, cu începere de la ora 14, am putea vedea față în față următoarele echipe:

Cermei: Bodea – Rogojan, Cotoc, Gligor, Nistor – Mager, Ianc, Varga, Diarra – Buia – Sulea.

Șirineasa: Mincă – Gruia, Lazăr, Ioniță, Anghelina – Iordache, Oiță, Popescu, O. Vasile – Manole, Fl. Costea.

6
1

2 thoughts on “Cermeiul încheie anul cu meciul de gală împotriva liderului: „Presiunea e la ei, noi vrem să ne bucurăm de fotbal și forma arătată în ultimele partide”

  1. Hai Cermei!Hai baieti!Se poate!Acolo ar fi cheia!Cu Buia,Nistor,Gligor,Norbi(daca prinde o zi buna) si neaparat Sulea!
    Mult succes samadailor!Sa fiti surpriza!Hai Cermei!

    5

    1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.